web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Moorddadige artsen: hoe kinderartsen baby’s doden met meerdere vaccins tijdens één kantoorbezoek

Als u vandaag de dag in de Verenigde Staten een baby krijgt, is de gevaarlijkste plek voor uw baby op het gebied van gezondheid en veiligheid het kantoor van een erkende kinderarts.

Deze hele klasse artsen verdient zijn brood met het behandelen van kinderen, en laten we de feiten onder ogen zien: gezonde kinderen zijn een verschrikkelijk bedrijfsmodel voor kinderartsen.

De baby moet ‘ziek’ worden voordat hij of zij langs kan komen voor een kantoorbezoek, waar de kinderartsen vervolgens hun brood kunnen verdienen door u te factureren voor hun diensten en door u hun medische producten te verkopen.

Deze kinderartsen, die beter als ‘priesters’ zouden kunnen worden bestempeld, moeten een vergunning hebben van de medische raden van de staat om ‘geneeskunde uit te oefenen’ op uw baby of kind. En een van hun priesterlijke taken als kinderarts is het inenten van uw kind om hen welkom te heten in de farmaceutische cultus, en dat begint meestal op de dag dat ze geboren worden, als ze in een ziekenhuis geboren worden, met het Hepatitis B-vaccin, dat is voor een seksueel overdraagbare aandoening.

Deze inentingen zorgen er vervolgens voor dat het kind voortdurend ziek zal worden en meer priesterlijke diensten van kinderartsen nodig heeft.

Net zoals criminelen in het strafrechtsysteem in de VS, die worden benoemd tot advocaten (procureurs-generaal) om hen in de strafrechtbank te vertegenwoordigen als ze zich geen eigen advocaat kunnen veroorloven, als uw baby in het ziekenhuis in de VS wordt geboren en u dat wel doet. Als u geen eigen kinderarts heeft, zal er één aan u worden toegewezen, meestal afkomstig van de volksgezondheidsafdeling van uw provincie, de belangrijkste instantie op provinciaal niveau in elke staat in de VS die ervoor verantwoordelijk is dat baby’s en kinderen worden geïnjecteerd met ‘vaccins’. ”

Enige tijd nadat de farmaceutische drugsdealers in 1986 wettelijke immuniteit voor hun vaccins hadden verkregen in het geval dat een patiënt overlijdt of gewond raakt door die vaccinproducten, implementeerde deze klasse van kinderartsen wat het ‘kinderbezoek’ wordt genoemd, waarbij de ouders instructies krijgen om hun baby binnen te brengen voor periodieke ‘goed-kind-controles’.

Slimme marketing, vind je niet?

Zelfs als de baby niet ziek is, mag de medische priester doorgaan met het “beoefenen van medicijnen” op uw baby en het verdienen van inkomen, en die eerste “goed-kind-controle” begint meestal als hij twee maanden oud is.

Deze ‘goed-kind-controles’ worden vervolgens gebruikt voor een van de belangrijkste geldverdienende producten van kinderartsen: vaccins. Als op een dag toevallig een kinderarts wakker wordt en vaststelt dat deze producten hun patiënten daadwerkelijk schade toebrengen en wil stoppen met het injecteren van gif, zullen ze onvermijdelijk hun medische vergunning verliezen om te oefenen, en zullen ze niet langer lid zijn van ‘de club’. ” ( Vrijmetselarij )

En om de winst te maximaliseren, leren deze kinderartsen hoe ze meerdere vaccins tijdens één bezoek moeten toedienen, vooral als dat zo isgeduldigHet slachtoffer heeft een eerdere “controle” gemist en is niet langer “op de hoogte” van de vaccins voor zijn kinderen.

Dit zal ervoor zorgen dat het slachtoffer een leven lang last heeft van ziekte en kwalen, die vervolgens, als ze overleven, een slaaf van de farmaceutische cultus zullen worden.

Veel baby’s en kinderen overleven het niet en worden het slachtoffer van de bevolkingscontroleagenda van de farmaceutische cultus.

Vóór COVID hadden enkelen van ons deze kwade sekte aan de kaak gesteld, maar sinds COVID verzet het grote geld van de Alternatieve Gezondheid zich nu tegen de COVID-zwendel en de COVID-injecties, wat een grote afleiding is van de rest van de dodelijke vaccins die zijn gebruikt. Al tientallen jaren geautoriseerd en goedgekeurd door de FDA en CDC.

Lees ook eens:  Jongen ontwaakt voor hij donor wordt

Dus deed ik een zoekopdracht in de VAERS-database ( Vaccin Adverse Events Reporting System ) van de Amerikaanse overheid die vandaag is bijgewerkt om te zien hoeveel baby’s en kinderen zijn gestorven nadat ze meerdere vaccins tegelijk hadden gekregen sinds december 2020, toen de COVID-injecties in noodgevallen werden toegediend. gebruik autorisatie, en de resultaten schokten mij: 772 sterfgevallen .

De meeste van deze sterfgevallen waren baby’s en kinderen, en de meeste van deze vaccins omvatten GEEN COVID-inentingen sinds december 2020, minder dan drie jaar geleden.

  • 554 sterfgevallen na ontvangst van 3 vaccins tijdens één bezoek. ( Bron .)
  • 123 sterfgevallen na ontvangst van 4 vaccins tijdens één bezoek. ( Bron .)
  • 41 sterfgevallen na ontvangst van 5 vaccins tijdens één bezoek. ( Bron .)
  • 2 sterfgevallen na ontvangst van 6 vaccins tijdens één bezoek. ( Bron .)
  • 2 sterfgevallen na ontvangst van 7 vaccins tijdens één bezoek. ( Bron .)

Opmerking: hoe hoger het aantal vaccins dat tijdens één bezoek wordt gegeven, hoe hoger het minst frequent is. Er waren bijvoorbeeld sinds 2020 slechts 70 gevallen van zeven vaccins tijdens één bezoek sinds 2020, maar in VAERS zijn er sinds 2020 11.552 gevallen van drie vaccins tijdens één bezoek geregistreerd . )

En vergeet niet dat de VAERS-database minder dan 1% van de daadwerkelijke gevallen van vaccinverwondingen en sterfgevallen bevat. ( Bron .)

Veel van deze sterfgevallen als gevolg van meerdere vaccins tegelijk worden geregistreerd op de leeftijd van twee maanden, meestal de eerste ‘goed-kind-controle’.

Hier zijn enkele voorbeelden:

VAERS ID: 2005517 : 2 maanden oud meisje in Pennsylvania dat in één bezoek 6 vaccins kreeg (DTAP, HEP B, HIB, IPV, PPV, RVX) – “Patiënt stierf één dag na ontvangst van de vaccinserie.”

VAERS ID: 2596275 : 2 maanden oude babyjongen in Louisiana die 5 vaccins kreeg tijdens één bezoek (DTAPHEPBIP, HIBV, MNQ, PNC13, RV1) – “op vrijdag 6 maart 2023 rond 15.00 uur op de hoogte gebracht” baby overleed dat dag

VAERS ID: 901446 : 3 maanden oude babyjongen in Kansas die tijdens één bezoek 4 vaccins kreeg (DTAPHEPBIP, HIBV, PNC13, RV1) – “Hij reageerde twee dagen later niet meer tijdens het pack-and-play.”

VAERS ID: 902787 : babyjongen van 2 maanden in Utah die tijdens één bezoek 4 vaccins kreeg (DTAPIPVHIB, HEP, PNC13, RV5) – “Pt werd de ochtend na zijn vaccinaties bewusteloos in zijn wieg aangetroffen, de hulpdiensten gebeld, patiënt dood verklaard in het ziekenhuis”

VAERS ID: 906303 : 6 maanden oud meisje in North Carolina dat tijdens één bezoek 4 vaccins kreeg (DTAPIPVHIB, FLU4, HEP, PNC13) – “onbekend of nadelig effect, ouders vonden baby niet reagerend en blauw en belden 911 en reanimatie begon en baby overleden onbekende oorzaak” (1 dag na vaccinatie)

VAERS ID: 1403610 : 2 maanden oud meisje in Colorado dat in één bezoek 4 vaccins kreeg (DTAPIPVHIB, HEP, PNC13, RV1) – “Patiënt deed het goed tot de avond van 14-06-21 toen ze plotseling stopte met ademen terwijl hij op zijn zij op vaders borst lag. Er werd geprobeerd te reanimeren en werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht, maar ondanks ACLS-maatregelen kon de spontane bloedsomloop niet worden hersteld. Patiënt is overleden.”

VAERS ID: 1414392 : babyjongen van 2 maanden in Pennsylvania die tijdens één bezoek 4 vaccins kreeg (DTAPIPVHIB, HEP, PNC13, RV5) – “Anafylactische reactie (breed), acute centrale ademhalingsdepressie (smal), Guillain-Barre-syndroom (breed), Overgevoeligheid (breed), Ademhalingsfalen (smal) Gestopt met ademen op 6/11/21.

VAERS ID: 1418051 : babyjongen van 2 maanden in North Carolina die in één bezoek 4 vaccins kreeg (DTAPIPVHIB, HEP, PNC13, RV5) – “0608 uur Een verder gezonde man van 2 maanden arriveert op de afdeling spoedeisende hulp op de afdeling cardiopulmonale arresteren. Volgens de transportploeg werd de patiënt voor het laatst levend gezien tijdens een voeding tussen 22.00 en 23.00 uur op 21-06-21. Er werd om 05.15 uur op 22-06-2121 contact opgenomen met de Eerste Hulp toen bleek dat de patiënt niet reageerde. De transportploeg meldt dat ze het kind cyanotisch hebben aangetroffen met rigor mortis, maar dat er reanimatie is uitgevoerd en dat de intubatie niet is gelukt vanwege de stijfheid van de kaken. Asystolie gedurende 45 minuten vóór aankomst op de spoedeisende hulp.”

VAERS ID: 1924310 : babyjongen van 2 maanden in Kentucky die in één bezoek 4 vaccins kreeg (DTAPIPVHIB, HEP, PNC13, RV5) – “@ 4:00 uur op 25-08-21 – baby lag in bed met moeder in haar armen slapend. Moeder werd wakker en merkte dat de baby niet reageerde. Familie startte reanimatie en belde 911. Baby werd dood verklaard in het ziekenhuis.”

Hier is het geval van een tweejarig mannelijk kind in Californië dat tijdens één bezoek zeven vaccins kreeg en die nacht stierf, maar dat waarschijnlijk nooit in VAERS zou zijn opgenomen, ware het niet dat een volksgezondheidsfunctionaris de ouders het volgende bezoek had gebeld. dag om hen te informeren dat een van de zeven vaccins die zij in het kind injecteerden, het poliovaccin, “niet op schema” werd toegediend. Toen ze hoorden dat het kind stierf, dienden ze een rapport in (waarschijnlijk om zichzelf juridisch in te dekken voor het geven van een van de zeven injecties ‘niet op schema’.)

VAERS ID: 2545281 : Bezoek na het vaccin bij het beoordelen van het papierwerk, vastgesteld dat het poliovaccin niet op schema lag. Op het moment van bezoek had de moeder ermee ingestemd om het poliovaccin samen met andere vaccins te geven. Toen hij werd gebeld om de moeder te informeren dat het vaccin niet op schema lag, antwoordde vader. Ik legde aan de vader uit dat het kind buiten het schema polio had gekregen. De vader verklaarde dat het kind stierf op de avond dat hij de vaccinatie kreeg, maar zei niet hoe. Heeft niet aangedrongen op verdere informatie. Moeder had moeite het kind stil te houden tijdens de vaccinatie; Er konden echter nog steeds vaccins worden gegeven. Het kind huilde tijdens de vaccinatie, maar kalmeerde en liep na de vaccinatie rond op kantoor.

Er zijn er nog veel meer, maar ik kan alleen maar zoveel tranen laten als ik deze verhalen lees en nadenk over wat deze families doormaken, verraden door mensen die ze ten onrechte vertrouwden in het kwade, satanische medische systeem. Als ik ooit ophoud met huilen om deze kinderen, zal ik zo’n boos en verbitterd persoon worden dat niemand ooit in mijn aanwezigheid zou kunnen zijn…

Lees ook eens:  Vaccins 4Eva: maak de curve plat met eindeloze vaccins

Wanneer deze baby’s sterven direct nadat ze tijdens één bezoek meerdere vaccins hebben gekregen, worden ze geclassificeerd als “Sudden Infant Death Syndrome” (SIDS), maar NOOIT als “dood door vaccins.”

VAERS ID: 1878783 : babyjongen van 4 maanden, 5 vaccins (DTAPIPV, HEP, HIBV, PNC13, RV1) – “Vermoedelijke wiegendood; Hartstilstand; Eerste informatie ontvangen op 16 november 2021 met betrekking tot een ongevraagd, geldig ernstig geval ontvangen van gezondheidsautoriteiten onder verwijzing. In deze casus gaat het om een ​​mannelijke patiënt van 4 maanden oud, die een vermoeden had van wiegendood en een hart- en ademhalingsstilstand, terwijl hij de vaccins ROTARIX, TETRABIK, BIMMUGEN, PREVENAR 13 en HIB (PRP/T) VACCIN [ActHIB] kreeg. Op het moment van rapportage was de uitkomst Fataal voor het geval van een hartstilstand en Fataal voor het geval van vermoedelijke wiegendood. Gemelde doodsoorzaak(en): hart- en ademhalingsstilstand; Vermoedelijk wiegendood.”

VAERS ID: 1400223 : 2 maanden oude babyjongen in Missouri die tijdens één bezoek 4 vaccins kreeg (DTAPIPVHIB, HEP, PNC13, RV5) – “Patiënt bleek asystolisch te zijn en ademde niet. De vermoedelijke doodsoorzaak was wiegendood.” (Stierf een dag nadat hij met de vaccins was geïnjecteerd.)

Jullie zijn nu allemaal weer gewaarschuwd.

Alsjeblieft, ouders, offer je kinderen NIET op aan de vaccingoden! GEEN ENKEL vaccin is veilig en ook niet effectief. Het is niet alleen het COVID-vaccin dat doodt en verminkt – dat doen ze allemaal!

Lees ook eens:  De familie van Omikron!

Waarom ik er trots op ben het ‘Anti-Vaxx’-label te dragen – Geschiedenis en wetenschap laten zien dat vaccins NOOIT veilig of effectief zijn geweest

Wat betreft degenen onder u die vroeger ouders waarschuwden voor de gevaren van vaccins voor kinderen, maar nu achter het grote geld aan zijn gegaan door de COVID-injecties te bekritiseren en iemand als Anthony Fauci de schuld te geven van een ‘laboratoriumlek’ in China (een ‘virus’ dat heeft nooit bestaan, kan niet uit een laboratorium ontsnappen!!!!) in plaats van ouders te waarschuwen voor ALLE vaccins die hun baby’s doden, zul je op een dag verantwoordelijk worden gehouden voor je stilzwijgen.

‘Dan zal hij tegen degenen aan zijn linkerhand zeggen: ‘Ga van mij weg, jullie die vervloekt zijn, naar het eeuwige vuur dat is voorbereid voor de duivel en zijn engelen. Want ik had honger en jij gaf mij niets te eten, ik had dorst en jij gaf mij niets te drinken, ik was een vreemdeling en jij nodigde mij niet uit, ik had kleren nodig en jij kleedde mij niet aan, ik was ziek en in huis gevangenis en jij zorgde niet voor mij.’

‘Ook zij zullen antwoorden: ‘Heer, wanneer hebben wij u hongerig of dorstig gezien, of als vreemdeling, of kleding nodig, of ziek, of in de gevangenis, en hebben wij u niet geholpen?’

‘Hij zal antwoorden: ‘Ik zeg je de waarheid: wat je ook niet voor een van de minsten van deze mensen hebt gedaan, dat heb je ook niet voor mij gedaan .’

“Dan zullen zij weggaan naar de eeuwige straf, maar de rechtvaardigen naar het eeuwige leven.” (Mattheüs 25:41-46)

Dus wie weet wat het juiste is om te doen en het nalaat het te doen, voor hem is het zonde. (Jakobus 4:17)

De HEER sprak tot Mozes: ‘Zeg tegen het volk Israël: Iedereen van het volk Israël of van de vreemdelingen die in Israël verblijven en een van zijn kinderen aan Molech geeft, zal zeker ter dood worden gebracht. De mensen van het land zullen hem met stenen stenigen.

Ikzelf zal mij tegen die man keren en hem uit het midden van zijn volk afsnijden, omdat hij een van zijn kinderen aan Molech heeft gegeven, om mijn heiligdom onrein te maken en mijn heilige naam te ontheiligen.

En als de mensen van het land überhaupt hun ogen voor die man sluiten wanneer hij een van zijn kinderen aan Molech geeft, en hem niet ter dood brengen, dan zal ik mijn gezicht tegen die man en tegen zijn clan keren en hen weg uit het midden van hun volk, hem en allen die hem volgen in het hoererij achter Molech aan.

Als iemand zich tot mediums en necromancers ( tegenwoordig artsen ) wendt en hen achtervolgt, zal ik mijn gezicht tegen die persoon keren en hem uit het midden van zijn volk afsnijden.

Heilig uzelf daarom en wees heilig, want Ik ben de HEER, uw God. (Leviticus 20:1-7)

(“Molech” is de naam van een hooggeplaatste demon in Satans strijdmacht die nog steeds leeft en babyoffers ontvangt. De priesters van vandaag zijn de witte jassen met de stethoscopen om hun nek gedrapeerd.)

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥