web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Journalisten vallen onder Oekraïens artillerievuur in buitenwijk Donetsk

Omdat het vandaag weer een dag van aanvallen op Donetsk en de omliggende gebieden is, renden journalisten naar veel beschietingslocaties. Ons team, ikzelf en journalist Alexander Sheremet, filmden veel huizen en de Makiivka Chemical-fabriek die werd geraakt door artillerie- en/of mortiervuur. Nadat we ons bij verschillende burgergebieden hadden gemeld, gingen we naar Vostochnie Makiivka die actief werd beschoten. Minstens 30 granaten regenden rondom mij en journalist Alexander Sheremet terwijl wij er waren. Veel huizen raakten beschadigd, maar we hebben het kunnen melden en zijn in veiligheid gekomen in Donetsk. Dit is ons rapport terwijl we onder vuur liggen. Ons volledige uitgebreide rapport met de chemische fabriek en de vele verwoeste huizen is in bewerking en zal zoals altijd volledig in het Engels en Russisch vertaalde ondertitels hebben. We laten je zien wat de reguliere media niet doen.

Lees ook:   Thiërry Baudet ook in DaVos
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥