web analytics
11:11 Dubbele getallen

Klaus Schwab: ‘God is dood’ en het WEF is ‘Goddelijke krachten verwerven’

God is dood, volgens het World Economic Forum, dat ook heeft verklaard dat “Jezus nepnieuws is” en dat WEF-leiders “goddelijke krachten hebben verworven” om over de mensheid te heersen.

Volgens het WEF is er een nieuwe wereldreligie gearriveerd die de hele mensheid verenigt in aanbidding aan het altaar van klimaatwetenschap, technocommunisme en eugenetica.

Als je het moeilijk kunt geloven dat het WEF van Klaus Schwab zo ver zou gaan, dan heb je de laatste tijd duidelijk niet op de ontwikkelingen gelet.

Yuval Noah Harari, de rechterhand van Klaus Schwab, heeft aangekondigd dat het WEF zo succesvol is geweest in zijn plannen dat het “goddelijke krachten” van “schepping en vernietiging” aan het verwerven is. De godslastering houdt daar niet op. Harari belooft ook dat het WEF mensen in goden zal veranderen.

Het WEF staat ook steeds vijandiger tegenover het christendom en grote religies. Als je een beetje tussen de regels door leest, is het duidelijk dat het WEF bewust probeert Jezus te vervangen

Volgens het WEF is Jezus nepnieuws, is God dood en heb je geen ziel. Je bent een “hackbaar dier” dat niet over het vermogen tot vrije wil beschikt.

Het World Economic Forum heeft decennia lang stilletjes democratisch gekozen regeringen geïnfiltreerd, kabinetten binnengedrongen en een buitensporige invloed op de wereld uitgeoefend vanuit de wandelgangen van Schwabs Zwitserse schuilplaats in Davos.

Deze tirannen zijn nu arrogant geworden en zeker van hun eigen succes. Ze verstoppen zich niet langer in de schaduw en trekken niet langer aan touwtjes voor poppen achter het gordijn.

Volgens Schwab is het zijn rol om de ’transformatie’ van de wereld in de huidige periode vorm te geven. En het is niet verwonderlijk dat hij het Chinese systeem van autoritaire staatscontrole bewondert.

Lees ook:   EU censuur Twitter...

Nu wereldleiders en kabinetten stevig onder hun controle staan, is de westerse democratie gedecimeerd. Trudeau’s Canada is een woestenij van autoritaire controle geworden. Het Nieuw-Zeeland van Jacinta Ardern wordt aantoonbaar nog strenger gecontroleerd door de technocraten van Davos.

Waarom zouden ze ons en onze mensenrechten en grondwettelijke rechten respecteren als ze ons zien als “hackbare dieren” die niet in staat zijn tot vrij denken?

Neem een ​​kijkje in Brazilië voor een glimp van de toekomst. De aanhangers van president Bolsonaro protesteren tegen wat volgens hen enorm oneerlijke en corrupte verkiezingen zijn. WEF-favoriet Lula, die nog niet eens in functie is, is al begonnen met het uitvoeren van het Klaus Schwab-draaiboek, waarbij de bankrekeningen van demonstranten worden bevroren te midden van een huiveringwekkende onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting en het recht om vreedzaam te protesteren.

Eerst Canada, nu Brazilië. Volgende de Verenigde Staten?

De Franse miljardair Philippe Argillier beweert dat hij vier databases heeft die 38 personen zullen ontmaskeren die de hele wereld controleren en de “schaduwregering” leiden. Bill Gates, die geen introductie behoeft, is een van die 38 niet-gekozen personen die het dagelijkse leven van 8 miljard mensen beheersen.

Volgens Argillier kan hij bewijzen dat de regering-Biden directe bevelen van deze schaduwregering opvolgt.

 

Als je een voorproefje wilt van de toekomst onder deze schaduwregering, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de laatste aankondiging van Bill Gates. Gates heeft een geschiedenis van het spelen van god. Robert F. Kennedy waarschuwde ons jaren geleden voor deze eigenschap in de psychologie van Gates.

Volgens Kennedy Jr. voert de Wereldgezondheidsorganisatie “ wereldwijde sociale en medische experimenten uit” in overeenstemming met de visie van hun megadonor Bill Gates en zijn “ religieus geloof dat hij technologie (vaccins en GGO-landbouw) kan gebruiken om hem de redder van de hele mensheid .”

Lees ook:   Jensen versus Haters

” Gates’ strategie om de WHO [Wereldgezondheidsorganisatie] te kopen en de controle over Amerikaanse gezondheidsfunctionarissen zoals Tony Fauci en Deborah Birx te kopen ” betekent dat de mede-oprichter van Microsoft nu ” wereldwijd gezondheidsbeleid kan dicteren dat 7 miljard mensen treft en de meest intieme details kan beheersen ” van ons leven ”,  aldus  Kennedy Jr. op zijn Instagram-pagina.

Vorige week werd Gates, in zijn rol van valse redder, betrapt terwijl hij wereldleiders vertelde dat het tijd is voor ‘ doodspanels ‘ om te beslissen wie het recht heeft om te leven en te sterven.

Natuurlijk hebben Gates’ ‘doodspanels’ alles te maken met de obsessie van de globalistische elite met ontvolking. Dit is de meedogenloze, zielloze wereld Gates en de schaduwregering op het World Economic Forum zijn vastbesloten om uit te rollen als onderdeel van hun Great Reset. We kunnen niet toestaan ​​dat hun slechte religie het nieuwe normaal wordt.

Bekijk een van de video’s in het beschrijvingsvak hieronder voor een diepere duik in deze plannen.

Een gewaarschuwd iemand telt voor twee.

Als je het belang begrijpt van deze video’s bij het onderwijzen van de massa’s over de schaduwregering en de kwaadaardige agenda van de elite, vind deze video’s dan leuk en abonneer je op het kanaal om ons te helpen deze inhoud te blijven produceren en zoveel mogelijk mensen van tevoren te waarschuwen.

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Bron

Waarschijnlijk zijn ze zelf al gehackt…

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button