web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Video toont Pfizer Directeur zegt dat Pfizer overwoog om Covid te “muteren” voor nieuwe vaccinmogelijkheden…

Ben je dan geen walgelijke smeerlap!?
Spelen met mensenlevens voor geld…hoe komen die mensen aan die macht, hoe kan het dat zij daar nog mogen werken!?

Dat komt omdat het mag van de wereldmachten…!

Jordon Trishton Walker AnGel-WinGs.nl

 

Project Veritas heeft gisteren een nieuwe video uitgebracht waarin een van hun undercoververslaggevers een gesprek opnam met Jordon Trishton Walker, een vermeende “Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations – mRNA Scientific Planner.”

Iedereen in de Alternative Media die dit heeft besproken, in ieder geval de artikelen die ik heb gezien, heeft zich geconcentreerd op de uitspraken van Walker over hoe Pfizer experimenteert met het idee van “Directed Evolution”, waarvan Project Veritas en anderen beweren dat het hetzelfde is als “winst behalen”. van functie.”

Ik was bijna niet eens van plan om deze video te coveren, want ten eerste ben ik het niet eens met het gebruik van leugens en bedrog door Project Veritas om iemand in de val te lokken. Walker vraagt ​​duidelijk aan de “reporter” om hem te beloven dit aan niemand te vertellen, en je kunt duidelijk zien in de video dat de interviewer hem bevestigend een vuiststoot geeft.

Ten tweede, hoe hard deze interviewer ook probeerde om Walker zover te krijgen dat hij toegeeft dat Pfizer al werkte aan een methode om varianten van het COVID-virus virulenter te maken, Walker verklaarde herhaaldelijk dat dit slechts een idee was dat was besproken en dat ze geen idee hadden. idee of het zou werken.

Lees ook:   False Flag in NL

Misschien voelde Project Veritas daarom de behoefte om een ​​van de nieuwe Superstar Pro-Vaccine-doktoren erbij te halen om zijn mening te geven over hoe erg dit was.

Uiteindelijk heb ik besloten om dit interview wat bekendheid te geven op ons netwerk, niet vanwege de beweringen dat Pfizer een laboratoriumversie van een nieuwe dodelijke COVID-virusvariant zou kunnen ontwikkelen, maar omdat Walker toegaf dat Pfizer de gezondheidsinstanties van de Amerikaanse overheid controleert die hun medicijnen goed te keuren, en dat dit “slecht” is voor het Amerikaanse publiek, maar goed voor de zaken van de farmaceutische bedrijven.

We wisten natuurlijk allemaal al dat dit waar was, maar om iemand binnen Pfizer zover te krijgen om toe te geven dat dit waar was, is echt behoorlijk schadelijk en zou mogelijk kunnen worden gebruikt in een rechtbank als men ergens een eerlijke rechter zou kunnen vinden die de moed om te regeren tegen de criminele activiteiten van Pfizer.

Hier is een clip van de video met het hoof interview, minus de opmerkingen van de pro-vaccinatiedokter.

Project Veritas blijkbaar zojuist een vervolgvideo uitgebracht waarin James O’Keefe en een bemanning van blijkbaar 6 mensen allemaal teruggingen naar het restaurant waar Jordon Trishton Walker blijkbaar alleen in het restaurant was.

 

Afbeelding

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥