web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Is FTX gebonden aan pedofiele chantagenetwerken?

Is FTX gebonden aan pedofiele chantagenetwerken? – Het is veel erger dan je dacht – John Perez

Hoe sluiten pedofiele chantageoperaties aan op een crypto-slush-fonds? John Perez voegde zich bij Man in het Amerikaanse Seth Holehouse om uitleg te geven.
John Perez heeft HODLrs al een tijdje getriggerd met zijn gepraat over een “crypto-samenzwering” en hij heeft lang volgehouden dat je Jeffrey Epstein aan de onderkant van veel in de crypto-ruimte zult vinden.
John zegt: “Het was Joi Ito, een techneut bij MIT die daadwerkelijk met Epstein werkte om Bitcoin te helpen creëren. Niemand heeft het over dit verhaal.”

Joichi  “ Joi ”  Itois een voormalig directeur van het MIT Media Lab. Na de onthulling van zijn persoonlijke en professionele financiële banden met Jeffrey Epstein, nam Ito in 2019 ontslag uit zijn functies bij MIT, Harvard, de John D. en Catherine T. MacArthur Foundation, de Knight Foundation, PureTech Health en The New York Times Company. John zegt
dat de manier waarop dinosaurusmedia over het FTX-schandaal praten, is alsof het gaat over een “mislukte zakelijke deal”, maar hij zegt dat het VEEL groter is dan dat:

“We staan ​​aan de vooravond van het einde van de Biden-regering. Het einde van de regering-Biden is nabij. We gaan naar de processen van Neurenberg, we gaan naar COVID-oorlogsmisdaden, we kijken naar misdaden tegen de menselijkheid. Ik zeg je, Seth, dit verhaal staat op het punt open te waaien…
“De Biden-administratie is afgelopen. Het gaat naar Oekraïne, het gaat naar oorlogsmisdaden, het gaat naar de Verenigde Naties, het gaat Rusland en Vladimir Poetin erbij betrekken. We gaan gewoon een gekke fase in, hier …
“Sam Bankman-Fried is de valkuil voor Jeffrey Epstein. Hij nam het over. Iedereen in de Sam Bankman-Fried, FTX – het komt er allemaal op neer dat toen Epstein het scenario verliet … de activa kwamen in de handen van Sam Bankman terecht en zijn ouders plaatsten hem daar om het vooruit te helpen … en voordat Epstein [de activa] vandaan kwam Robert Maxwell…En de regelgevers doen mee. Ze kijken de andere kant op.”

John gelooft dat er een militaire operatie is die dit allemaal in de gaten houdt en de reden dat ze het niet stoppen is omdat ze iedereen tot aan de voetsoldaten willen krijgen, dus laten ze het maar gebeuren.
Hij zegt ook dat hij denkt dat de reden waarom bepaalde grote instellingen, zoals Fidelity, Bitcoin promootten, was dat hun leiders gedwongen waren om het te doen, omdat ze waren gechanteerd door Jeff Epstein.

“FTX is twee keer zo groot als Enron en waar zijn alle bestanden met Enron gebleven? Ze waren in Gebouw #7 toen Gebouw #7 regelrecht instortte…de hele cryptovaluta was ontworpen om geld uit mensenhanden te zuigen…dat geld wordt afgepakt en witgewassen door een andere organisatie – een nog hogere organisatie, waar we het nog over zullen hebben over later.
“Ja, de hele crypto-operatie zal naar mijn mening leiden tot pedofielen, pedofielen en nog eens pedofielen. Deep State, oligarchen, RINO’s. Trump zei het goed. Trump zei dat democraten slecht zijn, maar RINO’s zijn de laagste van de laagste vorm van mensen op planeet Aarde … Naar mijn mening zijn de RINO’s de financiële portemonnee. Ze leiden eigenlijk de Democraten [Tore Maras heeft dit ook vaak gezegd. -AB]…
‘Jongens zoals Mitch McConnell, de moerasrat van de Deep State. McCarthy, moerasrat. En nu, plotseling, valt DeSantis samen met Trump aan… Trump spoelt ze weg…
“We zullen overal ondergrondse biolabs in Oekraïne zien, er zijn ondergrondse biolabs in Taiwan. Hoe ver is dit geld gegaan? Is dat geld gebruikt in de biolabs in Oekraïne? Want nu hebben we het over oorlogsmisdaden, misdaden tegen de menselijkheid. Vladimir Poetin en de Russische regering presenteren hun zaak nu aan de VN en in dat geval laat het zien dat de VN in diskrediet is gebracht, omdat ze al deze oorlogsmisdaden negeerden, het bombarderen van burgers en veel van dat geld afkomstig van Bitcoin werd gebruikt om wapens te kopen die tegen burgers werden gebruikt…
“Deze YouTubers en deze Bitcoin-mensen en FTX-promotors kunnen in zekere mate verbonden zijn met oorlogsmisdadigers die wapens kochten en burgers en biolabs en biowapens opbliezen die tegen het Russische volk waren. Ik heb het huiswerk gedaan, zo erg is het.”

John gelooft ook dat geen enkele cryptocurrency-uitwisseling zal overleven en dat de prijs van Bitcoin naar $ 4.200 zal gaan. “Het hele crypto-ecosysteem is al verdampt. Er is niets daar. Het zal in een gigantische vlammenzee ten onder gaan… Eerst zien we BlockFi [ondergaan] en dan zien we Crypto.com [ondergaan]. De arrestaties komen eraan.”
The Cointelegraph meldt dat de drie voormalige FTX-executives, evenals Caroline Ellison, CEO van Alameda Research, manieren zoeken om naar Dubai te vluchten. Hoewel het plan was opgesteld in de veronderstelling dat de Verenigde Staten “geen uitleveringsverdragen hebben” met de VAE, ondertekenden de naties op 24 februari 2022 een verdrag voor wederzijdse rechtshulp (MLAT) om criminelen te bestrijden.
“Op dit moment staan ​​drie van hen, Sam, Gary en Nishad, onder toezicht op de Bahama’s, wat betekent dat het voor hen moeilijk zal zijn om te vertrekken”, zei de bron, die anoniem wil blijven. De bron heeft ook onthuld dat Ellison momenteel in Hong Kong is, eraan toevoegend dat “ze misschien in staat is om naar Dubai te gaan.”
FTX-leden die Dubai proberen te bereiken, worden echter vastgehouden op het vliegveld en rechtstreeks teruggestuurd naar de Verenigde Staten, omdat de uitleveringswetten eerder dit jaar zijn gewijzigd.

Lees ook:   'Slimme' maskers voor koeien? Gates investeert $ 4,7 miljoen in faceware voor het verzamelen van gegevens voor vee

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien