web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Wolven paintball

De wolf in De Hoge Veluwe moet angstiger worden voor de mens. De oplossing is paintballen tegen de wolf. Maar is dit wel de beste methode? Misschien moeten we de rollen een keer omdraaien. Dat we de wolf een rondleiding geven door onze habitat. Een rondje over de Zuidas om naar de geldwolven te kijken, een rondje door Den-Haag om wat valse streken te zien en natuurlijk even langs de Jumbo, voor een dikke oranje middelvinger naar alle arbeiders die zich voor een voetbaltoernooitje hebben doodgewerkt. Dan snapt hij hopelijk heel snel wat hij moet snappen: de mens is een soort waar je maar beter heel ver bij uit de buurt kan blijven…

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥