web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Vitamine D-suppletie en zonneschijn gingen de strijd aan in deze studie

56dfb34de98886dc8d4cb4d60e19465a AnGel-WinGs.nlVitamine D-tekort is een wereldwijd probleem, en de Verenigde Staten zijn geen uitzondering: 29% Amerikaanse volwassenen hebben een tekort aan vitamine D, terwijl 41% onvoldoende is. (Dit geldt ook voor Nederland) (Dat betekent dat bijna de helft van de Amerikaanse bevolking niet de vitamine D krijgt die het nodig heeft om de gezondheid van het hele lichaam te ondersteunen.*) (Het verzwakt idem de gezondheid enorm, vroeger nam men in de winterrrrrmaanden de maanden met de R er in nml. levertraan)

Voldoende vitamine D consumeren uit voedsel alleen is absurd moeilijk . Zeer weinig voedingsmiddelen bevatten – en veel minder grote hoeveelheden – vitamine D (en zelfs die zijn verwaarloosbaar), daarom consumeert 93% van de Amerikaanse volwassenen niet eens 400 IE D per dag uit voedsel alleen. We hebben twee bronnen om de D te krijgen die we nodig hebben: de zon en suppletie.

Een onderzoek waarin zonne- en vitamine D-supplementen worden vergeleken.

Een studie uit 2021, uitgevoerd in Korea, stelde deze twee methoden om vitamine D binnen te krijgen op de proef. Vitamine D-deficiënte deelnemers kregen de keuze tussen blootstelling aan zonlicht en een bescheiden niveau van orale vitamine D-suppletie (1.000 IE D3 per dag ingenomen, om precies te zijn).

Serum 25(OH)D-spiegels (dwz de bloedbiomarker voor vitamine D-status) werden aan het begin en het einde van de drie maanden durende studie geëvalueerd om veranderingen te documenteren. De zonlichtblootstellingsgroep had geen significante stijging van de gemiddelde serum 25(OH)D-spiegels, terwijl de groep die orale suppletie kreeg een gemiddelde serumtoename van 11 ng/ml aan het einde van de drie maanden.

Met andere woorden, de vitamine D-spiegels namen toe bij deelnemers die 1.000 IE vitamine D3 slikten, terwijl degenen die aan de zon werden blootgesteld geen significante veranderingen ervoeren. Dit bevestigde wat mindbodygreen altijd al wist: vitamine D-suppletie is de meest effectieve en efficiënte methode om vitamine D op een niveau van toereikendheid te brengen.*

Lees ook:   HET OCCULTE CORONA-INITIATIE-RITUEEL BLOOTLEGGEN

Voedingswetenschapper Ashley Jordan Ferira, Ph.D., RDN deelde deze aanvullende inzichten: “Deze studie is om twee redenen waardevol. Ten eerste toont het de werkzaamheid aan van vitamine D-suppletie bij het positief beïnvloeden van de vitamine D-status. Ten tweede bevestigt het het farmacokinetische onderzoek – ondersteund fenomeen dat voorspelt dat 1.000 IE vitamine D3 de 25(OH)D ‘naald’ met ongeveer 10 ng/ml zal verplaatsen bij volwassenen met een normaal gewicht . Die voorspelbare wiskunde is de reden waarom we eigenlijk veel meer vitamine D nodig hebben , ongeveer 5.000 IE of meer, om gedurende het hele leven voldoende vitamine D te bereiken en te behouden .”*

Vitamine D-suppletie ligt voor de hand.

Met de vele factoren die van invloed zijn op onze blootstelling aan zonneschijn en het vermogen om deze om te zetten in deze essentiële vitamine, zoals geografische locatie, seizoen, klimaat, UV-niveaus, vervuiling, kleding, zonnebrandcrème, leeftijd en huidskleur, kunnen we gewoon niet vertrouwen op zonlicht (Zeker niet als regeringen de lucht met chemtrails dichtmaken en zonlicht dimmen!!!) als het gaat om het binnenkrijgen van voldoende vitamine D.

Zelfs als we allemaal in de perfecte omstandigheden leefden voor voldoende vitamine D, werken de meesten van ons binnenshuis en worden ze het grootste deel van de dag niet blootgesteld aan de zon. (En cumulatieve blootstelling aan de zon gedurende het hele leven brengt zijn eigen risico’s met zich mee.) De wetenschap is overtuigend: vitamine D-suppletie is de juiste keuze.

Het juiste vitamine D-supplement kiezen.

Hoewel het duidelijk is dat vitamine D-suppletie een effectieve manier is om voldoende D-spiegels te bevorderen , zijn er veel inefficiënte supplementen die misschien niet werken vanwege hun subpotente of ineffectieve formules. Zoals Ferira heeft uiteengezet, bevestigt deze studie dat het nemen van 1.000 IE de vuistregel is om de vitamine D-serumspiegels bij gezonde volwassenen met ongeveer 10 ng/ml te verhogen. Daarom raden we een nog hogere dagelijkse dosis van 5.000 IE aan voor volwassenen ( 3.000 IE op het absolute minimum om een ​​klinische insufficiëntiegrens van 30 ng/ml te voorkomen).

Lees ook:   Omgekeerde wereld transgenders

Wat vorm en functie betreft, is het belangrijk om D3 (dat twee tot drie keer effectiever is dan D2 ) in te nemen met een gezonde vetbron.* Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine, wat betekent dat je je supplement bij een maaltijd moet innemen dat omvat een dosis vet – of beter nog, het kiezen van een supplement met ingebouwd gezond vet – is een effectieve en slimme manier om de biologische beschikbaarheid van D te maximaliseren. * (Bonuspunten als uw supplement naar keuze ook schoon en duurzaam is – dat wil zeggen, het maakt gebruik van hoogwaardige, biologische en plantaardige ingrediënten uit premium bronnen.)

De afhaalmaaltijd.

Wanneer het doel is om de vitamine D-spiegels te verhogen, is de oplossing duidelijk: een hoogwaardig, biologisch beschikbaar en biologisch effectief vitamine D3-supplement bevordert voldoende vitamine D -spiegels en de voordelen voor het hele lichaam die daarmee gepaard gaan.* De vitamine D3-potentie+ van mindbodygreen is een krachtig, duurzaam antwoord op het ondersteunen van algeheel welzijn en voldoende vitamine D-spiegels voor het leven.*

Bron

(Zoek ook op deze website via de zoekfunctie naar informatie over Vitamine D)

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien