web analytics
...

The Buitenaardse Agenda

Veel van de belangrijkste keerpunten van de mensheid zijn getuige geweest van onverklaarbare gebeurtenissen.

Is dit slechts toeval, of kan het een bewijs zijn dat het verloop van de menselijke geschiedenis wordt gemanipuleerd door een buitenaardse agenda? Theoretici van de oude astronauten hebben lang voorgesteld dat buitenaardse wezens een centrale rol speelden in ons verleden, en sommigen geloven dat ze de voortgang van de mensheid nauwlettend in de gaten blijven houden.

Zelfs hoge regeringsfunctionarissen hebben beweerd dat buitenaardse wezens onze planeet bezoeken met interesse in onze technologische vooruitgang, waaronder de voormalige Canadese minister van Defensie Paul Hellyer, die verklaarde dat de kosmos samenwerkt met het leven. Zou het UFO-fenomeen echt kunnen zijn? Hebben buitenaardse wezens de menselijke vooruitgang al duizenden jaren in de gaten gehouden – soms helpen ze ons vooruit, en soms houden ze ons tegen?

Ancient Aliens is een Amerikaanse televisieserie die in première ging op 20 april 2010 op de zender History. Geproduceerd door Prometheus Entertainment in documentairestijl, presenteert het programma hypothesen van oude astronauten en stelt het voor dat historische teksten, archeologie en legendes bewijs bevatten van vroegere mens-buitenaardse contacten. De show is op grote schaal bekritiseerd door historici, kosmologen, archeologen en andere wetenschappelijke kringen voor de presentatie en de bevordering van pseudowetenschap , geschiedvervalsing en pseudoarchaeology .

 

Ancient Aliens – The Alien Agenda

 

Begin september 2005 haalde Hellyer de krantenkoppen door publiekelijk aan te kondigen dat hij geloofde in het bestaan ​​van UFO’s. Op 25 september 2005 was hij een uitgenodigde spreker op een exopolitiekconferentie in Toronto, waar hij het publiek vertelde dat hij op een avond een UFO had gezien met zijn overleden vrouw en enkele vrienden. Hij zei dat, hoewel hij de ervaring destijds buiten beschouwing had gelaten, hij er open voor stond. Hij zei dat hij de kwestie veel serieuzer begon te nemen na het bekijken van ABC’s UFO-special in februari 2005.

Lees ook:   Onderdrukt bewijs van oude technologie in India? Ontbrekende schakel tussen mensen en goden

In een interview met RT (voorheen Russia Today) in 2014 zei Hellyer dat ten minste vier soorten buitenaardse wezens de aarde al duizenden jaren bezoeken, waarvan de meeste afkomstig zijn van andere sterrenstelsels, hoewel er ook op Venus en Mars leven. en de maan van Saturnus. Volgens hem “denken ze niet dat we goede rentmeesters zijn van onze planeet.

Bron

De oude Pyramid-geschriften helpen ons door veel informatie te geven over de geschiedenis van de mensheid en astronomie.

Er is duidelijk bewijs om te bewijzen dat de oude Egyptenaren een buitengewoon sterke kennis hadden met betrekking tot deze dingen.

Volgens sommige teksten in historische meesterwerken dateert de Egyptische beschaving van 17.500 jaar voordat ze werd geregeerd door de eerste menselijke farao.

Sommige Egyptolsoits geloven dat deze periode nep is en dat alles mythologie is.

Maar steeds meer nieuwe vondsten en artefacten over dit tijdperk van Gods of Egypt dagen deze mening van die historici uit.

De oude Egyptenaren hebben zelf de overheersing van goden in dat seizoen beschreven.

Mis de onderstaande video niet om een ​​duidelijk beeld van alles te krijgen.

Bron

Oude buitenaardse wezens – Profeten en profetieën: zij waren de boodschappers van goddelijke kennis en zieners die visioenen van de toekomst deelden. Duizenden jaren lang werd de menselijke beschaving geleid door de woorden en daden van profeten uit de oudheid, maar met wie of wat communiceerden deze profeten precies?
Kunnen de ervaringen van de profeten uit de geschiedenis het bewijs zijn van communicatie met een hemelse bron, of communiceerden zieners als Elia en Joseph Smith daadwerkelijk met buitenaardse opperheren? En zo ja, zijn er in deze tijd soortgelijke profeten aan het werk?

Lees ook:   Het derde oog

 

Ancient Aliens – Profeten en profetieën

Joseph Smith jr. Was een Amerikaanse religieuze leider en oprichter van het mormonisme en de Latter Day Saint-beweging. Toen hij 24 was, publiceerde Smith het Boek van Mormon. Tegen de tijd van zijn dood, 14 jaar later, had hij tienduizenden volgelingen aangetrokken en een religie gesticht die tot op de dag van vandaag met miljoenen wereldwijde aanhangers voortduurt.

Smith werd geboren in Sharon, Vermont. In 1817 was hij met zijn gezin verhuisd naar het platgebrande district van westelijk New York; een gebied van intense religieuze heropleving tijdens de Tweede Grote Ontwaking.

Smith zei dat hij een reeks visioenen had meegemaakt, waaronder een in 1820 waarin hij ’twee personen’ zag (vermoedelijk God de Vader en Jezus Christus), en een andere in 1823 waarin een engel hem naar een begraven boek met gouden platen leidde een joods-christelijke geschiedenis van een oude Amerikaanse beschaving.

In 1830 publiceerde Smith naar eigen zeggen een Engelse vertaling van deze platen, het Boek van Mormon genaamd. In hetzelfde jaar stichtte hij de Kerk van Christus en noemde het een herstel van de vroege christelijke kerk. De leden van de kerk werden later ‘Heiligen der Laatste Dagen’ of ‘Mormonen’ genoemd, en Smith kondigde in 1838 een openbaring aan waarin de kerk werd omgedoopt tot Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button