web analytics
11:11 Dubbele getallen

Stukje bij beetje valt het officiële covid-verhaal snel uiteen

Natuurlijk nieuws ) Terwijl het verhaal rond het Wuhan coronavirus (Covid-19) wereldwijde psy-op (psychologische operatie) steeds verder instort, zijn hier vijf dingen die je moet weten ( zoals uitgelegd door Steve Kirsch):

1) Zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt voor covid “booster” -schoten

Het was voor sommige mensen logisch om er gewoon mee in te stemmen toen het maar een of twee doses waren. Maar nu regeringen willen dat mensen een derde of zelfs vierde injectie krijgen voor de Fauci Griep, zeggen velen dat genoeg genoeg is .

Zowel EEU-regelgevers als functionarissen van de WHO geven nu toe dat booster-shots geen zin hebben, en daarom adviseren ze het publiek om ze niet te nemen. Er is geen bewijs om een ​​boostershot-programma te ondersteunen en iedereen weet het.

2) Meer prikken betekent meer infecties

Ze hebben geprobeerd dit feit voor het publiek te verbergen, maar de gegevens laten duidelijk zien dat hoe meer injecties mensen krijgen, hoe groter de kans dat ze symptomen ontwikkelen die verband houden met ‘covid’.

De niet-gevaccineerden zijn ondertussen gemiddeld gezonder in vergelijking met hun “volledig gevaccineerde” tegenhangers.

3) Covid-prikken zijn NIET veilig

Naast dat het niet werkt zoals beweerd, zijn covid-injecties ook onveilig. Veel voormalige pro-vaccin artsen en andere gezondheidsexperts spreken zich uit tegen de schoten en waarschuwen dat ze niet werken.

“Dit is geweldig nieuws”, schrijft Kirsch. “Niemand gaat nog naar de beurs, maar ze zijn allemaal [overstuur] en beseffen dat ze zijn misleid. Het zal niet mooi zijn. Dat is natuurlijk geweldig nieuws.”

4) Gezichtsmaskers beschermen niet tegen ziektes (hint: ze verspreiden er MEER van)

Het heeft lang geduurd om op dit punt te komen, maar de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben eindelijk toegegeven dat stoffen maskers nutteloos zijn om de verspreiding van covid of andere ziekten te voorkomen.

Lees ook:   Steeds meer mensen beginnen het te zien: satanisch ritueel kindermisbruik is ECHT!

db19412a0ad0e6e9550ee07a7a4254ec AnGel-WinGs.nl

 

Het corrupte CDC-hoofd Rochelle Walensky had geen uitweg om deze waarheid te achterhalen nadat gegevens waren gepubliceerd die aantoonden dat gezichtssluiers meer een religieuze rite zijn dan een levensvatbare medische interventie.

“De andere maskertypes werken ook niet, maar het zal langer duren voordat ze erachter komen wat voor de hand ligt”, zegt Kirsh.

“P100-ademhalingstoestellen werken wel, maar slechts een klein percentage van de mensen weet dat. Ik kan niet wachten om Rochelle Walensky een P100-beademingsapparaat te zien dragen; ze zou tenslotte best practices moeten modelleren.”

5) Vooral jongeren mogen niet “opgejaagd” worden

Hoewel Tony Fauci anders beweert , is er geen enkel bewijs dat covid-injecties veilig of effectief zijn voor jongeren.

In feite waarschuwen veel artsen en andere gezondheidsexperts ervoor dat ouders hun kinderen “opgejaagd” krijgen, ondanks het feit dat linkse hogescholen en universiteiten in het hele land hen eisen van studenten die willen terugkeren naar de campus.

“Iemand heeft het hier heel erg mis en voor een keer is het niet de WHO”, zegt Kirsh.

Een paar andere dingen die Kirsch zegt dat mensen moeten weten, is dat remdesivir gevaarlijk en ineffectief is. Het is een standaardprocedure geworden om dit medicijn toe te dienen aan covid-patiënten in ziekenhuizen in heel Amerika, maar alleen omdat Fauci geld verdient elke keer dat remdesivir in het lichaam van een patiënt wordt geïnjecteerd.

Social distancing is ook een farce. MIT kwam in april met een onderzoek waaruit bleek dat het vermijden van andere mensen en hen behandelen als de wandelende pest niets doet om de verspreiding van ziekten te stoppen.

Lees ook:   Nog wat acteerwerk uit Oekraïne...

 

Oké… een bloemetjes masker, lol

“6 voet of 60 voet maakte geen verschil”, schrijft Kirsch. “Mensen hebben dit nog steeds niet door.”

Een van Kirsch’ abonnees wees erop dat het vanaf het begin duidelijk was dat dit allemaal onzin was. Maar beter laat dan nooit, toch?

Het laatste nieuws over de Fauci Griep is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

SteveKirsch.substack.com

NaturalNews.com

DailyExpose.nl

WebMD.com

WebMD.com

CNBC.com

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button