web analytics
...
CoronaPolitiek-Elite

Van Houwelingen (FVD) vs D66: ”Jullie snoeren échte wetenschappers de mond!”

De coronamaatregelen gaan steeds verder. Waar trek jij de grens? Stel jezelf die vraag. Want er liggen beangstigende EU-voorstellen op tafel. Van een permanent coronabewijs tot een directe vaccinatieplicht, op straffe van hoge boetes en detentie. Nú kunnen we er nog wat aan doen, straks is het te laat.

Lees ook:   Demissionair kabinet bepaalt alweer onze levens, geen versoepelingen

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept