web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Dramatische toename van diabetes

Dramatische toename van diabetes

Belangrijkste punten Analyse van 42 onderzoeken N = 102.984 jongeren (19 jaar en jonger) De incidentie van diabetes type 1 was hoger tijdens de COVID-19-pandemie in vergelijking met vóór de pandemie.

De bevindingen suggereren de noodzaak om mogelijke onderliggende mechanismen op te helderen om temporele veranderingen te verklaren Synthetiseren van schattingen van veranderingen in incidentiepercentages Minimale observatieperiode van 12 maanden tijdens en 12 maanden vóór de pandemie (ook gekeken naar de incidentie van DKA bij nieuw ontstane diabetes tijdens de pandemie. )

Resultaten, incidentiepercentages diabetes type 1 N = 38.149 jongeren Eerste jaar van de pandemie, incidentieratio = 1,14 Gedurende de maanden 13 tot 24, incidentieratio = 1,27 (verwachte jaarlijkse stijgingstrends van 3% tot 4% in Europa) Resultaten, type 2 incidentiecijfers voor diabetes Tien studies rapporteerden incidenten in beide perioden. Acht studies, een toename van incidenten van diabetes type 2 Resultaten, DKA-incidentiecijfers Vijftien studies Incidentieratio = 1,26 Conclusies Toekomstige studies zijn nodig om te beoordelen of deze trend aanhoudt, en kunnen mogelijke onderliggende mechanismen helpen ophelderen om veranderingen in de tijd te verklaren.

Meer uit het onderzoek Sommige onderzoeken meldden een verband tussen SARS-CoV-2-infectie en beginnende diabetes. Echter, (uitdagingen bij de diagnose van SARS-CoV-2), zorgen over de validiteit van deze onderzoeken. Datasets die in andere onderzoeken zijn gebruikt, bevatten geen asymptomatische SARS-CoV-2.

Lees ook eens:  Doe zoals de farao's: drink kruidenwijn om te genezen

Er is geen duidelijk mechanisme waardoor COVID-19 direct of indirect zou kunnen leiden tot nieuwe diabetes type 1 of 2.

Vermeende directe mechanismen SARS-CoV-2 ingangsreceptor ACE2 komt tot expressie op insulineproducerende β-cellen. Er is geen duidelijk onderliggend mechanisme dat het verband verklaart tussen SARS-CoV-2-infectie en het daaropvolgende verhoogde risico op diabetes.

Bevolkingsstudies suggereren…. dat de toename in incidentie te wijten kan zijn aan een immuungemedieerd mechanisme.

Voorgestelde indirecte effecten van de COVID-19-pandemie en inperkingsmaatregelen die in verband kunnen worden gebracht met diabetes (in tegenstelling tot wat zou worden verwacht op basis van de afname van virusinfecties bij kinderen) ‘Catch-up’ zou alleen het eerste jaar van de pandemie kunnen beïnvloeden Reflectie over de video van het laboratoriumlek van gisteren en biologische oorlog.

Als iemand die een aantal jaren biologische oorlogsvoering (BW) heeft bestudeerd en manieren om zich ertegen te verdedigen, Ik ben er niet van overtuigd dat het ”Wuhan”-virus niet bedoeld was als BW-agent.

Hoge dodelijkheid is niet noodzakelijkerwijs vereist om een ​​effectief wapen te zijn; het moet gewoon in staat zijn om een ​​aanzienlijk aantal mensen uit te schakelen.

De arbeidsongeschikten zijn niet langer in staat hun werk te doen, en het extra voordeel voor de werkgever van het wapen is dat die arbeidsongeschikten nu meer middelen en meer mensen gebruiken om hen te behandelen dan wanneer ze zouden overlijden.

Lees ook eens:  What Elon Musk just did in Ukraine could change EVERYTHING

Ook de genetische technieken die ze gebruikten, technieken die het moeilijk maakten om door de mens veroorzaakte veranderingen te identificeren, zijn in overeenstemming met een van de belangrijkste attracties van BW – plausibele ontkenning. Bedankt voor je grondige, objectieve en doordachte rapporten!

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥