web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Wat de media u niet vertellen over de Canadese bosbranden

We bevinden ons midden in een geheime wereldoorlog, waarin de regeringen van de wereld hun eigen burgers bijna de oorlog hebben verklaard.
Daarom hebben we geen reden om aan te nemen dat er iets natuurlijks is aan de Canadese ‘bosbranden’ die smog, met formaldehyde en benzeen beladen lucht hebben gecreëerd in het middenwesten en langs de oostkust – omstandigheden die totaal ongekend zijn in ons leven.
Bovendien is juni niet het seizoen voor bosbranden in Canada’s uitgestrekte boreale bossen, omdat het terrein nog te vochtig is van de winter. Canadese bosbranden beginnen meestal eind augustus en september, maar de globalisten willen ons laten geloven dat deze branden te wijten zijn aan “klimaatverandering” en de reguliere media pleiten al voor vrijwillige afsluitingen.

ReallyGraceful bespreekt de luchtkwaliteit in Chicago, Detroit en Washington, DC en speelt clips af van wat Amerikanen zien, ruiken en voelen – en welke chemische detectieapparatuur heeft gedetecteerd.

Lees ook:   Nederland zal een vrouwelijke premier krijgen? Izabela's tarot
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien