20 januari 2022

 

Een dag op het strand – ca.1899

Tijdreis 122 jaar terug naar de stranden van Étretat en Le Tréport in Normandië Frankrijk. De film, mogelijk gefilmd door Georges Méliès, begint op een treinstation als vakantiegangers arriveren. Voordat de Rivièra populair werd, trokken Parijzenaars naar de kusten van Normandië. Bekijk de mobiele strandhutten voor de meer avontuurlijke vrouwen om in zwemkleding te veranderen. De hutten werden vervolgens naar de waterkant gerold voor een afgelegen duik in het water. Een ander interessant kenmerk zijn de duikplanken die aan afgemeerde boten zijn bevestigd. We hebben geen exacte datum voor deze beelden, maar te oordelen naar de verschillende modes en accessoires is dit ergens tussen 1896 en 1906. AI-restauratie: 1. Opgeruimde ruisartefacten 2. Verhoogde frame-interpolatie van 15 fps naar 60 fps met behulp van de Rife-app . 3. Verhoogde resolutie van 240p naar 4000p. 4.

Lees ook:   Tulli Papyrus: een oud document dat vliegende 'vurige schijven' onthult, beschreven door een farao

Gerelateerde berichten