web analytics
...

Het mysterie van de rh negatieve bloedgroepen

The Mystery of Rh-Negative Blood-Genetic Origin Unknown

Bijna 85% van alle mensen hebben RH positief bloed. Wat alleen maar aangeeft dat hun rode bloedcellen een stof bevatten die de RHesus (rhesus) bloedfactor wordt genoemd. Eenvoudig gezegd bevat hun positieve bloed, een eiwit dat kan worden gekoppeld aan de Rhesus-aap. Erkend wordt dat bloedfactoren met meer nauwkeurigheid worden overgedragen dan enig ander menselijk of dierlijk kenmerk. Het is niet algemeen bekend van waaruit de negatieve RH-factor is afgeleid, hoewel er enig bewijs bestaat dat het iets meer dan 5.000 jaar geleden uit genetische experimenten is voortgekomen.

De hoogste concentratie van RH negatief bloed vindt plaats in de Baskische bevolking van Noord-Spanje en Zuid-Frankrijk, en in de Oosterse / Oosterse Joden.

Van slechts 15% van de hele wereldbevolking is bekend dat het de negatieve bloedfactor RH heeft.

Hoewel bekend is dat RH-negatief bloed – (type ‘O’) het zuiverste bloed is dat de mensheid kent, is het niet bekend waar de negatieve factor vandaan komt, omdat over het algemeen door evolutionisten wordt getheoretiseerd dat er een ongebroken bloedlijn is van het vroege menselijke prototypen (vóór de mens) tot hedendaagse mensen.

Zoals eerder vermeld, geeft ‘Rh-negatief’ bloed aan dat er geen eiwitverbindingen bestaan ​​met de Rhesus-aap, terwijl ‘RH-positief’ bloed eiwitten draagt ​​die zijn gekoppeld aan de Rhesus-aap – vandaar de ‘RH’-aanduiding, dwz. rhesus. Alle andere aardse primaten hebben deze RH-factor. Dus als alle mensen uit die lijn zouden evolueren, zou iedereen de RH-factor hebben. Dat is duidelijk niet het geval. Daarom moet er een manier van interventie zijn geweest die aanleiding heeft gegeven tot Rh-negatieve bloedgroepen.

Bloedgroep ‘O’ is de meest voorkomende bloedgroep. Wanneer we de ‘O’-typen scheiden in’ negatief ‘en’ positief ‘, zien we dat’ O’-negatief (het universele donorbloed) minder dan 7% van de wereldbevolking uitmaakt. De wetenschap probeert op dit moment een synthetisch RH-negatief ‘O’-bloed te creëren, maar zonder succes. Want hoewel het eiwit in positief bloed kan worden gekloond, kan dat van negatief bloed niet – wat heel interessant is, en een indicatie zijn voor een vreemde oorsprong, of waarschijnlijker, van vroege genetische experimenten tijdens vorige geavanceerde menselijke beschaving (en).

Als de negatieve RH-factor niet afkomstig is van een bekend aardse  mutatie (schijnbaar buiten het theoretische evolutionaire proces) – waar kwam deze dan vandaan? Genetici beweren in het algemeen dat de RH-negatieve factor een een mutatie van onbekende oorsprong die blijkbaar slechts enkele duizenden jaren geleden gebeurde. Deze ‘RH-negatieve’,  bloedgroep mensen verspreidden zich het meest in het gebied van wat nu Spanje, Engeland, Ierland, Frankrijk en later in Amerika, Canada en Australië is. Baskische volkeren bevatten de grootste concentratie van het bekende RH ‘O’ negatieve bloedgroep  mensen vandaag, omdat ze zich grotendeels hebben beperkt tot één gebied, terwijl de Keltische mensen zich hebben vertakt in de hele nieuwe wereld.

WAT BETEKENT HET ONTBREKEN VAN RHESUS AAPFACTOR?
Er is geen solide wetenschappelijke verklaring voor, hoe of waarom Rh negatief bloed tot stand kwam. Het wordt verondersteld het resultaat te zijn van een willekeurige mutatie. Heb je ooit het gevoel gehad dat je raar of anders was? Het kan te wijten zijn aan je DNA … 85% van de mensen hebben het monkey-gen (RH +) en 15% niet (RH-) en hebben in plaats daarvan misschien een buitenaards gen. RH negatieve bloedgroep-mensen worden gekenmerkt door hogere IQ’s, een gevoelig zicht, lagere lichaamstemperaturen, gevoeligheid voor warmte en zonlicht, paranormale vermogens, het vermogen om horloges en elektrische apparaten bv te stoppen of te beïnvloeden en soms zelfs extra wervels te hebben. Men onderzoekt de mogelijkheid of  we gefokt zijn als een slavenrasvoor arbeid, aangezien 97% van onze genetische code is uitgeschakeld, met slechts 3% over voor ons om te overleven.

RH NEGATIEF BLOED
Interessant is dat de populaire wetenschap ernaar streeft om Rh-neg-bloedgroepen toe te wijzen aan “mutaties”. Een solide alternatief geval kan worden uitgebreid tot de conclusie dat Rh-neg geen mutatie is, maar mogelijk de oorspronkelijke menselijke bloedgroep. Dit is echter geen afspiegeling van vaststaand denken, en is dus nooit voldoende onderzocht.

Dat er een groep ‘zuivere’ mensen was, niet direct gerelateerd aan de evolutionaire processen op aarde, is een duidelijke mogelijkheid. Deze redenering zou suggereren dat de oorspronkelijke mensen op onze planeet niet direct verwant waren met de apen, maar op een gegeven moment “GEMAAKT” of “genetisch gemanipuleerd” waren om een ​​dergelijke indruk te geven.

Misschien was het nooit de bedoeling dat de Rh-positieven de dominante soort werden.

BLOEDSOORTEN SAMENZWERING & RH FACTOR
Items uit de wetenschappelijke gemeenschap

Hier zijn een paar weetjes over dit bloed verhaal. In ALLE bloedgroepen bestaat een gemeenschappelijke microbe die in essentie DE LEVENSKRACHT  ZELF IS. Tijdens experimenten die men  uitvoerde, verwarmden ze het bloed tot 700 graden F en brachten het ook in vloeibare stikstof. Deze microbe die alleen zichtbaar is met een sterk gewijzigde donkere veldmicroscoop die speciaal voor hen werd gebouwd, en het  was NOG STEEDS LEVEND. We hebben dit ook getest op mummie stof’. Deze microbe leeft NOG STEEDS na 5000 jaar en wanneer het mummiestof in een perfecte ph-oplossing wordt geplaatst, hetzelfde als het “levende bloed”, keert het terug naar het leven.

De Draco (Reptilian) met het “O” RH-bloed heeft unieke eigenschappen vanwege de polariteit van de bloedcellen. Bloed is elektrisch / magnetisch / chemisch gebaseerd. De relatie van alle drie moet worden bewaard op een specifiek PH-waarde van 7,0 tot 7,2. Het probleem met de “O” RH-systemen is dat de maag TE VEEL zuur bevat voor een goede spijsvertering.

Na generaties van dit soort eten werkten de spijsverteringssystemen niet meer goed. Dit is de reden waarom Type “O” -bloedgroepen zoveel moeite hebben met’indigestie’. Het zit in je genen vanwege deze Draco-invloed.

GEBRUIK NOOIT EEN BLOEDTRANSFUSIE .

De belangrijkste reden hiervoor heeft te maken met cellulair / genetisch / galactisch geheugen van bloed. Dit is gecodeerd in de volledige structuur van het bloed. Alle emoties die de donor gedurende zijn hele leven gevoeld heeft, maken deel uit van het bloed. Dit kan niet worden uitgefilterd. Als je bijvoorbeeld een hart hebt van een man die stierf bij een auto-ongeluk, hebben alle cellen van de donor  de herinnering aan het ongeluk en elke emotie die tijdens het sterven werd gevoeld. Deze emoties verwarren je eigen codering en dan gebeurt massale interne verwarring op cellulair niveau en de orde verandert in chaos. Geen  $ 100 per uur zal dat ooit repareren.

Veel “O” RH-negatieve mensen op de planeet hebben ook nog karma uit het Draco-rijk. Sommigen van jullie hebben ervoor gekozen naar de aarde te komen om dat karma in balans te houden. Sommigen die “O” -RH-negatief waren, zijn overgeschakeld naar “A” RH-positief wat het TOTALE TEGENOVERGESTELDE naar “O” RH-negatief is.

Degenen die het moeilijk hebben zijn de “O” Rh-bloedgroepen met buitenaardse (naar de aarde) erfgoed.

Lees ook:   Edgar Cayce, reuzen met zes vingers en de bovennatuurlijke schepping Goden van Atlantis:

Wanneer u de hartritme van mensen met “O” RH-neg-bloed meet, zijn ze meestal lager als ze rokers en zware rood vleeseters zijn. Degenen die vis en groenten eten, bevinden zich in het normale bereik. Dit is een heel nieuwe wetenschap en er zijn slechts een handvol mensen die bij dit onderzoek betrokken zijn.

Hier is iets voor iedereen om over na te denken:

Er is een ras van mensen in een afgelegen regio van China die slechts 3 – 4 voet lang zijn en een taal spreken die alleen in dat afgelegen gebied wordt gesproken. Wanneer ze proberen te verhuizen van deze regio naar lagere geologische hoogten, ZULLEN ZIJ STERVEN. Hun huidskleur is aswit. Hun ogen zijn erg klein, bijna als spleten.

HET pH REGELGEVENDE SYSTEEM VAN HET LICHAAM

De pH-balans van de menselijke bloedbaan wordt door alle medische fysiologische teksten erkend als een van de belangrijkste biochemische evenwichten in de chemie van het menselijk lichaam.

pH is het acroniem voor “Potentieel waterstof”. In de definitie is het de mate van concentratie van waterstof ionen in een stof of oplossing. Het wordt gemeten op een logaritmische schaal van 0 tot 14. Hogere getallen betekent dat een stof meer alkalisch van aard is en er een groter vermogen is om meer waterstof ionen te absorberen. Lagere cijfers duiden meer zuurgraad aan met minder potentieel voor het absorberen van waterstof ionen.

De pH van ons lichaam is erg belangrijk omdat pH de snelheid van de biochemische reacties van ons lichaam bepaalt. Het doet dit door de snelheid van de enzymactiviteit te beheersen, evenals de snelheid waarmee elektriciteit door ons lichaam stroomt.

Hoe hoger (alkalischer) de pH van een stof of oplossing, hoe meer elektrische weerstand die stof of oplossing heeft. Daarom reist de elektriciteit langzamer met een hogere pH. Alle biochemische reacties en elektrische (levens) energie staan ​​onder pH-regeling.

Als we zeggen dat iets een zure pH heeft, zeggen we dat het warm en snel is. Bekijk bijvoorbeeld de batterij van uw auto. Het is een zure batterij. Op koude dagen wilt u dat het warm en klaar is en wilt u dat uw auto snel start.

Alkaline pH daarentegen is biochemisch gezien langzaam en koel. Vergelijk het met een alkalinebatterij in een zaklamp. Je wilt dat die batterij afkoelt en langzaam uitbrandt.
Hier is een voorbeeld van hoe de pH dat kan regelen. Kijk om je heen naar de maatschappij in het algemeen.

Zie je mensen uitgeput, opgebrand en snel boos worden? Zie je een toename van geweld? Voor een deel kan dit te wijten zijn aan het feit dat mensen tegenwoordig leunen op een zure pH. Als samenleving lopen we warm en snel. Hoe komt dit o.a.? We drinken bv koffie voor het ontbijt.

Er zijn ongeveer 5000 bekende bloedfactoren, en al deze moeten bijdragen aan het complete beeld. Maar het negatieve bloed van Rh is de plek om onze zoektocht te beginnen.

Zoals je kunt zien is de grote meerderheid van de RH-mensen afkomstig van de Baskische bevolking van Frankrijk en Spanje, en dan heeft Europa het op een na hoogste percentage. We kunnen vermoeden dat het RH-bloedtype van oorsprong uit Europa komt en zich heeft verspreid naar andere landen met een Europese afkomst. De RH-recessieve allelen (+/-) vormen ongeveer 60% van de Baskische bevolking en 40% van de Europeanen, dus dat betekent dat een hoger percentage van RH + -mensen in Europa de genetica van de RH-factor in hun DNA draagt .

“Niemand heeft geprobeerd uit te leggen waar de negatieve Rh-mensen vandaan kwamen. De meesten, bekend met bloedfactoren, geven toe dat deze mensen op zijn minst een mutatie moeten zijn, zo niet afstammelingen van een andere voorouder. Als we een mutatie zijn, wat veroorzaakte de mutatie? Waarom gaat het verder met de exacte kenmerken? Waarom wijst het de Rh-factor zo gewelddadig af, als het in hun eigen afkomst was? Wie was deze voorouder? Moeilijkheden bij het bepalen van de etnologie worden grotendeels overwonnen door het gebruik van bloedgroepgegevens, omdat ze een enkel een gen kenmerk zijn en niet worden beïnvloed door de omgeving.

De Baskische bevolking van Spanje en Frankrijk hebben het hoogste percentage Rh-negatief bloed. Ongeveer 30% heeft (rr) Rh-negatief en ongeveer 60% draagt ​​één (r) negatief gen. Het gemiddelde van de meeste mensen is slechts 15% -Rh negatief, terwijl sommige groepen heel weinig hebben. De oosterse Joden van Israël hebben ook een hoog percentage Rh-negatief, hoewel de meeste andere Oosterse mensen slechts ongeveer 1% Rh-negatief hebben. De Samaritanen en de zwarte Cochin-jood hebben ook een hoog percentage Rh-negatief bloed, hoewel het Rh-negatieve bloed opnieuw zeldzaam is onder de meeste donkere mensen.

De Baskische bevolking staat ook bekend om de oudste taal in Europa, en de oorsprong van de Baskische taal is onbekend. De talen in de buurlanden in Europa vertonen geen enkele gelijkenis met de Baskische taal, dus dit is een echt mysterie voor de taalkundige geworden.

De Keltische bevolking van Ierland en Groot-Brittannië heeft ook een hoge incidentie van de RH-factor en recent is bewezen dat er een genetische band bestaat tussen het Baskisch en de Kelten. Dit onderzoek bewijst dat het Keltische volk afkomstig was uit de Baskische regio’s van Frankrijk en Spanje en dat een groep naar de eilanden van Groot-Brittannië moest zijn overgestapt.

Hier zijn een paar “leuke” feiten die door velen gedeeld worden binnen de Rhesus negatieve groepen :

• Een gevoel van erbij horen als zij elkaar ontmoeten alsof ze familie zijn
• Waarheidszoekers
• Ze hebben  een “Missie” in het leven
• Empathie & Mededogen voor de Mensheid
• Een extra rib of wervel.
• Hoger dan gemiddeld IQ
• ESP-vermogen
• Liefde voor ruimte en wetenschap
• Meer gevoelige visie en andere zintuigen.
• Verhoogde psychische / intuïtieve vermogens
• Kan niet worden gekloond
• Lagere lichaamstemperatuur
• Hogere bloeddruk (sommige zeggen lager, hoe dan ook, het ene uiterste naar het andere, nooit helemaal goed)
• Overheersing van groene of hazelnootkleurige ogen die soms van kleur veranderen
• Rode of roodachtige tint voor de haar kleur
• Verhoogde gevoeligheid voor warmte en zonlicht
• Onverklaarbare angst
• Doordringende opvallende ogen
• Kunnen genezers zijn
• Empathische ziektes
• Vermogen om elektrische apparaten te verstoren
• Gevoelig voor buitenaardse ontvoeringen
• Ervaren soms onverklaarbaar fenomeen
• Fysieke dromen en / of bekwaamheid

link naar www.rhnegativeregistry.com

“ROYAL DISEASE”

Global Blood-leveranciers wisten 90% van de hemofiliepatiënten in de wereld te besmetten of te doden door hen van besmet bloed te voorzien. Hemofilie is de ‘Koninklijke Ziekte’, waardoor generaties jongens,  geen koning konden zijn.

Wereldwijd zijn meer dan 120.000 mannen, vrouwen en jongens … een echte “genetische holocaust” … besmet met HIV wereldwijd … door besmette  bloedtransfusies. Ten minste 25.000 zijn gestorven.

Lees ook:   Verklaringen mensen soorten

In sommige gebieden wordt de Rh-negatieve bloedfactor aangeduid als “Blood Royale” of “Royal Blood”. Eeuwenlang zijn de Europese royalty’s Hemofilie of ‘bloed-ziekte’ aangedaan. Blijkbaar was koningin Victoria een ‘drager’ van Hemophilia en gaf het aan al haar kinderen die vervolgens in de jaren 1800 en 1900 samenvloeiden en de bloedlijnen van de troon in Europa besmetten.

Als een direct resultaat werd Hemofilie bekend als de “Koninklijke Ziekte”.  Is dit toevallig? Of veroorzaakt door genetische manipulatie genaamd “gearrangeerde huwelijken”?

Voor alle praktische doeleinden is de culturele groep met de hoogste percentages Rh-negatief bloed de “Berbers” van Marokko. De hoogste concentratie Rh-Factor Negatief zijn afkomstig uit Irak. Het lijkt erop dat de Berbers misschien duizenden jaren geleden zijn ontstaan, van de grens van Syrië en Irak. (Sumerië)

Als Europese royalty’s geneigd zijn om met Rh-Negs te trouwen, kan het zijn dat ze de “Arabische” bloedlijn vermijden? Laten we niet voorop lopen. Het lijkt erop dat de Baskische Rh-neg-factoren al in 8000 v.Chr. van de oude Berberse zeevissers komen! Misschien kunnen veel van de “grotschilderingen” worden toegeschreven aan “vreemdelingen” met een groot artistiek vermogen die naar het gebied migreerden.

Is “hyper-creativiteit” een “symptoom” van Rh-negatief bloed? Kunstenaars? Entertainers? Wie weet …

Hoewel de Britten graag zouden willen dat je denkt dat Victoria de eerste besmetster ter wereld was … geloof het niet. Het was de ziekte van Hapsburg. Was Victoria een Hapsburg?

Het onofficiële motto van de familie Hapsburg was “Bella gerunt alii, tu, felix Austria, nubes!” (“Waar anderen oorlogen moeten voeren, jij, gelukkig Oostenrijk, trouwt!).

Het is merkwaardig dat ‘huwelijk’ een ‘dynastieke’ onderneming kan zijn, maar het kan ook een perverse vorm van ‘biologische oorlogvoering’ of ‘genetische oorlogvoering’ zijn. In feite was de ziekte veel ouder.

De ‘Vader van de chirurgie’ was El Zarhawi of Albucasis, 1013-1106. Albucasiërs beschreef een gezin waar alleen mannen stierven aan bloedverlies na de meest triviale verwonding.

https://www.unhas.ac.id/~rhiza/saintis/zahravi.html

Zijn volledige naam was Abul Qasim Khalaf ibn al-Abbas al-Zahravi. Hij werd geboren en grootgebracht in Zahra (zorro?), De koninklijke voorstad van Cordova (Arabische Qurtuba), de hoofdstad van het islamitische Spanje. Zoals we weten uit de geschiedenis, vocht Zahra in grootsheid en grootsheid met Bagdad. Al-Zahravi diende in de hoedanigheid van de hofarts aan koning Al-Hakam-II van Spanje. Na een lange en gerenommeerde medische carrière stierf hij in 1013 CE

Als uitvinder van vele chirurgische instrumenten staat Al-Zahravi bekend om het ontwikkelen van instrumenten voor inwendig onderzoek van het oor, inwendige inspectie van de urethra en voor het aanbrengen of verwijderen van vreemde lichamen uit de keel. Hij introduceerde nieuwe procedures zoals cauterisatie van wonden, stenen verpletteren in de blaas, de vivisectie en dissectie.

Hij gebruikte een cauterisatieprocedure voor maar liefst 50 verschillende operaties. Daarnaast besprak Al-Zahravi de bereiding van medicijnen en de toepassing van technieken als sublimatie en decantatie. Hij schreef het gebruik voor van diuretica, zweetmiddelen, purgeermiddelen, de opname van pure wijn en hete baden. Al-Zahravi was de eerste die hemofilie gedetailleerd beschreef en was de eerste die zijden draad gebruikte voor het naaien van wonden.

Dus, je begint je af te vragen of de goede dokter een “Arabische” familie in Moors Spanje behandelde voor de ziekte. Dan begin je je af te vragen waar een zogenaamd blauw bloed zoals Victoria haar “Arabische Royaltyziekte” heeft gekregen ??? Was het een ziekte van Spaanse afkomst?

Met andere woorden, was het huwelijk met de dochters van Victoria een manier om toekomstige “niet-Habsburgse” koningen te doden of te verzwakken … omdat mannen meestal alleen de ziekte van hun moeders oplopen? Toch was Hemophilia al lang vóór  Victoria in royalty’s bekend.

De dochters van Victoria passeerden de ziekte in de Spaanse, Duitse en Russische Koninklijke linies en bedreigden de tronen van alle Europese grootmachten. Het lijkt erop dat Victoria eigenlijk een rechtstreekse afstammeling is van Ferdinand van Castille, die de stad Castille in 1236 heroverde, waar de chirurg Abulcasis koning Hakam II had geadviseerd over een familie waarvan de zonen gemakkelijk stierven.

 

Blijkbaar wordt een van de mogelijke anomalieën of ziekten die mogelijk zijn verbonden, MORGELLONS DISEASE genoemd, wat technisch gezien micro-BUGS zijn die ELEKTRISCH zijn …

Maar het schijnt een soort NANO-TECH-virus te zijn dat mensen met RH NEGATIEVE BLOED beïnvloedt en waarvan wordt gezegd dat het een VREEMDE oorsprong heeft of MILITAIR TECH-virus of een soort ziekte die ZE vele jaren geleden in de menselijke populatie hebben geïntroduceerd mogelijk VIA CHEM-TRAILS of dat CHEMTRAILS op de een of andere manier ook een ACTIVATOR ervan zijn …. en om te zien hoe er tegenwoordig meer en meer chemtrails zijn, kan dit ALLES VERBONDEN zijn en is een van de doelen van CHEM TRAILS bedoeld.

Het kan een methode van DEPOPULATIE zijn, beginnend met het infecteren van die GRADUALLY die RH NEGATIEF zijn.

De meesten weten niet dat zij als RH-Neg-individuen gedurende hun hele leven worden gevolgd door wereldwijde overheidsinstanties die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van het ontstaan ​​van deze groep en voor andere, meer complexe maatschappelijke doeleinden. (volg deze gedachtegang in het nieuwe materiaal dat moet worden gepost als een voortzetting van Journey to the Absolute Elders)

BEROEMDE PERSOONLIJKHEDEN:

-Nikola Tesla; Een Kroatische wetenschapper die het meest bekend is vanwege zijn werk op wisselstroom, de inductiemotor, de Teslarol, etc. I2a-Din-S L147.2 +
-Douglas-Hamilton Deze lijn omvat de Hertogen van Hamilton en Earls of Selkirk . Hun beroemdste vertegenwoordiger is misschien Douglas Douglas-Hamilton, 14de Hertog van Hamilton , een Schotse edelman die bekend stond als de eerste piloot van de eerste vlucht over de Mount Everest, evenals voor zijn latere betrokkenheid bij Rudolf Hess. Enkele andere beroemde Douglas-Hamiltons zijn mummificatie en kunstliefhebber Alexander Hamilton, 10de Hertog van Hamilton en de politiek invloedrijke James Hamilton, 4de Hertog van Hamilton . Bovendien claimt de familie afstamming van de Earls of Angus , hoewel sommige concurrerende eisers anders hebben getest. Een familielid van deze familie is getest bij de Hamilton Achternaam DNA-project . I2-M223-Isles-E L1193 +
Douglass Earls of Angus I2a2a
-Royal House of Stuart Het House of Stewart (voor de laatste keer gechanniceerd naar Stuart ) is een Europees koninklijk huis . Opgericht door Robert II van Schotland , werden de Stewarts voor het eerst koninklijke vorsten van het Koninkrijk van Schotland aan het einde van de 14e eeuw, en vervolgens bekleedden ze de positie van de koningen van Engeland, Ierland en Groot-Brittannië. I2a2a
-Sir Henry Clinton 1730-1795, de Britse generaal, een van de belangrijkste deelnemers aan de oorlog voor Amerikaanse onafhankelijkheid van de Britse zijde, behoorde toe aan haplogroup I2a2 M223 L1193
-Davy Crockett 1786-1836, Amerikaans politicus en avonturier met een wild west behoorde tot haplogroup M223 Z76
-William Wallace (? -1305), een Schotse jager voor onafhankelijkheid als lid van Clan Wallace, behoorde waarschijnlijk tot de haplogroep I2c L59
___

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button