web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Oude Sanskriet-teksten die een onverklaarbare kennis van historische gebeurtenissen bevatten

 

De wijsheid in deze teksten is niet geëvenaard sinds ze oorspronkelijk duizenden jaren geleden werden geschreven. Ze mengen wetenschap en geschiedenis en komen tot enkele verbazingwekkende onthullingen over ons verleden. Deze video belicht tientallen fascinerende verbanden. Deze kennis is niet verborgen, het is er voor iedereen om te zien. De Grieken en vele andere oude culturen (bijvoorbeeld: Egyptenaren, Perzen, Sumeriërs, Azteken, Hopi, Kelten en Noormannen) deelden dit idee van de leeftijden van de mens.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥