Ziekten en plagen uit de geschiedenis

Ziekten en plagen uit de geschiedenis

The Plague Documentary Hq History Channel

Medieval Apocalypse The Black Death National Geographic History channel HD Documentary

Secrets of the Great Plague

Medieval Apocalypse The Black Death BBC Documentary

Spanish Flu: The Forgotten Fallen

De Spaanse griep, ik heb al eens verteld over mijn overgrootmoeder.
Zij was zo moedig om mensen in die tijd te verzorgen tijdens hun ziekbed.
Van tevoren nam ze een jenevertje en dat zou haar dan beschermen tegen deze ziekte.
Zij heeft het nooit gekregen en haar gezin ook niet.


American Experience – Influenza 1918


American Experience – The Deadly Fever


American Experience – The Great Famine


The Deadly Fever : Documentary on America’s Yellow Fever Disaster (Full Documentary)

Killer Virus : Documentary on Combating the Most Deadly Viruses (Full Documentary)

Turning Points of History: Kiss of the Spanish Lady
Mooie docu!

Wetenschappers ontdekken oorzaak Spaans griep

Een groep wetenschappers heeft ontdekt waarom de Spaanse griep in 1918 zoveel levens kostte. De ziekte had haar oorsprong in een vogelvirus dat zich met een kleine wijziging eenvoudig aan een menselijke cel vastzette. De epidemie kostte aan zeker twintig miljoen mensen het leven. Dat meldde het wetenschappelijk tijdschrift Science donderdag.
Door het onderzoek zal in de toekomst een vogelvirus dat een gevaar vormt voor de mens sneller kunnen worden geïdentificeerd. Maar de Britse onderzoeker sir John Skehel zei tegen de Britse omroep BBC dat de uitkomst geen direct impact zal hebben voor de vogelgriep die op dit moment in Azië heerst omdat het hier een ander type virus betreft.

“Als we een vogelvirus vinden met eenzelfde structuur als die van het virus uit 1918 vinden, dan weten we dat het mogelijk een bedreiging vormt voor de mens. Dan zal het beter in de gaten moeten worden gehouden dan normaal”, aldus Skehel van het Britse Nationale Instituut voor Medisch Onderzoek in Londen.

Een vogelvirus bindt zich normaliter moeilijk aan een menselijke cel. Uit het onderzoek blijkt nu dat het virus in 1918 zijn structuur bijna niet hoefde te wijzigen om aan zowel een vogel- als een mensenvirus te binden. Daardoor kon het eenvoudig van vogel op mens en van mens op mens overgaan. Dit is niet het geval bij de vogelgriepvirus in Azië.

Door: ANP (2004)

http://www.nu.nl/algemeen/272805/wetenschappers-ontdekken-oorzaak-spaans-griep.html

The Worst Plague in Modern History – The Terrible Pandemic of 1918


The_Great_Plague

 

De Spaanse Griep veroorzaakt door….

VACCINATIES..

Om de volstrekte ondeskundigheid van Ab Osterhaus in zake de Spaanse Griep, OF zijn bewuste misleiding in dezen aan de kaak te stellen, Plaatsen we onderstaand een vertaling van hoofdstuk 2 getiteld ‘The Spanish Influenza Epidemic of 1918 was caused by vaccinations’, uit het boek: ‘Swine Flu Expose’ van Eleanora I. McBean, Ph.D. (Het volledige werk is HIER te downloaden) Hoewel het reeds in 1976 werd gepubliceerd,  is het nog altijd leerzaam omdat het aantoont dat wat wij van officiële zijde te horen krijgen vaak niet juist is. Dit geldt zeker waar het vaccinaties en vaccins betreft. Mogelijk zijn door de verbetering van de vaccins de giftige werkingen wat minder, daartegenover staat dat er tegenwoordig veel meer vaccins worden voorgeschreven met alle gevolgen van dien.

De Spaanse griep epidemie van 1918 werd veroorzaakt door vaccinaties..
C

Eleanora I. McBean, Ph.D http://healthbytes.me/ab-osterhaus-leugens-en-de-spaanse-griep/

https://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/6475/het-gevaar-van-wereldwijde-infectieziekten.html

Gerelateerde Berichten