web analytics

Mummificatie: Geavanceerde Methode Door Oude Aliens Om Mummies Weer Tot Leven Te Brengen Met Behulp Van Hun DNA

Het oude Egypte was veel geavanceerder dan de werkelijke geschiedenis ons vertelt. In de glorie van farao’s floreerde Egypte in het verre verleden in zijn volle omvang. De enorme architectuur en uitgestrekte beschaving die duizenden jaren geleden in Egypte woonden, zijn nog steeds verbijsterend voor onderzoekers. Egyptenaren geloofden dat het mogelijk was om zelfs na de dood te leven. Dit kon alleen worden bereikt door het dode lichaam in een levensvorm te bewaren, zodat de geesten, bekend als de “ba” (persoonlijkheid) en de “ka” (levenskracht), ze zouden kunnen herkennen. Ze gebruikten de kunst van het mummificeren om de doden te bewaren. Hoewel er een religieus geloof achter zat, zegt de oude astronautentheorie dat het zogenaamd werd gedaan om de doden op een dag weer tot leven te wekken.

Reden achter mummificatie

Mummificatie was een wijdverbreide traditie (of techniek), die niet alleen door de oude Egyptenaren werd gebruikt, maar ook door de Chinezen, de oude mensen van de Canarische Eilanden, de Guanchen en vele precolumbiaanse samenlevingen van Zuid-Amerika, waaronder de Inca’s, die mummificatie toepasten als goed. Het proces van het balsemen van vlees omvatte het verwijderen van vocht uit een overleden lichaam en het gebruik van chemicaliën of natuurlijke conserveermiddelen.

Het vroegste bewijs van mummificatie werd gevonden in de Chinchorro-cultuur van Zuid-Amerika. Ze begonnen ermee ongeveer 7.000 jaar geleden, twee millennia voor de ontdekking van de eerste Egyptische mummie (gedateerd rond 3000 v.Chr.). Het was echter in het oude Egypte waar mummificatie zijn grootste vorm bereikte.

0a4a0acf5b2071b775ddd7b47872bcd2 AnGel-WinGs.nl
Illustratie van het mummificatieproces in het oude Egypte

Oude Egyptenaren waren geobsedeerd door het hiernamaals, ze geloofden dat de menselijke geest zelfs na zijn dood overleefde. Vervolgens ontmoette het talloze goddelijke wezens en demonen voor zijn uiteindelijke bestemming tijdens zijn reis. Als ze niet schuldig werden bevonden, lieten de goden het met hen samenleven in een eeuwig paradijs. De mummificatie hielp de geest om een ​​succesvolle reis te maken, omdat het het lichaam hielp intact te blijven. Daarom was dit proces cruciaal voor de Egyptenaren en kon het alleen worden uitgevoerd door bekwame ambachtslieden die bekend stonden als ‘balsemers’.

Lees ook:   Op Antartica ligt iets dat zeer heet is

 

Onze voorouders waren waarschijnlijk hun tijd vooruit. De reden achter het bewaren van de dode lichamen kan niet alleen een religieus geloof zijn, maar er kan ook een wetenschappelijke oorzaak zijn. Het is mogelijk dat ze op de een of andere manier wisten van genetische manipulatie en het gebruikten om de doden weer tot leven te wekken. Als dat zo is, wie heeft hen dat dan verteld? Zaten buitenaardse wezens erachter?

Wetenschap, buitenaardse wezens en mummificatie

De moderne wetenschap is zo ver gekomen dat het nu met genetisch materiaal mogelijk is om nieuwe soorten te creëren. Dr. Alejandro Hernández Cárdenas ontwikkelde een baanbrekende techniek om lijken te rehydrateren om ze te helpen identificeren. Door een geheime chemische formule te gebruiken, kon hij het vlees van onherkenbare moordslachtoffers rehydrateren, inclusief lichamen die werden gemummificeerd nadat ze jarenlang waren uitgedroogd in het hete woestijnklimaat.

Het lichaam van koning Toet werd te ruste gelegd in een nest van drie doodskisten in een stenen sarcofaag

De techniek van Cárdenas is inderdaad spectaculair, maar het was niet de eerste wetenschappelijke poging om een ​​gemummificeerd lichaam te herstellen. Van Ancient Aliens Seizoen 9 :

“In 1968 probeerde Robert Connolly, een onderzoeker van de Universiteit van Liverpool, het bloed van een volledig gemummificeerd lichaam van de beroemdste farao van Egypte, koning Toetanchamon, virtueel te regenereren. Zijn methode was om antigenen uit een huidmonster van King Tut te combineren met zijn eigen bloedcellen.”

Connolly, met type O Bloedgroep was in staat om de antigenen van King Tut op een soort schone lei van een bloedcel te plaatsen, en herschepte welke bloedgroep de mummie ook had. Type O-bloedgroep heeft geen antigeen dat een immuunrespons in het lichaam induceert. Dus hij ontdekte de bloedgroep van King Tut. Dit hielp de wetenschappers om zelfs het DNA van de koning te ontdekken .

Lees ook:   De vrouwen ooit en nu

Oude astronautentheoretici geloven dat het bewaren van een lijk geen rituele poging kan zijn. Wat als de oude Egyptenaren al duizenden jaren geleden zulke ongelooflijke wetenschappelijke vooruitgang hadden voorzien? Ze suggereerden dat het mogelijk is dat oude astronauten de Egyptenaren de techniek van mummificatie hadden geleerd om hun genetische informatie in het DNA te bewaren. Dus in de toekomst zou het mogelijk zijn om een ​​kloon van de oude mummies te maken en ze weer tot leven te brengen.

De Amerikaanse auteur David Wilcock zei: “Het is mogelijk dat, als je lichaam op een bepaald moment in de toekomst met succes was gemummificeerd, deze oude buitenaardsen zich er terdege van bewust waren dat een kloon van wie je eerder was, vele jaren later opnieuw geboren zou kunnen worden. En is het mogelijk dat je met de pracht van het DNA en met alle informatie die het bevat, ook terugkomt met de herinneringen aan wat je leefde en wie je was en wat je de laatste keer wist? En dat kan het doel zijn, dat in de toekomst ook daadwerkelijk zal worden gebruikt, nog niet aanwezig maar met een technologie die we heel snel verwerven.”

78ff39a98ba641aa6d890604232ad7c9 AnGel-WinGs.nl
Elizabeth Ann is een fret met zwarte poten, de eerste bedreigde diersoort in de VS die is gekloond.

Wat Wilcock zei lijkt een realiteit. In 2020 hebben wetenschappers met succes de eerste bedreigde diersoort in de VS gekloond , een zwartvoetige fret gedupliceerd uit de genen van een dier dat meer dan 30 jaar geleden stierf. Dit is een van de grootste prestaties in de geschiedenis van de moderne wetenschap. Het is mogelijk dat we met deze technologie in de toekomst ook mensen kunnen klonen.

Lees ook:   Had Hitler nakomelingen?

Referenties:

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button