web analytics

Transhuman 101: Moderna verklaart dat COVID-vaccin een ‘besturingssysteem’ is

1de1d9d8790fbbb586ffc8f5b70e9812 via Angel-WingsUit documenten verkregen van Moderna blijkt dat het zogenaamde vaccin dat het bedrijf aan de man brengt eigenlijk een ‘besturingssysteem’ is. Deze verrassende bekentenis bevestigt wat vaccinsceptici hebben beweerd – dat COVID over controle gaat, niet over een virus.€

Het zal niemand ontgaan zijn, die de nodige zorgvuldigheid heeft betracht tijdens deze pandemie, om voorbij de vlotte beweringen van betaalde politici en volgzame media te kijken, dat niet alles is wat het lijkt.

Om te beginnen is het geen toeval dat een van de belangrijkste promotors van deze nieuwe mRNA- ‘vaccins ‘ niemand minder is dan de miljardair van Microsoft, Bill Gates. Bill gaf een PepTalk waarin hij pochte dat vaccins kunnen helpen-

—-> de wereldbevolking met 15% te verminderen.♠

Hoe werkt dat – door bv. deze in vaccins geïmplanteerde besturingssystemen in ons te activeren?

Welnu, psychopaat Bill kon zijn Microsoft-besturingssysteem niet repareren om de eindeloze computervirussen te voorkomen, dus waarom zouden we hem vertrouwen nu hij het voortouw neemt in wat wordt gezien als een belangrijke stap in de richting van transhumanisme. ( Waarom zouden wij transhumaan willen worden?) Voor degenen die wel geven om wat er in hun lichaam komt, en in dat van hun dierbaren, kijk of je iets heel sinisters kunt ontdekken aan wat een goedgelovig publiek wordt opgedrongen.

In The Corbett Report kunnen lezers zich informeren over de zeer reële gevaren van transhumanisme

– het idee van een ‘fantastische toekomst’ waarin mensen volledig versmelten met machines.

Transhumanisten nemen wetenschap als hun religie en geloven in een filosofie van ” absoluut relativisme ” die beweert dat individuen de werkelijkheid naar believen kunnen veranderen, en ze proberen ” de mens te relativeren”.

Zeker, iedereen die een sterke religieuze overtuiging heeft, in welk geloof dan ook, zal terughoudend zijn voor wat verre van een goedaardige doctrine is. Het transhumanisme is in volledige vijandschap met het christendom, het jodendom, de islam, enz.

Lees ook:   Ga je naar de lidl fikt je huis af...

Willen we echt onze ziel opofferen voor het gevoel van veiligheid tegen een bv. virusinfectie?

Op tapnewswire.com plaatst inzender Weaver het volgende, dat naar verluidt afkomstig zou zijn uit Moderna’s documenten over de nieuwe COVID-19-vaccins. Het luidt aldus:

Ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen mogelijk maken

We bouwden Moderna op het leidende uitgangspunt dat als het gebruik van mRNA als medicijn voor één ziekte werkt, het voor veel ziekten zou moeten werken. En als dit mogelijk is – met de juiste aanpak en infrastructuur – kan het de manier waarop medicijnen worden ontdekt, ontwikkeld en vervaardigd, aanzienlijk verbeteren.

 

Ons besturingssysteem

Omdat we het brede potentieel van mRNA-wetenschap erkennen, wilden we een mRNA-technologieplatform creëren dat heel erg op een besturingssysteem op een computer lijkt. Het is zo ontworpen dat het uitwisselbaar kan worden aangesloten en afgespeeld met verschillende programma’s. In ons geval is het ” programma ” of ” app ” ons mRNA-medicijn – de unieke mRNA-sequentie die codeert voor een eiwit.

We hebben een toegewijd team van enkele honderden wetenschappers en ingenieurs die zich uitsluitend richten op het bevorderen van Moderna’s platformtechnologie. Ze zijn georganiseerd rond belangrijke disciplines en werken op een geïntegreerde manier om de kennis rond mRNA-wetenschap te vergroten en uitdagingen op te lossen die uniek zijn voor de ontwikkeling van mRNA-geneesmiddelen. Sommige van deze disciplines omvatten mRNA-biologie, chemie, formulering en levering, bio-informatica en eiwittechnologie.

Onze MRNA-medicijnen – de ‘software van het leven’

Wanneer we een concept hebben voor een nieuw mRNA-medicijn en beginnen met onderzoek, zijn de fundamentele componenten al aanwezig.

bb639fa0e7e8e1dcf17b925cf0759b0f via Angel-Wings

Over het algemeen is het coderende gebied het enige dat verandert van het ene potentieel mRNA-medicijn naar het andere – de eigenlijke genetische code die ribosomen instrueert om eiwitten te maken. Het gebruik van deze instructiesets geeft onze onderzoeks-mRNA-geneesmiddelen een software-achtige kwaliteit. We hebben ook het vermogen om verschillende mRNA-sequenties die coderen voor verschillende eiwitten te combineren in een enkel mRNA-onderzoeksmedicijn.

Lees ook:   ‘Politie moet medewerkers beter screenen’

We maken gebruik van de flexibiliteit die ons platform biedt en de fundamentele rol die mRNA speelt in de eiwitsynthese om mRNA-medicijnen voor een breed spectrum van ziekten na te streven.

Binnen een bepaalde modaliteit zijn de basiscomponenten over het algemeen identiek voor alle ontwikkelingskandidaten – formulering, 5′-regio en 3′-regio. Alleen het coderende gebied varieert op basis van de eiwitten die het potentiële medicijn de cellen stuurt om te produceren.

Ontdek hoe onze Research Engine en Early Development Engine ons in staat stellen om de belofte van mRNA volledig te benutten om de manier waarop geneesmiddelen worden ontdekt, ontwikkeld en vervaardigd op een betekenisvolle manier te verbeteren.

Belangrijke uitdagingen overwinnen

Het gebruik van mRNA om medicijnen te maken is een complexe onderneming en vereist het overwinnen van nieuwe wetenschappelijke en technische uitdagingen. We moeten het mRNA in de beoogde weefsels en cellen krijgen terwijl we het immuunsysteem ontwijken.

Als het immuunsysteem wordt geactiveerd, kan de resulterende reactie de eiwitproductie beperken en daarmee het therapeutische voordeel van mRNA-geneesmiddelen. We hebben ook ribosomen nodig om te denken dat het mRNA op natuurlijke wijze is geproduceerd, zodat ze nauwkeurig de instructies kunnen lezen om het juiste eiwit te produceren. En we moeten ervoor zorgen dat de cellen genoeg van het eiwit tot expressie brengen om het gewenste therapeutische effect te hebben.

Onze multidisciplinaire platformteams werken nauw samen om deze wetenschappelijke en technische uitdagingen aan te gaan. Deze intensieve cross-functionele samenwerking heeft ons in staat gesteld om belangrijke aspecten van ons platform vooruit te helpen en aanzienlijke vooruitgang te boeken bij het leveren van mRNA-geneesmiddelen voor patiënten.

Het bovenstaande is hier te vinden op de website van Moderna:

https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

Zoals altijd raden we lezers aan om niemand op iets te vertrouwen en je eigen onderzoek te doen.

 

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button