18 september 2020

 

Nederland niet sterker uit de crisis gekomen

Tijdens de verkiezingscampagne verkondigde het kabinet onder leiding van spreekbuis Mark Rutte dat Nederland sterker uit de (economische) crisis is gekomen.

Een gotspe!
Het is wel erg gemakkelijk voor Rutte om zich te baseren op de statistieken van het Centraal Planbureau (CPB) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) die slechts macro-economische analyses weergeven. Voor de doorsnee burger onbegrijpelijk en niet verifieerbaar.

Het schetst een vertekend beeld van de werkelijkheid. Wanneer we de economische crisis nader analyseren, dan komen we tot een geheel andere conclusie.
De werkloosheidscijfers mogen dan wel enigszins zijn gedaald, maar de Nederlandse staatsschuld stijgt nog steeds met 335 euro per seconde tot inmiddels boven de 471 miljard! In 2016 zijn circa 4500 bedrijven failliet gegaan, komen steeds meer toonaangevende bedrijven in buitenlandse handen en maken 500.000 mensen gebruik van een bijstandsuitkering. De spaarrente is ongeveer 0 procent en voor starters op de arbeidsmarkt is het vrijwel onmogelijk een hypotheek te krijgen.

Lees verder bij de bron

De politieke leugens van maffia & co.

Lees ook:   BuurthuisJankTurken

Gerelateerde berichten