...
Politiek-EliteGezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

Artsen: Wij hebben een eed afgelegd: Corona is zwendel!

In deze video ziet u Dr. Heiko Schöning die de bevolking van Duitsland, en wereldwijd, wil waarschuwen voor de desinformatie over COVID19.

https://www.xn--rzte-fr-aufklrung-pqbn68b.de/

De eed van de dokter
Ik beloof de volgende professionele taken te respecteren in overeenstemming met mijn kracht en bekwaamheid en ernaar te handelen tijdens de uitoefening van mijn medische activiteit:

ik oefen mijn beroep altijd naar mijn beste weten en geloof uit en neem de verantwoordelijkheid op mij;

Ik geef altijd prioriteit aan de zorg voor de behandeling van mijn patiënten en hun belangen, vermijd alle vermijdbare schade van hen en veroorzaak geen schade;

Ik neem het welzijn van mijn patiënten als prioriteit, respecteer hun rechten en help hen om weloverwogen beslissingen te nemen;

Ik behandel mijn patiënten zonder respect voor de persoon, dwz zonder discriminatie op basis van een handicap, religie, affiliatie met een partij, ras, afkomst, sociale of verzekeringsstatus, volgens de huidige normen van medische activiteit en de mogelijkheden van mijn professionele bekwaamheid;

Ik beoefen geneeskunde met gevoel voor verhoudingen en raad of neem geen maatregelen die niet medisch geïndiceerd zijn;

Ik gebruik mijn patiënten niet voor carrière of andere doeleinden en onthoud me van maatregelen die niet direct verband houden met het verlichten van hun symptomen, het genezen van hun ziekte of het voorkomen van een ziekte;

Ik verwacht niet dat mijn patiënten iets doen wat ik niet van mijn dierbare buren of mezelf zou verwachten;

Ik behandel mijn patiënten en mijn collega’s altijd met vriendelijkheid en respect. Ik ben eerlijk en oprecht tegenover hen;

Ik respecteer de beslissingen en acties van mijn collega’s voor zover deze verenigbaar zijn met de regels van de medische kunst en de ethische normen van het beroep;

Ik deel mijn kennis en ervaring met mijn collega’s en neem deel aan hun opleiding, bijscholing en vervolgopleiding;

Ik bevorder de gezondheidsgeletterdheid van mijn patiënten;

Ik neem de tijd die nodig is voor het gesprek en voor de menselijke ontmoeting met de patiënten en hun familieleden en spreek op een begrijpelijke en gepaste manier met hen;

Ik respecteer en bevestig fundamenteel de wilsuitingen van mijn patiënten;

Ik houd me aan het medische geheim;

Ik gebruik de beschikbare middelen economisch, transparant en eerlijk;

Ik accepteer geen uitkeringen voor doorverwijzing en doorverwijzing van patiënten;

Ik ga geen contract aan dat me verplicht om hoeveelheden te leveren, niet-geïndexeerde diensten te leveren of niet te presteren.

-‘Niemand is van plan om een ​​CORONA-vaccinatie te krijgen.’

Het doel van deze informatie is dat geïnformeerde mensen niet vallen voor maatregelen onder de valse vlag, maar gezondere beslissingen kunnen nemen op basis van feiten.

In principe kunnen vaccinaties als technologie neutraal zijn. Vaccinaties hebben effect. De enige vragen die rijzen zijn: wie vaccineert waarvoor? Welke inhoud zit er echt in de vaccinampullen en hoe werken ze?

Lees ook:   Facebook, Instagram, WhatsApp en TikTok zijn wereldwijd gecrasht

Voorbeeld Kenia 2013/2014: Wie voert de vaccinatie uit en met welk doel? Geheime vaccinatie tegen zwangerschap.
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Unicef ​​hebben aangegeven in het Oost-Afrikaanse land Kenia een vaccinatiecampagne tegen tetanus 2013-2015 te willen voeren. Alleen voor vrouwen en meisjes in de vruchtbare leeftijd van 12 tot 49 jaar. Geen vaccin voor mannen of jongens die net zo vaak besmet zijn met Clostridium tetani (tetanus), dat van nature in de grond voorkomt, en die tetanus kunnen krijgen.

De WHO heeft vijf vaccinaties gepland per zes maanden per vrouw in de vruchtbare leeftijd. Ongeveer 1 miljoen vrouwen en meisjes zouden alleen tegen tetanus zijn gevaccineerd voordat dit vaccinatieprogramma kon worden stopgezet. Een vereniging van artsen en een kerk in Kenia hebben zelfs gezamenlijk een uiterst criminele vaccinatiecampagne onthuld : geheime vaccinatie tegen zwangerschap; geheime toevoeging van zwangerschapshormoon ontdekt in injectieflacons met vaccin.

Waarschuwing, het volgende is niet voor bangeriken; vooral omdat het aantoonbare feiten zijn. De originele berichten kunnen direct op de website van de Katholieke Bisschoppenconferentie www.kccb.or.ke worden geplaatst door de zoekterm “tetanus” zelfcontrole in te voeren . Of het 32 ​​pagina’s tellende wetenschappelijke artikel van Oller et al. uit 2017 , DOI: 10.4236 / oalib.1103937 gelezen.

Enerzijds werden artsen in Kenia zich bewust van de sociaal-medisch twijfelachtige leeftijd en geslachtskeuze van de complexe vaccinatiecampagne. De neonatale tetanus is te verwaarlozen vergeleken met veel belangrijkere preventieve maatregelen voor de gezondheid. Aan de andere kant werden de artsen zich bewust van deze andere verdachte omstandigheden van de vaccinatiecampagne van de WHO / Unicef :

· Injectieflacons vaccin werden individueel afgeleverd op elke vaccinatieplaats voor deze speciale, door de politie beschermde operatie.

· De vaccinatiecampagne is niet zoals gebruikelijk in een ziekenhuis of gezondheidsinstelling gestart, maar in het New Stanley Hotel in Nairobi.

· De omgang met de vaccinflesjes en de toediening van het vaccin werden strikt gecontroleerd.

· Gebruikte vaccinflacons moesten onder de ogen van de politie worden ingeleverd bij de WHO-ambtenaar; dit is de enige manier om nieuwe ampullen te doseren.

· De vaccinflesjes van de WHO-campagne werden nooit opgeslagen op de naar schatting 60 vaccinatiesites, maar werden altijd teruggebracht naar de hoofdstad Nairobi.

· Gebruikte vaccinflesjes werden ook tegen hoge kosten en met politiebegeleiding teruggebracht naar Nairobi.

Voorbeeld Kenia 2013/2014: Welke inhoud zit er echt in de vaccinampullen en hoe werken ze?

De artsen en de Katholieke Kerk hebben zelf monsters van het vaccin gezocht en laten testen door vier onafhankelijke staats- en privélaboratoria in Kenia en daarbuiten.

De bisschoppen maakten samen met de artsen de laboratoriumresultaten bekend in een open brief ( www.kccb.or.ke/home/news-2/press-statement-by-the-kenya-conference-of-catholic-bishops/ ) en cover een enorme misdaad: het zwangerschapshormoon beta-HCG werd aan het tetanusvaccin toegevoegd. Dit vaccineert vrouwen en meisjes tegen zwangerschap; ze worden steriel.

Het hormoon beta-HCG (ß-hCG, humaan choriongonadotrofine) wordt tijdens de zwangerschap in toenemende mate gevormd in de menselijke moederkoek. Wanneer bèta-HCG wordt toegediend aan vrouwen in combinatie met het tetanustoxoïd (TT), veroorzaakt het vrouwelijk lichaam niet alleen een afweerreactie tegen tetanus, maar ook tegen bèta-HCG: het maakt het gevaccineerde meisje of de gevaccineerde vrouw tijdelijk steriel. Hoe vaker deze vaccinatie wordt herhaald, hoe langer de antilichamen die zich vormen tegen het zwangerschapshormoon actief blijven, hoe langer de onvruchtbaarheid blijft.

Lees ook:   Vaccinatieplicht Pieter Stuurman

Deze ongeïnformeerde vrouwen kunnen geen kinderen krijgen en weten niet waarom. Een sociale catastrofe, een misdaad van de eeuw. Maar buiten Kenia zwijgen niet alleen de leidende media, maar ook de katholieke kerk. De kerkgemeenschap zwijgt, ook al hebben ongeveer 20 van haar bisschoppen en de apostolische administrateur, als plaatselijke vertegenwoordiger van de paus in Kenia, de open brief ondertekend, die tot nu toe niet is ingetrokken, waarin staat: “Het rapport over de veiligheid van het vaccin dat door het ministerie van Volksgezondheid is ingediend bij de parlementaire gezondheidscommissie is vals en een opzettelijke poging om de waarheid te verbergen . ” We zijn ervan overtuigd dat de vaccinatiecampagne tegen tetanus een verkapt anticonceptieprogramma is. ‘

Er is geen medische of technische reden waarom bèta-HCG in de vaccinflesjes zat. De regering van Kenia, enerzijds, en de kerk en artsen, anderzijds, kwamen later overeen een gezamenlijk laboratorium, Agri-Quest, opnieuw te onderzoeken. Het resultaat bleef hetzelfde: zwangerschapshormoon in het vaccin. De WHO, Unicef, particuliere sponsors van de tetanuscampagne en de regering stopten deze vaccinatiecampagne in 2014 tijdens de derde van vijf vaccinaties. Strafrechtelijk onderwijs: geen.

Verdiepen: de timing van de vaccinatie komt niet overeen met het normale vaccinatieschema voor tetanus; het vaccinatieschema van de WHO van Kenia 2013-2015 stemt echter overeen met het gepubliceerde vaccinonderzoek door GP TALWAR et al. (hCG / TT) tegen antilichamen tegen zwangerschapdoelbewuste anticonceptie , onder meer gefinancierd door de WHO, de Rockefeller Foundation en de Bill and Melinda Gates Foundation. Dit zijn feiten.

Originele bronnen als links in de tekst.

https://www.xn--rzte-fr-aufklrung-pqbn68b.de/informationen/impfungen/

Polio vaccinaties In India

Polio-vaccinaties in India

Het orale poliovaccinatieprogramma (vaccinatie tegen slikken van polio) voor kinderen tussen 2000 en 2017 werd onderzocht. De resultaten laten zien dat bij kinderen een significant verhoogde non-polio-geassocieerde slappe verlamming (NPAFP) optrad. Gedurende deze jaren werden 500.000 verlamde kinderen “geproduceerd”. Volgens Robert F. Kennedy Jr. werd het programma van de Bill and Melinda Gates Foundation vervolgens beëindigd door Indiase artsen.

DTP vaccinaties in AFRIKA

DPT-vaccinaties in Afrika

DPT-vaccinaties (difterie, kinkhoest, tetanus) bij kinderen van 6 tot 36 maanden in Guinee-Bissau werden onderzocht. Het sterftecijfer onder de kinderen was significant verhoogd

HPV Vaccinaties India

Bill Gates wordt aangeklaagd. Er waren ongeveer 50 doden onder gevaccineerde meisjes in verband met baarmoederhalskanker (HPV). De gevaccineerden zijn niet geïnformeerd over de mogelijke gevolgen.
Reageer Epoch Times HIER

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button