...
Politiek-Elite

Dodelijke proeven bij mensen met HPV-vaccinaties: Indiase doktoren klagen Bill Gates aan

Dodelijke proeven bij mensen met HPV-vaccinaties: Indiase doktoren klagen Bill Gates aan

In India onderzoekt de hoogste rechtbank Bill Gates: The Gates Foundation financiert proeven met HPV-vaccins, die volgens officiële cijfers al tientallen mensen hebben gedood. De experimenten werden voornamelijk uitgevoerd op meisjes uit bijzonder arme Indiase regio’s met een laag opleidingsniveau …

Bericht is uit 2015 maar dat doet niet terzake het gaat erom wat er gebeurd is en nog gaande is!

De oprichter van Microsoft, Bill Gates, is het doelwit van de Indiase regering: “De hoogste rechtbank van India voert momenteel een uitgebreid onderzoek uit naar de kwaadaardige daden van de Bill and Melinda Gates Foundation, waaronder vele tests van dodelijke vaccins op kinderen van sociaal achtergestelde en kwetsbare kinderen behoren vaak tot niet-opgeleide klassen in ontwikkelingslanden die plaatsvonden zonder de toestemming en voorafgaande informatie van de ouders of wettelijke voogden “, schrijft Kopp-Online , verwijzend naar het nieuwsportaal healthimpactnews.com .
De tenlastelegging is in de eerste plaats gericht op illegale menselijke proeven met medicatie.

De twee beschikbare vaccins tegen humaan papillomavirus (HPV) – Cervarix van GlaxoSmithKline en Gardasil van Merck & Co. – werden getest op mensen die niet bekend waren met de mogelijke negatieve gevolgen.
In augustus van dit jaar meldde het nieuwsportaal van de Economic Times of India dat veel kinderen waren overleden na het Gardasil-proces in 2009. De proeven zijn gefinancierd door de Gates Foundation. Dit trof 16.000 kinderen van inheemse volken die op scholen in afgelegen gebieden van de Indiase deelstaat Andhra Pradesh met de drug waren gevaccineerd, vervolgde “Kopp-Online”.
In mei van dit jaar schreef de website van het Center of Health dat er sinds 2009 officieel meer dan 49 dodelijke slachtoffers zijn gevallen door Gardasil-vaccinatie. Het aantal niet-gemelde gevallen is echter veel hoger:
“In juni 2009 waren al 15 miljoen meisjes behandeld met de Gardasil-vaccinatie. Met zo’n groot aantal – 15 miljoen mensen – lijken 49 sterfgevallen niet erg veel te zijn. Helaas zijn er echter nog veel meer Gevallen van soms extreem ernstige bijwerkingen als gevolg van vaccinatie.

Lees ook:   Your moment has come, Mr Tsipras, take back control of your country

Het aantal bijwerkingen was zelfs zo hoog dat de Judical Watch-organisatie, een groep die corruptie bij de overheid aan de kaak stelt, gedwongen werd ter plaatse te komen.
Tussen mei 2009 en september 2010 is Gardasil in verband gebracht met 3589 gevaarlijke reacties en 16 doden. Van de 3.589 gemelde bijwerkingen waren er vele zeer ernstig. Blijvende invaliditeit was het resultaat in 213 gevallen, bij 25 mensen werd het Guillain-Barre-syndroom gediagnosticeerd en er waren 789 andere “ernstige” meldingen van de bijwerkingen van het vaccin. Dit komt uit een FDA-document ‘, zegt de website .
HPV-vaccinaties zijn gestopt in India
De Gates Foundation financierde ook tests met Cervarix. De twee vaccins Gardasil en Cervarix zouden beschermen tegen baarmoederhalskanker.
Het feit dat ten minste zes mensen stierven als gevolg van de vaccinaties in India, heeft de Indiase regering in september 2015 ertoe aangezet het verdere gebruik van de vaccins voorlopig stop te zetten. Er waren 67 sterfgevallen als gevolg van het vaccin in de Verenigde Staten. Het medicijn wordt echter nog steeds in de Verenigde Staten toegediend.
“Als de vaccinatiecampagne als onderdeel van de fase III klinische proef succesvol was geweest, zouden de vaccins import en vaccingoedkeuring in India hebben gekregen”, zei S. Gandhiselvan, staatsminister van Volksgezondheid en Gezin in een rapport aan de Indiaan in september Huizen van het parlement. Vanwege de sterfgevallen drong Gandhiselvan er echter bij alle staten op aan om onmiddellijk te stoppen met vaccineren, aldus de website van het gezondheidscentrum.

“Cavia’s” uit arme streken
Meisjes in bijzonder arme regio’s werden geselecteerd voor de vaccinatietesten, zodat aangenomen kan worden dat de uitvoerende organen dit met opzet hebben gedaan – in de hoop minder geïnformeerde mensen en dus minder weerstand te ontmoeten. Volgens verschillende media werden deze mensen bewust misbruikt als proefkonijn. In de geïndustrialiseerde wereld zouden veel vrouwen HPV echter al afwijzen omdat ze zich bewust zijn van de gevaren.

Lees ook:   Geen respect voor de doden

De organisatie TruthAboutGardasil zet zich in om mensen voor te lichten over de echte gevaren van HPV-vaccinatie. Daar staat dat farmaceutische bedrijven onder andere ten onrechte reclame maken voor de vaccins in andere landen. Ze beweren zelfs dat de juiste vaccinaties verplicht zijn in de Verenigde Staten, Frankrijk en Australië. Dit is echter niet de waarheid.
“We beschouwen deze praktijk als een schending van de mensenrechten en we vragen de Verenigde Staten om te werken voor de bescherming van de fundamentele mensenrechten wereldwijd en om een ​​hoorzitting voor het Congres te vragen over HPV-vaccinatie”, aldus geciteerd. Center of Health “, Rosemary Mathis van TruthAboutGardasil.
India is momenteel het enige land dat kennis heeft genomen van door de poorten gefinancierde menselijke experimenten en nu juridische middelen gebruikt en pleit voor de gerechtigheid van de slachtoffers. (zo)

 

https://web.archive.org/web/20170218182304/http://www.epochtimes.de/politik/welt/toedliche-menschenversuche-mit-hpv-impfungen-indische-aerzte-verklagen-bill-gates-a1291203.html

Gerelateerde artikelen

Back to top button