web analytics

Wauw! CDC geeft inkomende vluchtelingen Nobelprijswinnende ivermectine

De federale overheid in Amerika is zich ervan bewust dat ivermectine niet gevaarlijk is voor mensen, Media en desinformatiecampagne van de overheid ontmaskerd

 

Alle vluchtelingen uit het Midden-Oosten, Azië, Noord-Afrika, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied die sinds 2019 de VS binnenkomen, hebben ivermectine voorgeschreven gekregen. (werkt o.a ook tegen schurft)

De CDC-aanbeveling adviseert artsen die werken voor de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM), die vluchtelingen in hun thuisland screenen, en Amerikaanse artsen die hen behandelen wanneer ze aankomen om zowel ivermectine als albendazol voor te schrijven.

ff0e454670e1fadac8e474f798cb9c6d via Angel-Wings
Wauw! CDC geeft inkomende vluchtelingen Nobelprijswinnende ivermectine - Website: Angel-Wings

Aangezien de CDC-richtlijn vóór Covid werd vrijgegeven, zullen tegenstanders erop wijzen dat ivermectine is voorgeschreven voor parasieten en niet voor Covid-19, en veronderstellen dat het medicijn ”waarschijnlijk” niet werkt tegen virale infecties.

De makers van Ivermectine  wonnen in 2015 een Nobelprijs voor de geneeskunde voor het vermogen van het medicijn om infecties veroorzaakt door rondwormparasieten te bestrijden.

Zoals Tokio, de hoogste gezondheidsfunctionaris van Japan, Dr. Haruo Ozaki, onlangs uitlegde : “Als we in Afrika landen die ivermectine eenmaal per jaar distribueren vergelijken met landen die geen ivermectine geven… Ik bedoel, ze geven geen ivermectine om Covid te voorkomen, maar om parasitaire ziekten te voorkomen of tegen te gaan… maar hoe dan ook, als we kijken naar Covid-cijfers in landen die ivermectine geven, is het aantal gevallen 134,4 per 100.000 en het aantal doden is 2,2 op 100.000.”

Hij vervolgde: “Afrikaanse landen die geen ivermectine distribueren hebben: 950,6 gevallen per 100.000 en 29,3 sterfgevallen per 100.000. Ik denk dat het verschil duidelijk is.”

Verschillende onderzoeken tonen aan dat ivermectine daadwerkelijk effectief is bij de behandeling van Covid-19 , maar wat deze informatie echt blootlegt, is de huidige demoniseringscampagne van de media en de overheid.

Lees ook:   Volkskrant inclu blunder en over Rutte

Ondanks mediakreten over ” mensen die paardenmiddel nemen ” en verschillende blijkbaar onzin verhalen over een toename van het aantal telefoontjes over gifbestrijding bij mensen die het medicijn misbruiken, geeft de CDC het al minstens twee jaar gewoon aan vluchtelingen.

Trouwens, een Fox 9 Minnesota- verhaal vermeldt mogelijke symptomen van een “overdosis” ivermectine als “misselijkheid, braken, diarree, verminderd bewustzijn, hallucinaties, toevallen, coma en overlijden.”

Er is echter geen enkele persoon in de Verenigde Staten overleden aan een Covid-gerelateerde overdosis ivermectine.

Bovendien doen de meeste mensen die hun toevlucht nemen tot de paardenmiddelversie van ivermectine, dit omdat de aanvallen op het medicijn veel artsen en apotheken hebben overtuigd om het niet voor te schrijven.

Het establishment is zelfs boos dat beroemdheden zoals toppodcasthost Joe Rogan en “Cheers” -ster Kirstie Alley het medicijn hebben aangeprezen als een hulpmiddel om Covid te verslaan.

De CDC is zich er duidelijk van bewust dat het medicijn veilig is voor mensen om te gebruiken, aangezien de artsen het aan vluchtelingen voorschrijven, net zoals tienduizenden artsen in de VS het nu aan patiënten voor Covid geven.

Dus waarom schrikken de reguliere media en een overheidsinstantie zoals de FDA Amerikanen af ​​van een behandeling die hen zou kunnen helpen met het virus?

image 294 via Angel-Wings
Wauw! CDC geeft inkomende vluchtelingen Nobelprijswinnende ivermectine - Website: Angel-Wings

De website van de FDA legt uit: “Bepaalde dierlijke formuleringen van ivermectine, zoals pour-on, injectables, pasta en ‘drench’, zijn in de VS goedgekeurd om parasieten bij dieren te behandelen of te voorkomen. Voor mensen zijn ivermectinetabletten goedgekeurd in zeer specifieke doses om sommige parasitaire wormen te behandelen, en er zijn actuele (op de huid) formuleringen voor hoofdluis en huidaandoeningen zoals rosacea.

Lees ook:   Afrikaanse leiders vragen EU om grenzen te sluiten

Welnu, geen enkele arts schrijft ivermectine-dierlijke formuleringen voor aan hun patiënten, en de overheid en de media weten dit allebei.

Misschien komt het omdat de FDA, die volgens president Trump “virtueel wordt gecontroleerd door Pfizer” , momenteel hun eigen Covid-medicijn ontwikkelt om twee keer per dag naast hun vaccin te worden ingenomen.

Merck, het bedrijf dat ivermectine produceert, ontwikkelt ook een medicijn om Covid te behandelen, waarmee ze veel meer geld zullen verdienen dan het goedkope antivirale ivermectine.

Op 9 juni onthulde Merck  dat de Amerikaanse regering het bedrijf 1,2 miljard dollar betaalt om 1,7 miljoen kuren van het nieuwe medicijn aan de federale overheid te leveren.

Of het kan zijn dat de Covid-vaccins die nog steeds worden gebruikt onder Emergency Use Authorization, niet langer die noodgoedkeuring zouden hebben als er een legitieme behandeling met een laag risico beschikbaar zou zijn.

Volg het geld en stop met aandacht te schenken aan de gevestigde media.

https://nworeport.me/2021/09/03/wow-cdc-gives-incoming-refugees-nobel-prize-winning-ivermectin/

Er wordt zoveel gelogen en wereldwijd dat het onvoorstelbaar is dat ze liegen!

De vraag  is nog steeds waarom moeten alle mensen gevaccineerd worden!?
Wat willen zij ermee bereiken?

De politiek speelt een spel wereldwijd, waarom?

Gerelateerde artikelen

Back to top button