web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Krijg je nu weer kanker door kaas eten?

https://www.ninefornews.nl/artsen-pleiten-kankerwaarschuwing-kaas/

cheese GIF

Elske geeft een goede reactie weer:

Dat dit ook weer een stukje is dat geen goede voorstelling van zaken geeft mag duidelijk zijn.
In de USA mogen boeren al decennia werken met het groeihormoon BST (bovine somatotropin). Door lage wereldmarktprijzen is men gedwongen om hier mee te werken (geeft hogere melkopbrengsten). Gevolg van gebruik BST bij koeien > grotere hoeveelheden IGF-1 in de melk en daarmee ook in de kaas. Zie: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10435273
In Europa is BST al decennia verboden, maar met het CETA verdrag zit dit er aan te komen; het is onze overheid die dit doet. Dan heb je het dus over volksgezondheid. Ja laat dit tot je doordringen…onze overheid!
Onze boeren demonstreren tegen het CETA verdrag (terecht).

Onze boeren demonstreren ook tegen het NOx beleid. Dit is zeer terecht omdat er alleen maar RIVM rekenmodellen zijn (willen ze niet op internet vrijgeven) en geen metingen. De N normen zijn 140x zo streng als in Duitsland en de provincies gooien er nog strengere normen tegenaan en doen momenteel aan onteigening van deze toegekende N-normen bij de boeren. Zimbabwe is er niets bij.
Momenteel is de beeldvorming rondom boeren en haar producten zo negatief; het is ongelooflijk. Onze boeren zijn hooggeschoold, ondanks wat de media er van maakt (anders krijgt men geen banklening). Onze boeren producten voldoen aan de strengste eisen en ik kan het als HACCP-adviseur weten; ik heb voedselproducten wereldwijd onderzocht. Ongehoord en een schande. 75 jaar geleden was er nog honger in Nederland. Overmorgen kan er weer honger zijn in Nederland, ondanks de huidige overschotten. Voedsel is het belangrijkste goed voor ons als mens. Boeren succes morgen en laat je niet verleiden tot agressie. De Nederlandse boer, ook al is er altijd wat verbetering mogelijk, is de beste van de wereld!

De regering is verantwoordelijk!
Zij moeten dit verbieden en voorkomen.

Inhalige geldwolven die alles snel willen verdienen ten koste van de gezondheid van mensen die wel jullie producten kopen!
Boeren ga zelf van alles verkopen en niet alles aan de supermarkten!
Voor zga niks… laat mensen bij je boerderij voedsel kopen!
We hebben die supermarkten niet nodig eigenlijk!

En wat denk je wat die groeihormonen verdomme doen met ons lichaam?

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥