web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

President van Ghana over de Rothschilds, Rockefellers, Gates en COVID19-zwendel

Nana Akufo-Addo, de President van Ghana, legt exact uit wat de plannen zijn van de elites. Wat ze met ons gaan doen.  Is dit écht de stem van de President? We hebben het (nog) niet kunnen bevestigen, maar de inhoud is precies wat mensen, die verketterd werden, al jarenlang zagen aankomen en het staat ook allang beschreven. Alles komt uit maar de mensheid wil niet luisteren. De President spreekt over de Rockefellers en de Rothschilds agenda, , Bill en Belinda Gates. De grootste scam allertijden “Covid19” en de plannen die voor ons klaarliggen. Alles is al uitgestippeld en hier te vinden: https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf… Maar al hangt hun leven en het leven van hun kinderen er van af…de onnozelen hebben de boodschappers jarenlang verketterd, uitgelachen en voelden zich verheven boven iedereen. Binnen een paar maanden komen ze allen zelf aan de beurt. Had ik maar… Juist! Had je maar geluisterd naar die mensen die ook voor JOU en JOUW VRIJHEID streden! Wij geven niet op. En steeds meer mensen worden wakker. Maar wij hebben een hele grote vijand. En allemaal dezelfde. Een kleine groep mensen maar met ontzettend veel macht en geld die zichzelf boven God wanen. Sluit je aan bij CommonSenseTV!! Wij maken één belofte die wij NOOIT zullen verbreken. Wij zijn het volk. Wij zijn onafhankelijk, wij zijn burgers en wij zullen ons NOOIT laten sturen of beïnvloeden door geld van sponsors of andere soorten geldschieters. Dat staat!

Lees ook eens:   Gehandicapten goedkope krachten

 

Binnen een dag is de video al verwijderd maar op deze website nog te bekijken!

https://commonsensetv.nl/president-ghana-over-de-agenda-van-de-rockefellers-rothschilds-gates-en-de-grootste-zwendel-allertijden-covid19/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥