web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Een kind in de Stint kijken wat Sint ervan vindt

https://www.geenstijl.nl/5144677/feynman-en-of-feiten-een-kapot-gasveertje-stint-onterecht-goedgekeurd/#comments

Waarom al die drama eromheen?
Bedoel…je kind is het belangrijkste in je leven…meestal, zo moet het wel zijn!
Dus je kind laten vervoeren in een plastic badje on the road?
Sorry en dan nog zeiken als het niet meer mag!
Nadat er doden vielen maar was niet zo erg zei de fabrikant…geloof jij die gast dan nog?,

Verdorie zeg!

Ja dus???

Dit vond ik bv een erg goede reactie:

Interessant. Dit ongeluk past zo bij huidig millennial Nederland. De rijkdom. groen, regeltjes, welvaart zeiken en verantwoordelijkheid afschuiven. Stap eens even uit de verontwaardiging en kijk naar wat er gebeurd is? In een van de rijkste landen ter wereld worden koters in een elektrische bak naar school gereden. WTF? Daar waar ik vroeger op die leeftijd eerst door mama achterop op de Gazelle naar school werd gebracht …

Of deze:

-Probleem is dat veel ouders zoals Lafayette al aangeeft wel kinderen krijgen maar niet de verantwoordelijkheid nemen.

-Feit is dat 10 kinderen vervoeren in zo’n kwestbaar karretje altijd een te hoog risco betekent.
De kleinste aanrijding heeft enorme gevolgen (verbaast me dat er niet veel vaker ongelukken zijn gebeurd al zullen veel mensen beter opletten als ze zo’n karretje zien met 10 kinderen erin). De “charmante” ondernemer is niet geheel schuldig.
Gewoon vraag en aanbod.
Je zou kunnen stellen dat de kinderopvang uit financiële en praktische overwegingen kozen voor een Stint.
Zonder daar genoeg over nagedacht te hebben……..in de richting van het is makkelijk groen en hip.
Net als een Tesla is ook een Stint geen kwaliteits produkt maar meer een soort van wat ik zou noemen een vals ideaal produkt
een Tesla koopt men voor de financiële voordelen een Stint ook (al dan niet met valse idealen), niet uit groen zijn of hip zijn.
Al wil men dat wel zo zien en geloven.
Bottom line in druk verkeer kun je 10 kinderen niet vervoeren in zo’n karretje teveel risico als het mis gaat zijn te gevolgen te groot.

Lees ook eens:   Rob Geus is te koop

-Mensen die het goed praten en dan; Je had zelluf je kind moeten verliezen mafkees.

Dan is men wel wakker…?

Moet er eerst iets ergs gebeuren mensen voor je enige besef krijgt…?
Ja moet het zover komen…
zou willen dat die regering vaker zo optrad als deze, die de Stint verboden heeft!!!!!!!!

-Aan de genoemde veiligheids- applicaties heb ik niks toe te voegen en ben het mee eens. Respect dat de minister een tijdelijk verbod op heeft gezet. Die kinderopvangcentra en de bouwer van de Stint maar lekker lullen dat het overdreven is. Wat had de minister over haar heen gekregen als ze niets had gedaan en er nog zo’n vreselijk dodelijk ongeval komt? Maar waarom is dat ding met al die ondeugdelijkheden ooit goedgekeurd? Weet iemand dat? Sinds enkele jaren is het besturen/werken met een vorkheftruck verplicht om een examen af te leggen voor behalen heftruck certificaat. Dat moesten ook heftruck chauffeurs doen die al meer dan 30 jaar heftruck gereden had. Het lijkt me, behalve vele technische aanpassingen, voor Stint ook zeer noodzakelijk.

Pfff, in Chinese scooters van 600 euri zit de bedrading netter weg en afgewerkt, ongelooflijk stel klungels om zo kabels en stekkers van groot belang voor het voertuig zo te laten bungelen, stuiteren en schavielen, dat is vragen om moeilijkheden, maar vooral voor technici ronduit schandalig en schaamteloos, een niet afgeschermde besturingskabel van anderhalve meter scheelt 3 kwartjes op de inkoop, een dubbele gasveer, als bij in en uitlaatkleppen van verbrandingsmotoren, 2 kwartjes. Druksensor op de rijplaat, 10 euro inkoop, half uurtje inbouw. En als een eerdere reaguurder al noemde; een hoofdrelais met dodemansknop en kabel als bij o.a bubomotoren die door welke calamiteit ook uitschakelt, tevens frictiekoppeling om het voertuig bij stilvallen licht weg te kunnen rollen, duwen of slepen. Ze mogen altijd contact opnemen, kan ik ze een puik karretje bouwen.

Lees ook eens:   Mens steeds dommer

Hele debat hoort niet te liggen over het wel of niet veilig zijn van de stint maar eerder hoe het in godsnaam mogelijk is dat iedere debiel zonder enige ervaring met 10 kinderen in een bak door het verkeer kan crossen…

 

Dus ouders als je nog wat te zeuren hebt… een stint is niet veilig!

Simpel, case closed, toch?

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥