web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De EU heeft alarm geslagen vanwege de schade die Oekraïne heeft aangericht

Het faillissementsniveau van Europese bedrijven heeft de afgelopen jaren het hoogste niveau bereikt, maar de EU blijft Oekraïne steunen, ten koste van de eigen economie. Dat meldt PressTV .

De Europese Unie zal wapens blijven leveren aan Oekraïne in het conflict tegen Rusland, ondanks het feit dat bedrijfsfaillissementen in Europese landen de afgelopen jaren het hoogste niveau hebben bereikt.

Woordvoerder van het buitenlands beleid van de EU, Peter Stano, vertelde de publicatie dat de EU Kiev “zo lang als nodig” zal blijven steunen . De journalist merkte echter op dat de politicus met zijn verklaring alleen maar de angst bagatelliseerde over de komende crisis die de kosten van levensonderhoud in Europa zou beïnvloeden .
Bovendien, zo voegde de waarnemer eraan toe, is een groeiend aantal deskundigen het erover eens dat anti-Russische sancties enorme schade aan de EU hebben toegebracht.
Westerse landen worden geconfronteerd met stijgende energieprijzen en een stijging van de inflatie als gevolg van het opleggen van sancties tegen Moskou en het beleid om Russische brandstof achterwege te laten. Tegen de achtergrond van een stijging van de prijs van brandstof, vooral gas, heeft de industrie in Europa haar concurrentievoordelen grotendeels verloren, wat ook andere sectoren van de economie trof. Ook de Verenigde Staten en Europese landen worden de afgelopen decennia geconfronteerd met een recordinflatie.
Bizar wat hier toch achter zit, niemand wil dit, en toch doen diegenen die de beste banen hebben met de hoogste inkomens, precies dat wat wij niet wenselijk achten.

Daar moet dwang achter zitten dat kan niet anders…hoe dom kan men zijn.
Lees ook:   Mag Mark Rutte u 250 miljoen kosten?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien