20 oktober 2020

 

Ebola angst opzet?

WATER IS LEVEN

De CDC maakt zich klaar voor een uitbraak met het sturen van EBOLA RAPID TEST instructies naar alle gezondheids afdelingen in de VS. De media is al volop angst aan het kweken voor het virus, maar de info die van levensbelang is, zul je van hen niet horen dus plaats ik het hier.

Ebola is, volgens informatie van de WHO niet erg besmettelijk. Het overleeft niet lang buiten het lichaam en wordt overgedragen via direct contact met mond, ogen, neus of een huidwond. Het is vrij makkelijk om de patient te isoleren en zo de uitbraak onder controle te brengen.

De WHO geeft dit advies: “Ebola-patiënten moeten elke dag liters water en orale rehydratatieoplossing drinken. Als je thuis geen orale rehydratatiezout hebt, kun je dit zelf maken door in 1 liter schoon water 6 theelepels suiker en 1/2 theelepel zout toe te voegen.”
https://www.who.int/csr/disease/ebola/messages/en/

Daarnaast zijn er vele niet-zo-wonderbaarlijke genezingen geweest. Deze overlevenden hebben allemaal hetzelfde gedaan: grote hoeveelheden water drinken met een rehydratatie oplossing.
Deze succesvolle methode heeft nauwelijks tot geen aandacht gekregen in de pers. In tegenstelling, het medische etablishement heeft samen met de media de indruk gewekt dat Ebola zeer dodelijk is en dat er geen enkele remedie of therapie bestaat.

Deze Afrikaanse arts en Ebola overlevende probeert zijn boodschap te verspreiden.
https://thinkprogress.org/a-very-simple-treatment-for-ebol…/

Lees ook:   Er is een wereld van bedrog gaande!

De Bill & Melinda Gates foundation/WHO/Unicef, heeft in Afrika wel flink geinvesteerd in vaccinatie programmas, maar niet tot nauwelijks in schoonwater voorzieningen terwijl toch bekend is dat dit samen met goede hygiene PREVENTIEF werkt…. niet alleen voor Ebola maar ook voor andere infectie ziekten. Dat vertelt je, dat het beoogde doel niet een gezondere populatie is.

Zonder goede schoonwater voorzieningen liep het dodental onnodig hoog op in uitbraken door de jaren heen. Dat is goed voor de statistieken en voor het angst effect voor de ziekte.

Gelukkig investeren Afrikaanse landen ZELF wel in hun overleving en nemen het heft in eigen handen en zie je in grafieken ook soms een enkele uitbraak met een lager sterftecijfer. https://www.globalcitizen.org/…/content/liberia-water-acce…/

Maar nu komt de klapper:

Het EBOLA vaccin ERVEBO vermeldt in de bijsluiter “may cause you to have a positive test for Ebola…”, “kan leiden tot een positieve test voor Ebola…”.
https://www.facebook.com/ashley.policy/posts/10221425724422480

Samengevat Ebola is niet erg besmettelijk, en een uitbraak kan goed gecontroleerd/voorkomen worden door patienten te isoleren, en is water een succsvolle therapie. Daarnaast kunnen gevaccineerde patienten, valselijk, positief getest worden voor Ebola.

Laat je dus niet gek maken, weiger het vaccin en verspreid de waarheid.

Bron

ps

Gerelateerde berichten