web analytics
...

Deze manifestatietechniek kan je leven veranderen! (De twee kopjes methode)

De oefening met 2 glazen: deze manifestatietechniek kan je leven veranderen!

b6635189ea94783512b00df02056a3fd via Angel-Wings

Het wordt sterk aanbevolen om hier niet te veel over na te denken. Ga het gewoon doen. Het werkt. Alle ideeën die je erover hebt, zijn nutteloos voor jou. Kom terug en lees en draag bij aan de opmerkingen nadat je de oefening  hebt gedaan.

Hoewel we vaak de neiging hebben om ‘dimensionaal springen’ of ‘realiteitsverschuiving’ te zien als een specifieke gebeurtenis waarbij een bepaalde handeling betrokken is, is het in feite gewoon een speciaal geval van een grotere waarheid over de aard van ervaring. In het dagelijks leven zijn we ons hier meestal niet van bewust, vanwege onoplettendheid, of negeren we het opzettelijk, omdat de implicaties ervan ons ongemakkelijk kunnen maken.

Het is echter in ons voordeel om deze kennis te omarmen en er zijn eenvoudige manieren waarop we deze kunnen gebruiken voor gemakkelijke verandering. We willen iedereen aanmoedigen om de volgende zeer eenvoudige praktische oefening uit te voeren. Instructies: Oefening met twee glazen / methode met twee kopjes Deze instructies moeten precies worden gevolgd: Kies een specifieke situatie die je wilt veranderen, maar waar je niet per se veel invloed op hebt.

Bepaal helder wat de huidige situatie is en wat de gewenste vervangingssituatie is. Pak twee glazen. Pak twee stukjes papier of etiketten. Vul een van de glazen met water. Schrijf op het eerste etiket een woord dat de huidige situatie samenvat en plak het op het gevulde glas. Schrijf op het tweede etiket een woord dat de gewenste situatie samenvat en plak dit op het lege glas. Met de twee glazen voor je, pauzeer even en bedenk hoe je leven momenteel gevuld is met de eerste situatie, en leeg van de gewenste situatie. Als je klaar bent, giet je het water uit het eerste glas (de huidige situatie) in het tweede glas (de gewenste situatie), terwijl je de geluiden en het gevoel en het verschuiven van het water van het ene naar het andere glas echt opmerkt.

Lees ook:   Ware liefde en relaties

Leun achterover en zie de bril in hun nieuwe staat; sta jezelf toe om diep adem te halen en je opgelucht te voelen. Drink het water en geniet van de voldoening dat je de gewenste verandering hebt aangebracht. Haal de etiketten af, leg de bril weg, ga verder met je leven. Een ding dat we willen benadrukken is dat je hier resultaten zult krijgen , dus als je besluit om deze oefening uit te voeren: neem dit serieus en kies alleen een vervangende situatie waar je graag mee wilt leven.

We moedigen iedereen aan om te spelen. Niet alleen door meer geld te verdienen, of aandacht van degenen die je bewondert, of andere triviale dingen, zoals het verkrijgen van materiële bezittingen. Maar dan met grotere dingen. Vrij van onderdrukking en terreur. Een mooiere wereld, zowel qua look als feel. Welvaart voor iedereen, niet alleen financieel, maar ook geestelijk. Een ontwaken. Bedoel het, en we zullen elkaar allemaal op de een of andere manier op hetzelfde pad tegenkomen. Laten we allemaal spelen, laten we de wereld voor iedereen beter maken!

 

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button