25 april 2021

 

Zwitserse oma (71) mag niet met vriendje (21) trouwen

Zwitserse oma (71) mag niet met vriendje (21) trouwen

Ze zijn naar eigen zeggen smoorverliefd en willen dolgraag samen het huwelijksbootje instappen. Toch steekt een Zwitserse rechter een stokje voor het voorgenomen huwelijk tussen een Zwitserse vrouw van 71 en haar Tunesische ‘toyboy’ van 21.

We houden allebei van rapmuziek en van wandelingen in de natuur. We hebben dezelfde interesses. Ik wil gewoon met hem trouwen
Volgens de rechter is het onmogelijk dat het huwelijk wordt gesloten vanwege wederzijdse affectie en is er sprake van emotionele fraude. De jonge vlam van de Zwitserse senior zou het enkel om een verblijfsvergunning te doen zijn.

De vrouw, waarvan de naam om privacyredenen niet openbaar wordt gemaakt, leerde haar Tunesische vriend kennen via een chatbox toen hij net achttien was. Ze werd ‘stapelverliefd’ en besloot hem na drie jaar op te zoeken in zijn thuisland.

Al na enkele dagen na aankomst werd bij de Zwitserse ambassade in Tunesië een verzoek ingediend om te mogen trouwen. Dat verzoek werd door de rechtbank in Zwitserland vervolgens afgekeurd.

Kus
Tegen de Zwitserse krant 20 Minutes vertelde de vrouw: ,,We herkenden elkaar meteen de eerste keer dat we elkaar zagen op het vliegveld. Hij gaf me geen kus, want dat mag niet volgens zijn geloof. Toen heeft hij me naar zijn huis gereden, zo’n 250 kilometer verderop. Zijn hele familie was er, ze houden geiten en schapen. Hij wilde niet dat ik wegging, en ik wilde niet meer terug naar Zwitserland. Hij noemde mij ‘zijn leven’.”

Volgens mevrouw lijken zij en haar jonge liefde veel op elkaar. ,,We houden allebei van rapmuziek en van wandelen in de natuur. We hebben dezelfde interesses. Ik wil gewoon met hem trouwen.”

Lees ook:   Rh Negative Eye Colours

Het stel is volgens de Zwitserse krant erg teleurgesteld dat het huwelijk niet mag doorgaan. Het grote leeftijdsverschil is volgens de jonge Tunesier geen probleem en hij zegt oprecht van zijn belegen liefde te houden. ,,Ik wil toch geen kinderen. Ik hou van haar, en ik wil met haar samenwonen. Mijn familie heeft haar leren kennen en mijn zus heeft haar de koran gegeven.”

https://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4305654/2016/05/22/Zwitserse-oma-71-mag-niet-met-vriendje-21-trouwen.dhtml

Belachelijk…alles mag tegenwoordig…maar dit niet?
Als ze gelukkig zijn samen..whatever?
Een oude man mag wel een jonge meid, maar een oudere vrouw geen jongere man..echt flauwekul dus.
Wat ouderwets, dit is ook discriminatie.

*Zoekt nu op chatbox en Tunesië*
😉

Hahahaha…

Patricia Paay is a Dutch singer and she's a judge in Holland's got talent. And yes talent she has.:

Paay is nu mooier dan vroeger…!

Patricia Paay:

Gerelateerde berichten