05 maart 2021

 

‘Geld gestolen van stichting voor omgekomen broertjes Ruben en Julian’

‘Geld gestolen van stichting voor omgekomen broertjes Ruben en Julian’

17-9-14

De voormalig voorzitter van een stichting voor de omgebrachte broertjes Ruben en Julian heeft 3.000 euro in eigen zak gestoken. Dat meldt RTV Utrecht. Het geld was bedoeld om een monument op te richten voor de jongens die vorig jaar door hun vader werden vermoord.

Mark van Bommel en Lenny Keylard komen het veld op voor een benefietwedstrijd voor de stichting RuJu, in september 2013 © anp.
Stichting RuJu haalde het afgelopen jaar 11.000 euro op met verschillende benefietwedstrijden. zo staat op de eigen website. Volgens RTV Utrecht heeft voormalig voorzitter Remco M. daarvan 3.000 euro naar zijn eigen rekening overgemaakt omdat hij in geldnood zat na een verbouwing van zijn huis.

Bijna een jaar geleden speelden Lucky Ajax en het RTL 7 sterrenteam tegen elkaar in een benefietwedstrijd voor de stichting waarbij 5.000 euro werd ingezameld. Begin dit jaar zou M. door de mand zijn gevallen toen medebestuursleden hem betrapten, meldt RTV Utrecht.

‘Broodje aap’
Inmiddels zou hij veroordeeld zijn tot een taakstraf van zestig uur en zou er een terugbetalingsregeling zijn getroffen. M. ontkent tegenover RTV Utrecht dat hij het geld gestolen heeft en noemt het ‘een broodje-aap verhaal dat bestaat uit valse informatie’.

De jongetjes Ruben (9) en Julian (7) werden vorig jaar dood gevonden in een duiker bij Cothen na een zoektocht van twee weken. Zij waren door hun vader om het leven gebracht. Op de website meldt de stichting dat zij tot doel heeft om een ‘landelijk, tastbaar en blijvend monument te realiseren opdat deze jongens en alle andere jonge kinderen die slachtoffer zijn geworden van dit geweld nooit zullen worden vergeten’.

Lees ook:   Gesprekken voeren

https://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3749176/2014/09/17/Geld-gestolen-van-stichting-voor-omgekomen-broertjes-Ruben-en-Julian.dhtml

Mensen zijn slecht!
Onopgevoed….!
Ze hebben geen mededogen over het algemeen, geen gevoel..niks meer.
Robots in het verschiet!

Dit is zo intens sick, maar toen diegene de stichting op ging zetten, had ik dit gevoel al…

Van er klopt iets niet, iets voelde niet zuiver aan hun intenties!

Veel mensen zijn er op uit om een slaatje te slaan uit de mega ellende van anderen!
Dit, gaat net even so much to far!

Welk een karma zal zo één krijgen tzt?
Hmmz vraag het me af!
Hoe zwart is je ziel als je dit doet? Ten koste van 2 jongens die gedood zijn door hun vader!

…ik ben er even stil van…in die zin!
Dat dit kan en mag…….dat een mens dit in zijn vuile smerige hersens haalt…!!!!!
Hun site! LINK

Lief  hé? De mensenoplichters en weet je als deze regering zo doorgaat, worden het er alleen maar nog veel meer!!!!!!!!

IK IK IK en nog eens IK!

Gerelateerde berichten