web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Overstromingen in de EU hoe komt dat toch?

Het satanisten team schijnt alle dammen te verwijderen met opzet…

zodat wij denken zie je wel overstromingen overal laten we toch maar snel meer betalen aan die zottekoppen voor het milieu enzo..

 

Afbeelding

Knettergek zijn ze!

Stem dit weg aub!
Weg met die griezels die onze levens in gevaar brengen!

Afbeelding

AnGel-WinGs.nl

https://www.realistischnieuws.nl/post/665-stuwdammen-verwijderd

Er zijn de afgelopen 3 jaar in opdracht van de EU al 665 stuwdammen verwijderd in 16 verschillende landen in Europa (veruit de meeste daarvan in Spanje).

2020: 101 stuks in 16 EU landen

2021: 239 stuks in 16 EU landen

2022: 325 in stuks 16 EU landen

Er moeten nog 150.000 dammen weg, ‘voor de natuur’…

Klimaat experts willen er in totaal zo’n 150.000 verwijderen voor natuurherstel, enkele duizenden per jaar. Volgens het WWF is het doel hiervan om de biodiversiteit te herstellen en dat vissen weer gewoon kunnen doorzwemmen, en dat de visstand van zoetwatervissen weer op het peil komt van voordat die dammen er ooit lagen.

Die lui zijn niet goed joh!
Wtf wat een simpel brein…

Watertekorten Zoals hierboven al beschreven worden door middel van een stuwdam grote hoeveelheden rivier (en of smeltwater) opgevangen dat dient als drinkwater voor omliggende dorpen en als irrigatiewater voor boeren in de omgeving. Die dammen opeens allemaal op grote schaal verwijderen levert in die dorpen natuurlijk grote problemen op.

 

We hebben allemaal wel de berichten in de MSM voorbij zien komen van Spanje (waar veruit de meeste dammen verwijderd zijn afgelopen 3 jaar) over water tekorten en dat drinkwater nu met tankwagens moet worden aangevoerd. We weten nu waarom!!!

 

Elektriciteitstekorten Datzelfde geldt voor elektriciteitstekorten. Kolencentrales, gasvelden en zelfs kerncentrales worden in heel Europa in hoog tempo gesloten, en juist de waterkrachtcentrales bij vele stuwdammen, die totaal milieuvriendelijk en klimaatneutraal zijn, worden op sommige plaatsen ook afgebroken waardoor er nog meer energieschaarste ontstaat.

 

Ten slotte hebben we nog de veiligheid Afgelopen lente en zomer zijn we in de MSM doodgegooid met berichten over modderstromen en rivieren die buiten haar oevers waren getreden, en die werden direct één op één gekoppeld aan klimaatverandering, terwijl in werkelijkheid de kans heel erg groot is dat dit te maken heeft met het verwijderen van zulke grote aantallen (stuw)dammen!!! Zonder dammen krijgen grote hoeveelheden water natuurlijk ook gewoon een veel hogere stroomsnelheid (veelal bergafwaarts).

 

Is er opzet in het spel om klimaatverandering “bewust” voelbaar te maken? Je zou bijna gaan denken dat er opzet in het spel is om klimaat verandering daadwerkelijk voelbaar te maken voor mensen.

Klimaat experts willen er in totaal zo’n 150.000 verwijderen voor natuurherstel, enkele duizenden per jaar. Volgens het WWF is het doel hiervan om de biodiversiteit te herstellen en dat vissen weer gewoon kunnen doorzwemmen, en dat de visstand van zoetwatervissen weer op het peil komt van voordat die dammen er ooit lagen.

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥