web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisPolitiek-EliteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Atlantisch Antarctica Smeltend ijs begint ALLES te onthullen

Antarctica moet een van de meest mysterieuze plekken op aarde zijn. Na het horen van alle oude verslagen, geologisch bewijs en andere rare dingen die momenteel op Antarctica gaande zijn, vraag je je misschien af ​​of het nog vreemder wordt? Zou het de thuisbasis kunnen zijn van Atlantis, het beroemde verloren continent?

Het zou een reden zijn dat men bezig is om de aarde te verschuiven zodat het ijs zal smelten en men uiteindelijk uitkomt bij die oude schatten en kennis uit lang vervlogen tijden.
Hoe men de aarde verschuift?
Door middel van CERN bv of Bewust gecreëerde Tsunami’s door nucleaire bommen te plaatsen op breuklijnen. ( In de zee ja dat kan ook)
De Tsunami op 26 december 2004 in de Indische Oceaan – Door het verschuiven van de aardschollen is de aarde een stukje kleiner geworden, meldt The Independent. Veel is dat niet, maar hierdoor draait de aarde iets sneller om zijn as: drie microseconden. Ook de aardas zelf is verschoven, met 2,5 centimeter.

Zo kan men dus het klimaat veranderen, climatechange! En wij maar denken dat het onze fout is!) Maar wel betalen uiteraard voor de speeltjes van de ”elite”.
En wat als de mensheid, (illuminati) inderdaad de kennis van de Anunnaki van zo lang geleden in handen krijgt, wat zullen ze vinden en wat gaan ze doen met die kennis allemaal!

 

Interessante opmerkingen onder de video

-Er zijn aanwijzingen dat Solon of Plato een fout hebben gemaakt met de datering van Atlantis vanwege een foutieve vertaling van de eenheden die als “jaren” worden geïnterpreteerd. Er zijn geen andere bevestigende gegevens of verhalen over dit verloren eiland die verwijzen naar een periode tussen 10 000 en 6000 voor Christus. Er zijn echter talloze precessiemarkeringen, verhalen en verwijzingen naar een ‘cyclus’ van beschaving die veel ouder is dan de ijstijd, en dat er samenlevingen en culturen waren die zich over de wereld verspreidden en die werden geïnspireerd en ondersteund door halfgoddelijke leiding, tussen ongeveer 80 000 voor Christus en 30 000 voor Christus. Bijna elke agrarische beschaving na de ijstijd die we kennen, heeft veel verhalen en mythen over deze verloren wereld, en het ‘Atlantis’ van deze verhalen is niet alleen een eiland of continent, maar een wereldwijde cyclus van mensen die veel lijkt op de onze vandaag de dag, dat werd plotseling verscheurd en uiteindelijk vernietigd door een reeks rampen. Plato’s keurige kleine eilandcultuur die hij Atlantis noemde, klinkt gewoon als een andere pre-hellenistische stadstaat. Vermoedelijk brachten ze hulde aan Poseidon, wat niet verbaast me ook niet. We moeten veel verder terug in de tijd kijken en het gebied van de mariene archeologie veel meer verkennen als we het mysterie willen ontrafelen.

Lees ook:   Koning in stijl op vakantie

-Je moet je afvragen wie die tijd [9.654 v. Chr.] uit Plato heeft vertaald en of het zonnecycli of maancycli zijn die de priesters van Sais noemden. Als het maancycli waren, vonden de rampen dichter bij onze tijd plaats. Atlantis was geen plaats maar een beschaving. Het was Poseidonis, een laatste eiland van de 7 ‘zusters’ dat voor het laatst in de Atlantische oceaan was ondergedompeld. Als je iets ontdekt onder het ijs van Antarctica en het is veel ouder… het is niet uit het Atlantische tijdperk, maar het kan Lemurisch, of Hyperborisch of Polarisch zijn. Dit is volgens de theosofie de vorige beschaving vóór de Atlantische. Probeer erachter te komen waarom de Atlantische oceaan ‘Atlantische Oceaan’ wordt genoemd en omdat Atlantis daar lag en een van de toppen om dezelfde reden Atlas werd genoemd.

-Ik denk dat Atlantis de slechte beschaving was in de tijd van Noach die God vernietigde door de Grote Zondvloed. Het is logisch, aangezien de zondvloed in veel beschavingen bekend is…

Boek

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥