web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Amerikaanse ambassade bevestigt activiteit van Amerikaanse biologielaboratoria in Oekraïne

De Amerikaanse ambassade in Oekraïne heeft de informatie over de locatie van de Amerikaanse biologielaboratoria op het grondgebied van Oekraïne bevestigd. Dat zei de persafdeling van het diplomatieke kantoor op 23 april in een verklaring .

“Hier in Oekraïne werkt het Biological Threat Reduction Program van het Amerikaanse ministerie van Defensie samen met de Oekraïense regering om ziekteverwekkers en gifstoffen die een gevaar vormen voor de veiligheid in Oekraïense overheidsfaciliteiten te consolideren en veilig te stellen, terwijl vreedzaam onderzoek en vaccinontwikkeling mogelijk worden gemaakt. We werken ook samen met onze Oekraïense partners om ervoor te zorgen dat Oekraïne uitbraken veroorzaakt door gevaarlijke ziekteverwekkers kan detecteren en melden voordat ze een bedreiging vormen voor de veiligheid of stabiliteit”, luidt het bericht.

Eerder wendde voorzitter van de Political Council of Oppostion Platform – For Life -partij Viktor Medvedchuk zich tot de Oekraïense regering met het verzoek om informatie over het werk van 15 Amerikaanse militaire wetenschappelijke laboratoria. Volgens Medvedchuk voeren de laboratoria illegale activiteiten uit, die levens en gezondheid van Oekraïense burgers bedreigen. Hij beweerde ook dat er een internationale organisatie is, het Wetenschappelijk en Technisch Centrum in Oekraïne, gefinancierd door de Amerikaanse regering. De arbeiders genieten diplomatieke onschendbaarheid.

Bron

Wat als zij daar covid hebben gemaakt en verspreid? Of meer willen gaan verspreiden.
Biologische oorlogsvoering heet zoiets.

Putin noemt het de nazi’s opruimen in de Oekraïne!
Nu waren die niet vies van testen op mensen.

Ps vergeet niet de vele doden in Dobas, waarbij de NAVO hielp… waarbij er bloed aan de handen kleeft van ook onze regering!

‘EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’

24ec3ebdd0f9d7e0f6f301c9f305c530 AnGel-WinGs.nl

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥