web analytics

De verbazingwekkende parallellen tussen 9/11 en Covid

Kevin ontdekte 11 parallellen tussen 9/11 en Covid – en ik heb er een paar toegevoegd:

Ik heb de afgelopen maand heel hard gewerkt aan deze presentatie met de hulp van Dr. Madhava Setty, die we hebben geïnterviewd op RichardGage911:UNLEASHED! eerder dit jaar.

Het eindproduct was een zeer krachtige presentatie van 2 uur, maar ik had maar 45 minuten! Ik wilde geen van de nieuwere onthullende informatie over Covid inkorten, dus ik moest de 9/11-informatie tot de kernpunten beperken, omdat ik het WTC-bewijs het voorgaande jaar in enig detail had geleverd. 

Reactie

Er is niet één persoon overleden aan ‘COVID’. Deze zogenaamde miljoen doden omvatten enkele honderdduizenden doden die eenvoudigweg werden omgedoopt tot “DOOD VAN COVID”. De rest werd vermoord door REMDESIVIR en de VENTILATORS. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs voor het bestaan ​​van een SARS-CoV2-virus. De PCR- en andere tests voor COVID zijn allemaal volledig frauduleus. Een positief testresultaat voor COVID betekent absoluut NIETS.

 

Lees ook:   Mediamanipulatie tijdens een Pandemie

Gerelateerde artikelen

Back to top button