web analytics

Prikken Ja of Nee? Alle voors en tegens van corona-vaccinatie…

Journalist Daan de Wit schreef een cruciaal boek op een cruciaal moment: Prikken ja of nee? – Alle voors en tegens van de corona-vaccins. Miljoenen mensen worstelen momenteel met deze vraag of het verstandig is een vaccin te nemen.

In de studio bespreekt programmamaker Flavio Pasquino met De Wit hoofdstuk 1 uit zijn boek: de 10 aannames die voorafgaan aan de vraag prikken ja of nee. Het volledige boek bevat tien hoofdstukken. De Wit schreef een heel toegankelijk boek op basis van de best mogelijke openbare bronnen. Met zijn e-boek is het mogelijk een afweging te maken tussen de risico’s op corona en de risico’s op het aanvaarden van het vaccin, niet voor niets een onomkeerbare medische ingreep genoemd.

De video is verwijderd van YOUTUBE / onze vrijheid van mening ligt onder vuur, maar de video is nog te vinden op onderstaande link

https://www.blckbx.tv/videos/prikken-ja-of-nee-alle-voors-en-tegens-van-corona-vaccinatie

https://angelwings.actieforum.com/t30p25-slachtoffers-corona-vaccinaties#97

 

Lees ook:   Salaris koningshuis

Gerelateerde artikelen

Back to top button