...

28 januari 2022

 

De legende van Anunnaki en Nibiru: de oorsprong van onze beschaving?

Hoe creëerde de vroege mens, vers van de evolutionaire sprong van Homo Erectus (wandelende gorilla Homer Simpsons) naar de moderne Homo Sapiens Sapiens, uitgestrekte beschavingen, compleet met diepe schachten voor het delven van goud en een georganiseerd landbouwsysteem? Het antwoord op velen: ze hadden hulp van bovenaf. Het “bovenstaande” waarover ze spreken? Ruimte. En de hulp wordt verondersteld afkomstig te zijn van mensachtige buitenaardse wezens van “Nibiru”, een planeet binnen ons eigen zonnestelsel.

Volgens Sitchins interpretaties van Mesopotamische overlevering (Mesopotamië is de regio waarin het oude Sumerië of Sumerië zich bevond in wat nu Irak is), was Nibiru de thuisbasis van een geavanceerde cultuur van mensachtigen bekend als de Anunnaki, en het zijn de Anunnaki die verantwoordelijk zijn voor Sumerië en de omliggende gebieden worden zo snel zo geavanceerd. Ze hebben blijkbaar hun hoofdkantoor in deze regio gevestigd om te profiteren van de uitstekende landbouwmogelijkheden

Lees ook:   Anunnaki oude buitenaardse wezens in de Bijbel van Genesis tot Openbaring

Gerelateerde berichten