web analytics

“We worden VERGIFTIGD!” documenten onthullen Fluoride-zwendel |

Vorige week werd een rapport uit 2022 vrijgegeven en het geeft aan dat er geen veilig niveau van fluoride in de watervoorziening is en dat het IQ-niveaus bij kinderen kan verlagen. Het rapport van het National Toxicology Program (NTP) is geschreven in 2022, maar werd geblokkeerd voor publicatie door adjunct-gezondheidssecretaris Rachel Levine. Een rechtbank oordeelde om het vrij te geven en het laat zien dat 52 van de 55 onderzoeken een afname van het IQ van kinderen vonden met verhoogd fluoride. Dit komt uit een rechtszaak tussen de EPA en het Fluoride Action Network. Het ministerie van Justitie, dat de EPA vertegenwoordigde, had gevraagd om uitstel van het proces voor onbepaalde tijd en verzocht om het blokkeren van deze rapporten. De rechter oordeelde tegen hen en vervroegde het proces voor een statushoorzitting op 11 april. De VS voegen sinds 1945 fluoride toe aan water om tandbederf te voorkomen.

Je kunt van alles in het water gooien bv hormonen… genderbender!,… daarbij hoe halen ze dat allemaal uit ons drinkwater, de vrouwen die de pil slikken en dit weer uitplassen!?
Of dieren die hormonen krijgen waardoor ze sneller dik worden!?
(Oh wacht… overgewicht bevolking?)

Lees ook:   Amerikanen eten pillen

Gerelateerde artikelen

Back to top button