web analytics
11:11 Dubbele getallen

Formulier voor studenten die hogescholen of universiteiten bezoeken die Covid-19-injecties vereisen

In heel Amerika staan ​​studenten momenteel voor een zeer moeilijke beslissing. Hoewel sommigen een injectie met Covid-19 willen accepteren, doen velen dat niet. Het probleem is dat een groeiend aantal hogescholen en universiteiten probeert studenten het keuzerecht en hun recht op lichamelijke integriteit te ontzeggen door de vaccins te eisen als voorwaarde voor academische inschrijving. In de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden is dat een overtreding van de wet. Het is ook een schending van fundamentele mensenrechten en religieuze rechten. Zoals de Association of American Physicians and Surgeons onlangs schreef: “Studenten en hun families kunnen terecht geloven dat dit beleid personen discrimineert die geen kandidaat zijn voor dit vaccin, reeds bestaande aandoeningen hebben, eerdere COVID-19-ziekte hebben, religieuze bezwaren aanhalen,1

In de VS betekenen de bepalingen van de Public Readiness and Emergency Preparedness (PREP) Act 2005 en een verklaring van februari 2020 van de Secretary of the Department of Health and Human Services (HHS) dat farmaceutische bedrijven niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor verwondingen of sterfgevallen. door de Covid-19-injecties. 2 Andere instellingen en individuen kunnen echter aansprakelijk worden gesteld. Dit formulier is ontworpen als een hulpmiddel dat studenten en hun gezinnen kunnen gebruiken om deze cruciale informatie aan hogescholen en universiteiten te verstrekken, en om aan te dringen op een handtekening van de vertegenwoordiger van de school die de hogeschool of universiteit aansprakelijk stelt als de student zou besluiten het vereiste te aanvaarden. experimentele Covid-19-injectie.

We zien nu al dat zorgverleners diensten weigeren aan personen die gewond zijn geraakt door de experimentele Covid-19-injecties, en gezondheids- en levensverzekeringsmaatschappijen verlagen de dekking voor vaccingerelateerde verwondingen en sterfgevallen omdat de injecties onderzoeksvaccins zijn die zijn toegestaan ​​onder Voedsel. en Drug Administration (FDA) toestemming voor gebruik in noodgevallen (EUA), maar niet anderszins goedgekeurd of gelicentieerd. 3 Deze weigering van zorg en dekking vormt een ernstige bedreiging voor het fysieke en financiële welzijn van studenten die een Covid-injectie moeten krijgen – misschien zelfs meer dan de mogelijkheid hun plaats op school te verliezen omdat ze niet zijn gevaccineerd.

Het doornemen van dit formulier met hogescholen en universiteiten kan de ogen van onderwijsinstellingen openen voor de geldende regelgeving en de aansprakelijkheid waarmee ze te maken kunnen krijgen (waarvan ze anders misschien niet op de hoogte zijn). Leerlingen moeten overwegen om het formulier met hun school te bekijken en het ook met andere leerlingen te delen. Dit zou een positieve impact kunnen hebben op studenten en een gamechanger kunnen zijn. Als de vertegenwoordiger van de hogeschool of universiteit weigert het formulier te ondertekenen, kan dat een indicatie zijn van hun bezorgdheid over mogelijke aansprakelijkheid en moet dit aanleiding geven tot een onmiddellijke discussie over hoe de student naar school kan gaan zonder te worden geïnjecteerd.

Als u zich in een hachelijke situatie bevindt met een school die weigert u te horen, u niet de vereiste informatie verstrekt of u met uitzetting bedreigt, vindt u hier een paar mogelijke bronnen om contact op te nemen met advocaten. America’s Frontline Doctors biedt een intakeformulier op hun site dat u kunt invullen en indienen, en zij zullen op zoek gaan naar een advocaat bij u in de buurt die dit soort zaken op zich neemt. 4 Er is een kleine vergoeding voor het zoeken en natuurlijk hebben advocaten hun eigen vergoedingen. Het juridische team van het Informed Consent Action Network (ICAN) biedt hulp aan studenten die door een hogeschool of universiteit worden gevraagd om de Covid-19-injectie te ontvangen. 5 Als u merkt dat u een advocaat voor vaccinatieschade nodig heeft, kunt u ook proberen deze lijst met staten door te nemen.6

Lees ook:   Politiek van het gezond verstand

Dit formulier is geschreven door Corey Lynn van Corey’s Digs for The Solari Report.

Klik hier om het studentenformulier in pdf-formaat te downloaden . Houd er rekening mee dat er twee andere formulieren beschikbaar zijn als pdf-bestanden die kunnen worden gedownload: het Family Financial Disclosure Form, 7 en het formulier voor werknemers van wie de werkgever Covid-19-injecties nodig heeft . 8

OPMERKING VOOR DE STUDENT: Zorg ervoor dat u de datum en tijd waarop u dit formulier naar uw school verzendt, documenteert; documenteer ook de datum en tijd en hun reactie als ze weigeren te ondertekenen.


OPMERKING VOOR DE COLLEGE OF UNIVERSITEIT : Als student aan uw instelling verzoek ik u dit document te herzien, de vereiste informatie te verstrekken en het formulier te ondertekenen, met betrekking tot uw vereiste dat studenten een Covid-19-autorisatie voor noodgevallen (EUA) krijgen experimenteel vaccin.

1) Als ik ermee instem om een ​​EUA Covid-19-injectie te ontvangen, biedt mijn ziektekostenverzekering voor studenten [indien van toepassing] dan volledige dekking als ik een bijwerking of zelfs overlijden ervaar?

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

) Wilt u mij of mijn familie als student aan uw instelling enige andere medische of financiële steun verlenen als ik een bijwerking heb van een EUA Covid-19-injectie en dagen, weken of maanden niet naar school kan? of als ik voor het leven gehandicapt ben?

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

De Food and Drug Administration ( FDA vereist dat ERE gevaccineerden worden voorzien van een aantal vaccin-specifieke informatie om hen een weloverwogen beslissing te nemen over de vaccinatie . 9De EUA-factsheets die moeten worden verstrekt, zijn specifiek voor elke geautoriseerde Covid-19-injectie en zijn ontwikkeld door de fabrikanten van de injecties (Pfizer / BioNTech, Moderna, Oxford / AstraZeneca en de Johnson & Johnson-dochter Janssen). De factsheets moeten de meest actuele en actuele informatie over de injecties bevatten, en ontvangers van vaccins moeten ook informatie krijgen over bijwerkingen. Hebt u mij (en alle andere studenten) deze factsheets en actuele informatie over ongewenste voorvallen gelezen, begrepen en verstrekt, zodat ik / wij een weloverwogen beslissing kan nemen?

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

) Heeft u de beschikbare databases met materiële ongewenste voorvallen die tot nu toe zijn gemeld voor mensen die experimentele Covid-19-injecties hebben gekregen, bekeken? 10 , 11 , 12 , 13 Mogelijke en gemelde bijwerkingen zijn onder meer overlijden, anafylaxie, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekten, andere langdurige chronische ziekten, blindheid en doofheid, onvruchtbaarheid, schade aan de foetus, miskraam en doodgeboorte.

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

) De richtlijnen van de FDA 14 over de toelating van medische producten voor noodgevallen vereist dat de FDA “ervoor zorgt dat de ontvangers worden geïnformeerd voor zover praktisch haalbaar gezien de toepasselijke omstandigheden… [t] zij hebben de mogelijkheid om het EUA-product te accepteren of te weigeren ….” Kent u deze verklaring? Heb je alle studenten laten weten dat ze de mogelijkheid hebben om te weigeren?

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

) Met betrekking tot het gebruik in noodgevallen van een niet-goedgekeurd product, herhaalt de Federal Food, Drug and Cosmetic Act, titel 21 USC 360bbb-3 (e) (1) (A) (ii) (I-III) 15 dat individuen geïnformeerd over ” de mogelijkheid om toediening van het product te accepteren of te weigeren , [en] van de eventuele gevolgen van het weigeren van toediening van het product, en van de alternatieven voor het product die beschikbaar zijn en van hun voordelen en risico’s.” Als experimentele EUA Covid-19-vaccins ooit door de FDA worden goedgekeurd, zou staatswetgeving nodig zijn om bedrijven toe te staan ​​de Covid-19-injecties verplicht te stellen. Kent u deze feiten?

Lees ook:   De propaganda... waar Rusland dus niet voor is

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

) EUA-producten zijn niet-goedgekeurd, zonder vergunning en experimenteel. Volgens de Code van Neurenberg – de basis van ethische geneeskunde – mag niemand worden gedwongen om deel te nemen aan een medisch experiment. De toestemming van het individu is absoluut essentieel. Geen enkele rechtbank heeft ooit een mandaat voor een EUA-vaccin bekrachtigd. In Doe # 1 v. Rumsfeld, 297 F. Supp. 2d 119 (2003) , 6 een federale rechter oordeelde dat het Amerikaanse leger niet kon mandaat ERE vaccins voor soldaten: “… [T] hij de Verenigde Staten kan niet eisen dat de leden van de strijdkrachten ook dienen als proefkonijnen voor experimentele drugs” ( Id. Op 135). bent u zich hiervan bewust?

___________________________________________________________________________________

) De Verenigde Staten Code of Federal Regulations 7 en de FDA vereisen de geïnformeerde toestemming van proefpersonen voor medisch onderzoek. De EUA Covid-19-injecties zijn niet-goedgekeurde, niet-goedgekeurde onderzoeksvaccins die zich nog in hun experimentele fase bevinden. Het is onwettig om medisch onderzoek op mensen uit te voeren, zelfs in geval van nood, tenzij er stappen worden ondernomen om de geïnformeerde toestemming van alle deelnemers te verkrijgen. bent u zich hiervan bewust?

___________________________________________________________________________________

) Volgens de Federal Trade Commission (FTC) Richtlijnen 8 en de FTC “Waarheid in de reclame,” 19 promotiemateriaal-en in het bijzonder materiaal in verband met de gezondheid-gerelateerde producten-niet kunnen misleiden de consument, weglaten van belangrijke informatie, of express claims. Dit alles valt onder de rubriek “misleidende reclame” (waarbij een bedrijf een product aanbiedt of onderschrijft), ongeacht of deze wordt gepresenteerd in de vorm van een advertentie, op een website, via e-mail, op een poster of per post. Uitspraken als ‘alle studenten moeten het Covid-19-vaccin krijgen om de campus veilig te maken’ of ‘het is veilig en effectief’ laten bijvoorbeeld geen kritische informatie achter. Kritische informatie omvat de feiten dat Covid-19-injecties niet-goedgekeurde EUA-vaccins zijn die Covid “wel of niet” voorkomen, campussen niet noodzakelijkerwijs veiliger maken en in feite schade kunnen aanrichten. Het niet verstrekken van links of bijlagen van de factsheets van de fabrikanten en actuele informatie over ongewenste voorvallen is het weglaten van veiligheidsinformatie. bent u zich hiervan bewust?

___________________________________________________________________________________

10) Sinds de lockdowns van Covid meer dan een jaar geleden begonnen, zijn er meer dan 178 inbreuken op onbeveiligde beschermde gezondheidsinformatie (PHI) gemeld, incidenten die zijn onderzocht door het Office for Civil Rights (OCR). Deze inbreuken hebben de persoonlijke gezondheidsinformatie van miljoenen mensen blootgelegd. Hoewel veel van deze incidenten werden toegeschreven aan hacking, vielen sommige inbreuken op PHI rechtstreeks onder de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) van 1996, zoals het delen van de informatie van een patiënt of persoon met een onbevoegde persoon of het onjuist omgaan met PHI. 20 Kunt u mij alstublieft uitleggen wat uw verplichtingen zijn volgens de HIPAA-wetgeving en hoe u mijn persoonlijke gegevens gaat beschermen – beide met betrekking tot uw eis dat ik deze injectie ontvang?

Lees ook:   The penis in the grass! Voor prins Charles die koning wordt?

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

) Terwijl farmaceutische bedrijven die EUA-vaccins vervaardigen, beschermd zijn tegen aansprakelijkheid in verband met verwondingen of sterfgevallen veroorzaakt door experimentele middelen sinds de PREP-wet 2 in 2005 werd uitgevaardigd, bedrijven, scholen en alle andere instellingen of individuen die experimentele vaccins verplicht stellen op de mens is niet beschermd tegen aansprakelijkheid . Weet u dat u een dergelijke aansprakelijkheidsbescherming niet geniet?

___________________________________________________________________________________

) Bent u zich ervan bewust dat studenten of gezinnen een civiele procedure tegen u kunnen indienen als de student een bijwerking, overlijden of uitsluiting van school krijgt omdat hij een EUA Covid-19-injectie weigert?

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

Het is absurd als iemand, beneden uw waardigheid, voor jou gaat beslissen wat je moet doen!
En misschien is die regering wel ziende doof en horende blind…
Laat je niet vaccineren!
Als zij zover gaan dan klopt er iets niet.

Als wettelijk geautoriseerde functionaris van de hogeschool of universiteit heb ik alle bovenstaande informatie gelezen, heb ik mijn studenten alle informatie verstrekt die de FDA nodig heeft om te worden verstrekt aan ontvangers van de Covid-19-injecties, en ga ik hierbij akkoord om aan te nemen 100% financiële verantwoordelijkheid voor het dekken van alle kosten van ongewenste voorvallen, inclusief overlijden, via verzekeringsdekking of rechtstreeks. Bovendien bevestig ik dat de student de toegang tot school niet zal worden geweigerd als hij weigert een Covid-19-injectie te ontvangen.

Screen Shot 2021 05 03 at 8.05.13 PM AnGel-WinGs.nl
Formulier voor studenten die hogescholen of universiteiten bezoeken die Covid-19-injecties vereisen - AnGel-WinGs.nl

Eindnoten:

 1. Vereniging van Amerikaanse artsen en chirurgen. Open brief van artsen aan universiteiten: laat studenten terug zonder COVID-vaccinmandaat. AAPS, 24 april 2021. https://aapsonline.org/open-letter-from-physicians-to-universities-reverse-covid-vaccine-mandates/ .
 2. Congressional Research Service. De PREP Act en COVID-19: Beperking van aansprakelijkheid voor medische tegenmaatregelen. Bijgewerkt op 19 maart 2021. https://crsreports.congress.gov/product/pdf/LSB/LSB10443 .
 3. Del Bigtree interviewt 3 medische professionals die arbeidsongeschikt zijn door Covid-injecties. The Highwire , 29 april 2021. https://www.bitchute.com/video/A4d8FB2cIBTc/ .
 4. Amerika’s frontlinie-artsen. Vaccins en de wet. https://www.americasfrontlinedoctors.org/legal/vaccines-the-law .
 5. Catharine Layton. Gedwongen om het COVID-vaccin te krijgen? ICAN kan misschien helpen. The Defender , 29 januari 2021. https://childrenshealthdefense.org/defender/forced-to-get-covid-vaccine-ican-may-be-able-to-help/ .
 6. https://uscfc.uscourts.gov/sites/default/files/Vaccine%20Attorneys.pdf .
 7. Het Solari-rapport. Family Financial Disclosure Form voor Covid-19-injecties. 1 maart 2021. https://pandemic.solari.com/family-financial-disclosure-form-for-covid-19-injections/ .
 8. Het Solari-rapport. Formulier voor werknemers van wie de werkgever Covid-19-injecties nodig heeft. 3 mei 2021. https://pandemic.solari.com/form-for-employees-whose-employers-are-requiring-covid-19-injections/
 9. Centrum voor ziektecontrole en Preventie. COVID-19 Vaccin Emergency Use Authorization (EUA) Factsheets voor ontvangers en zorgverleners. https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/eua/index.html .
 10. Britse Medical Freedom Alliance. COVID-19 vaccininformatie. https://www.ukmedfreedom.org/resources/covid-19-vaccine-info .
 11. Rapportagesysteem voor bijwerkingen van vaccins. https://vaers.hhs.gov .
 12. CDC WONDER. Over het rapportagesysteem voor bijwerkingen van vaccins (VAERS). https://wonder.cdc.gov/vaers.html .
 13. Nationaal vaccinatiecentrum. Zoek in de VAERS-gegevens van de Amerikaanse overheid. https://www.medalerts.org/ .
 14. Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Autorisatie van medische producten en aanverwante autoriteiten voor noodgevallen: leidraad voor de industrie en andere belanghebbenden. Januari 2017. https://www.fda.gov/media/97321/download .
 15. 21 US Code § 360bbb – 3 – Toestemming voor medische producten voor gebruik in noodgevallen. https://www.law.cornell.edu/uscode/text/21/360bbb-3 .
 16. Doe # 1 tegen Rumsfeld, 297 F. Supp. 2d 119 (2003). https://www.courtlistener.com/opinion/2326816/doe-v-rumsfeld/ .
 17. https://www.govregs.com/regulations/expand/title21_chapterI_part50_subpartB_section50.24#regulation_2 .
 18. Federale Handelscommissie. Veelgestelde vragen over adverteren: een gids voor kleine bedrijven. https://www.ftc.gov/tips-advice/business-center/guidance/advertising-faqs-guide-small-business .
 19. Federale Handelscommissie. Waarheid in reclame. https://www.ftc.gov/news-events/media-resources/truth-advertising .
 20. Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Bureau voor burgerrechten. Inbreukportaal: kennisgeving aan de secretaris van HHS Inbreuk op onbeveiligde beschermde gezondheidsinformatie. https://ocrportal.hhs.gov/ocr/breach/breach_report.jsf;jsessionid=618E88DD94EE65D46D5785CB2A643553 .

https://www.coreysdigs.com/solutions/form-for-students-attending-colleges-or-universities-requiring-covid-19-injections/

https://www.coreysdigs.com/solutions/form-for-employees-whose-employers-are-requiring-covid-19-injections/https://www.coreysdigs.com/solutions/form-for-employees-whose-employers-are-requiring-covid-19-injections/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button