web analytics
11:11 Dubbele getallen
Dubbele tijden 11:1111:11

Dubbele getallen…….

Portales dimensionales - El número 11 y su par 11:11 poseen una simbología íntima, penetrante y misteriosa con la raza humana y los portales dimensionales, ¡la gran mayoría deZoals je wellicht al weet, zijn bepaalde nummers geassocieerd met bepaalde betekenissen. Als je bijvoorbeeld nummerologie hebt gestudeerd , kun je je bewust zijn van specifieke getallen die gelinkt zijn aan je levensreis, of aan een specifiek aspect ervan (zoals je liefdesleven). (En als je de numerologie niet hebt gestudeerd, klik dan hier nu voor je eigen numerologische rapport !) Wat betekent het als je steeds een bepaald nummer of cijfers ziet, waar je ook bent? Het is vooral belangrijk om de betekenis van de cijfers 11:11, 9:11 en 21:21 te begrijpen.

Dus, als je overal 11:11, 9:11 of 21:21 blijft zien, blijf dan lezen.

De betekenis van 11:11
Het nummer 1 is verbonden met een nieuw begin , nieuwe starts, onafhankelijkheid en ambitie. Wanneer het verschijnt in de vorm van 11:11 of 1111, wordt de kracht van het getal versterkt. Als je 11:11 blijft zien, suggereert dit heel positieve dingen over je toekomst!

Over het algemeen is nummer 1 nauw verbonden met de Law of Attraction.

Nummerologische experts koppelen 1 aan het feit dat we onze eigen realiteiten creëren met de kracht van onze intenties, verlangens en overtuigingen. Op momenten dat de nummer 1 voor ons blijft verschijnen, zijn we misschien beter in staat om dit te doen.

11:11 of 1111 is vaak de eerste herhalende nummerreeks, (of geboortedatum) die mensen opmerken in hun leven. Het wordt vaak gezien als een soort wake-up call. Het is een teken dat je onderbewustzijn momenteel wordt ontgrendeld.

Als zodanig, nadat 11:11 aan jou verschijnt, is het waarschijnlijk dat je meer toevalligheden, een sterker gevoel van intuïtie en meer schijnbaar “gelukkige” gebeurtenissen zult ervaren dan vroeger.

Blijf je 11:11 zien? Doe een Wens…
Dus wat moet je doen als je deze krachtige reeks getallen ziet? Neem eerst nota van wat u dacht of voelde. 11:11 markeert vaak een moment waarop je denken is afgestemd op je inspiratie. Met andere woorden, als je een nieuw idee of een nieuwe aandrang had op het moment dat je 11:11 ergens zag, is dit een goed teken dat het verstandig is om dat idee na te streven.

-Het idee of die gedachte was goed dat is de weg die moet gaan.

Omdat deze reeks getallen suggereert dat je manifestatiekrachten momenteel worden opgeladen, moet je bovendien voorzichtig zijn om mn. positief te denken en te voorkomen dat je stilstaat bij iets negatiefs. De Wet van Aantrekking werkt met overuren voor u wanneer u 11:11 ziet. Oefen dagelijks je affirmaties , focus op je gevoelens van dankbaarheid en volg het succe

De betekenis van1:11
Als je 1:11 of 111 ziet, betekent dit dat je verbonden bent met de energieën van het getal 1. Zoals hierboven aangegeven, 1 is gekoppeld aan het begin van een veelbelovende reis. Het suggereert dat je momenteel bijzonder goed bent in het gebruiken van je manifestatiepotentieel.

Ondertussen is het getal 9 nauw verbonden met universele geestelijke wetten, en met vriendelijkheid, medeleven en het goede voorbeeld geven. In sommige gevallen heeft 9 ook betrekking op een einde of conclusie.

Samen laten 9 en 1 je bv  achter met een nummer dat er alles aan doet om door het oude heen te breken om het nieuwe te creëren.

Altijd 1:11 zien op klokken?
Als je 111  ziet, vraag jezelf dan af waar je vandaan moet komen. Plus, nadenken over waar je nodig hebt om bv naartoe  te verhuizen. Je bevindt je in een overgangsfase in je leven, of je begint of beëindigt een belangrijke verandering.

Meer specifiek, merk op dat je je misschien ontwikkelt naar een toekomst waarin je succes of vervulling ten minste gedeeltelijk wordt gevonden in het op een of andere manier teruggeven aan de wereld. Misschien is dit door een nieuwe carrière, vrijwilligerswerk of gewoon een verandering in de aanpak van je dagelijkse leven.

Welke veranderingen er ook komen, ze zullen zeker inspiratie en positief gedrag voor anderen modelleren. Een of andere leidende rol zou aan de horizon kunnen zijn!

De betekenis van 21:21
21:21 of 2121 symboliseert een combinatie van de energieën geassocieerd met de nummers 2 en 1. Opnieuw suggereert de aanwezigheid van 1 hier dat je met een hoge frequentie trilt. Je bent uitstekend in staat om je realiteit vorm te geven in overeenstemming met je wil.

Het markeert ook een fase van inspiratie of ontwaken, zoals opgemerkt. Het nummer 2 is echter net zo belangrijk in deze combinatie. Connotaties van het getal 2 zijn balans, harmonie, ontvankelijkheid en voldoening. Wanneer deze twee getallen worden gecombineerd, is je leven momenteel gecentreerd op een thema van zelfkennis , het identificeren van je ware waarden en het uitzoeken wat je echt wilt.

Mensen zien deze combinatie van getallen vaak wanneer ze op een kruispunt staan ​​in hun werk Law of Attraction. Misschien heb je bijvoorbeeld veel van de belangrijkste vaardigheden verbeterd. Je bent er echter misschien niet helemaal zeker van waar je je manifestatie-energie aan wilt wijden.

Blijf je 21:21 zien?
21:21 of 2121 vertelt je dat nu precies het juiste moment is om naar nieuwe kansen te zoeken en deel te nemen aan serieuze zelfreflectie die je zal helpen jezelf op een dieper niveau te begrijpen.

Het is ook vermeldenswaard dat 21:21 en 2121 herinneringen zijn om dankbaar te zijn voor al het goede in je leven. Neem de tijd om positiviteit en dankbaarheid aan anderen uit te drukken wanneer je dit aantal ziet en merk hoe het universum die goedheid weer naar jou begint te weerspiegelen.

🙂
zag weer een mooie 3.03!

Het begon bij mij met mijn geboortedata

Het viel echt op, daarna 11:11 etc

Daarna de 2
Nu is het vaak de 3 of de 4

Kassabonnen met deze mastergetallen…het zijn meestergetallen

Mijn zoon heeft zijn naam bestaand uit enkel deze getallen…heel apart

11,22,33

Ik ben nummerologisch een 3, 6, 9…?

Ik vind dat ook een mooie getallenreeks.

En ik schrijf heel eigenwijs nummerologie als nummerologie met 2 m’s!

Ga toch geen numer schrijven het gaat over nummers nml!
Nope mijn logica accepteert dat dus niet… 🙂 sorry!

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥