...

04 december 2021

 

‘Quarantaine Diamond Princess was totaal zinloos nu mensen morgen al naar huis mogen’

‘Quarantaine Diamond Princess was totaal zinloos nu mensen morgen al naar huis mogen’

—————————————————————————————————————————————-

Vijf Nederlanders, die in theorie gisteren besmet kunnen zijn geraakt, mogen van het ministerie van BiZa gewoon op eigen houtje naar huis – Chinese Technische Universiteit bevestigt dat coronavirus uit P4 lab in Wuhan komt – ‘Bevoorrading Armageddon is een feit, kan trigger zijn van volgende financiële crisis’

—————————————————————————————————————————————-

Wekenlang werd het in de mainstream media nepnieuws of een complottheorie genoemd. Nu heeft echter ook de Technische Universiteit in Guangzhou de conclusie getrokken dat ‘het killer coronavirus waarschijnlijk afkomstig is uit een laboratorium in Wuhan.’ Volkomen onverantwoordelijk is het besluit om morgen alle passagiers van het cruiseschip Diamond Princess in Japan, waar al bij 454 mensen corona is vastgesteld (waarvan 99 nieuwe besmettingen vandaag), van boord te laten. De 5 Nederlanders aan boord mogen van het ministerie van BiZa zelfs op eigen houtje naar huis en hoeven niet in quarantaine, en dat terwijl er over de hele wereld al talloze valse negatieve testen zijn geweest.

Quarantaine Diamond Princess zinloos nu mensen morgen al naar huis mogen

Aangezien de nu 13 dagen durende quarantaine aan boord van het cruiseschip bepaald niet waterdicht is gebleken, kunnen deze Nederlanders gisteren nog besmet zijn geraakt, bijvoorbeeld via het luchtverversing/airco systeem (2). Gelet op de maximale incubatietijd van 24 dagen zouden ze dus ook de komende weken in strikte quarantaine moeten worden gehouden. Dat gebeurt echter niet, waardoor er een welbewust groot risico met de volksgezondheid lijkt te worden genomen.

‘Iedere rationele, intelligente persoon weet dat een 14 dagen durende quarantaine niet telt als geïnfecteerde mensen dezelfde lucht delen met niet geïnfecteerden,’ schrijft Mike ‘Natural News’ Adam. ‘Tel daarbij op dat deze ziekte via de lucht wordt overgedragen, en een incubatietijd van 24 dagen heeft. Deze mensen maar 14 dagen op dat schip vasthouden geeft geen enkele garantie dat er op dag 13 niet nieuwe mensen besmet zijn geraakt.’

‘De autoriteiten laten deze mensen nu dus van boord gaan, waarna ze rechtstreeks naar het vliegveld mogen. Maar totdat ze 24 dagen compleet geïsoleerd zijn geweest, was dit geen echte quarantaine, maar enkel een medisch toneeltje, uitgevoerd door onbenullige bureaucraten die amper begrijpen hoe infectieziekten zich verspreiden. Triest genoeg zullen we allemaal de prijs voor hun incompetentie moeten betalen, want er zijn maar 4 tot 5 besmette mensen nodig om in ieder land een uitbraak te veroorzaken.’

T.U. in Guangzhou bevestigt dat virus uit lab Wuhan komt

Lees ook:   CERN veranderd de tijdslijn

De wetenschappers van de South China University of Technology in Guangzhou weten bijna zeker dat het virus afkomstig is uit een lab in Wuhan. Eén van de in hun rapport genoemde laboratoria waar onderzoek werd verricht naar het vleermuis-coronavirus bevindt zich op slechts 280 meter afstand van de vleesmarkt in Wuhan. Deze markt wordt in de media als primaire besmettingshaard aangewezen, ondanks het feit dat dit al weken geleden werd ontkracht.

In een interview met Fox News heeft de Amerikaanse senator Tom Cotton dit bevestigd. ‘Wat we weten is dat het virus niet van de dierenmarkt in Wuhan afkomstig is. Alom gerespecteerde epidemiologen uit China hebben in het internationale blad The Lancet een studie gepubliceerd waarin ze aantoonden dat diverse eerste gevallen GEEN contact hebben gehad met die voedselmarkt. Het virus ging dus eerst de markt in, alvorens eruit te komen…. We weten ook dat op slechts enkele mijlen van die markt China’s enige biohazard P4 lab staat, waar menselijke infectieziekten worden onderzocht.’

Cotton hekelde de ‘onbetrouwbaarheid en oneerlijkheid’ van de Chinese overheid, dat nog steeds weigert ook maar enige informatie over het lab in Wuhan te geven. Het laatste nieuws is dat al het personeel van dit lab al op 2 januari, twee weken vóór het eerste officiële gerapporteerde besmetting, het verbod kreeg om over het coronavirus te praten. (1)

‘Bevoorrading Armageddon is een feit’

Ondertussen begint de wereldeconomie de pijn te voelen van het grotendeels stilvallen van China. ‘De wereldwijde bevoorrading Armageddon is een feit,’ schrijft Zero Hedge. 50% van alle Amerikaanse bedrijven in China moeten geheel of gedeeltelijk hun fabrieken sluiten vanwege het Covid-19 virus. De komende maanden worden er op de Westerse markten dan ook massale tekorten van allerlei soorten goederen verwacht.

Zo hebben diverse autofabrieken in Zuid Korea, en ook Fiat Chrysler in Servië, hun productie al gedeeltelijk of geheel moeten stilleggen, omdat er geen onderdelen meer uit China komen.

In Japan en Singapore wordt inmiddels de ‘recessie alarmbel’ geluid. ‘Deze twee landen staan op het randje van een ramp.’ Hoewel geprobeerd wordt de fabrieken in China deze week weer te bemannen, zal de hele wereld een recessie vermoedelijk niet meer kunnen ontlopen. ‘Dit is het lelijke einde van globalisering. Handelsoorlogen en dit virus… hebben de de-globalisering in hyperdrive gezet, en kunnen heel goed de volgende wereldwijd recessie en financiële crisis in gang zetten.’ (3)

Xander

https://www.xandernieuws.net/algemeen/quarantaine-diamond-princess-was-totaal-zinloos-nu-mensen-morgen-al-naar-huis-mogen/

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten