Maatschappij & Psyche

Geschokt door documentaire Michael Jackson

Het werd laat…
Wat schokkend en ja geloofwaardig als je de slachtoffers hoort.
Vreselijk wat die jongens meemaakten…
De ouders die uiteindelijk moeten leven met hun zo foute keuze, hun kind achterlaten bij een volwassen man, onder het mom van, hij is zo beroemd en bekend, hij is rijk…
het leek wel of hij betaalde voor wat hij gedaan had, misschien uit een soort schuldgevoel.
Komt dat niet elk mens die zoveel minder heeft, wel goed uit?

Niet dat ze weet hadden van wat hij deed, maar toch, dat sluit wel ergens de ogen.
Hij wist heus wat hij deed. Ook zijn manipulatie richting deze jongens.
Het feit dat deze mannen, uiteindelijk volwassen, zelf kinderen kregen en ineens de impact zelf zagen, wat als iemand hun kind dat zou aandoen en dan komt dat besef!
Ik had de tranen in mijn ogen bij deze docu.
Het raakt mij diep,  kan me zo inleven in de emoties van die mensen.
En dan het feit dat zij zich zelfs schuldig voelen, levenslang…?
7 Jaar oud en een volwassen man die met jouw geslachtsdeel speelt… ¿
Gruwelijk.
Het deed mij denken aan Hans en Grietje… veel snoep=omkoperij= en dus geld…. Plenty cadeau’s kregen zij, maar ook hun familie.
Reisjes, belangrijk zijn oid, een huis, en pas weer contact opnemen als hij hen nodig had, duidt wel op een narcistisch iemand.
Het gevoel van minachting kwam pas echt toen bleek dat hij ook nog een jongen met kanker misbruikte…Wow…een ziek kind…
Dat andere is al walgelijk genoeg!!!No doubt…about that!!!!!!!
Maar ook nog een ernstig ziek kind…?
Wat mij telkens inviel was ergens die beïnvloeding ergens, door muziek oid wat die ene ervaren had als kind als hij muziek hoorde van Michael hij in vervoering raakte…misschien wel een subliminale boodschap ergens in die muziek?
En Michael die zich ergens voordeed als een soort Jezus figuur, laat de kinderen tot mij komen verhaal… Ja, ja….Hoe hij die jongens ook manipuleerde vreselijk triest…

Ik had nooit zoveel met hem eerlijk gezegd, waarom wist ik niet.
Ik had toen een vriendinnetje die nogal dol op hem was, ik had 1 lp van hem die ik eigenlijk nauwelijks draaide, maar je moest er wel 1 hebben zeg maar in die tijd.
Als we uitgingen dansten we uitbundig met zijn dansjes op de dansvloer.
Echt urenlang dansen, zonder drugs overigens!
In die tijd konden wij dat nml 😉 Was heel normaal in die tijd hoor!
Ik ben behoorlijk onder de indruk van die docu…
Geef graag mensen het voordeel van de twijfel, maar dit is overduidelijk wel.

Hoewel een mens alles kan liegen, als men wil als men er beter van kan worden, maar goed…dit gaat dan wel heel ver…hoewel een mens voor miljoenen ver kan gaan…als men voor duizenden al veel verder kan gaan…maar toch…
Het leek me niet gespeeld verder…
Aanrader om het te kijken, als je het nog niet gezien had…

 

EXCLUSIVE: Michael Jackson is captured in astonishing video deposition squirming, giggling and quoting Bible verses as he’s questioned about molesting boys in unearthed footage Michael Jackson squirmed in his seat when he was asked on camera whether he’s a pedophile in newly unearthed video obtained by DailyMailTV Jackson, who was 37 at the time, was quizzed by lawyers about allegations of child sexual abuse at the Four Seasons Hotel in New York City on March 1, 1996 The iconic singer appears nervous and laughs in what’s understood to be the only time he was ever filmed being questioned on the subject during his life Jackson giggles seconds after he was questioned about molesting allegations against youngsters Macaulay Culkin, Jordan Chandler and Brett Barnes During the video Jackson compared himself to Jesus and ranted at how he’s been misrepresented The three hours of VHS tapes were filmed as part of a lawsuit filed by five Neverland employees against Jackson for wrongful dismissal They asserted that Jackson had threatened staff who saw him act inappropriately with children The footage comes as a documentary with Jackson’s former child companions Wade Robson and James Safechuck claim he sexually abused them at Neverland

Squirming in his seat, Michael Jackson is asked directly on camera whether he’s a pedophile in newly unearthed video footage obtained by DailyMailTV. The King of Pop is quizzed by lawyers about allegations of child sexual abuse in what’s understood to be the only time he was ever filmed being questioned on the subject during his life. The iconic singer, who at the time was 37, appears nervous and laughs, giggles and jokes his way through questions about molesting children in the astonishing footage dated March 1, 1996. The video comes as a documentary, shown at the Sundance Film Festival, features Jackson’s former child companions Wade Robson and James Safechuck claiming the star raped and sexually abused the pair during sleepovers at his Neverland ranch. In Leaving Neverland, Robson and Safechuck reveal lurid details of how Jackson allegedly groomed them before engaging in sexual acts. DailyMailTV’s newly obtained video footage spanning hours shows Jackson being grilled over the claims and highlights his extremely odd reactions to the serious allegations. The disturbing footage shows Jackson giggling just seconds after he was questioned on the molesting allegations against youngsters Macaulay Culkin, Jordan Chandler and Brett Barnes – the trio who were regular visitors to Jackson’s Neverland ranch. The video sees Jackson squirm and uncomfortably shuffle in his seat as he was deposed by an attorney over the child sex abuse allegations as part of a lawsuit filed by five Neverland employees against Jackson for wrongful dismissal. It remains the one and only time the superstar singer was questioned on camera about his alleged deviant ways – and his reactions, just like his life, were bizarre. In 1995, Jackson ducked a court grilling after giving $20 million to Chandler not to testify against him in court. He also refused to take the stand in the Gavin Arvizo case in 2005. But in this video the star has no choice but to be quizzed over the abuse allegations. The three hours of VHS tapes were filmed as part of a lawsuit by five Neverland employees against Jackson for wrongful dismissal. The group – who became known as the new Jackson 5 – asked their lawyer to cross examine Jackson about his behavior and management practice at the ranch. A key argument from the five’s lawyer Michael Ring was that Jackson had threatened staff, who saw him act inappropriately with children. The wealthy star was aided by advisor Steve Cochrane and another legal advisor Zia Modabber, while Ring was joined by his co-counsel Ruth Ann Niosi. It was filmed at The Four Seasons Hotel in New York on March 1, 1996.

Lees ook:   Schoolmeisjes worden geronseld voor prostitutie, jongeren ingezet als drugskoeriers

Gerelateerde artikelen

Back to top button