web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Amerika beslist veel

Teveel invloed en macht!
Dankzij Amerika moeten wij straks met zijn allen meer gaan betalen en maar Rusland bashen!

De Verenigde Staten werken aan sancties tegen bedrijven die aan de Nord Stream 2 bouwen. Dat zei de tijdens een bezoek aan Oekraïne, waar hij de inauguratie van de nieuw gekozen president Volodymyr Zelenskiy bijwoonde. Wat de sancties precies inhouden is nog niet bekend.

De Nord Stream 2 is een nieuwe pijpleiding door de Oostzee, waarmee Europa nog meer gas uit Rusland kan importeren. De aanleg van deze nieuwe pijpleiding ligt gevoelig, omdat critici menen dat Rusland daarmee een te machtige positie verwerft op de Europese energiemarkt. Niet alleen zou Europa te afhankelijk worden van Russisch gas, ook zou Poetin dan de mogelijkheid hebben om landen tegen elkaar uit te spelen. (Als hij dat zou willen, maar wie speelt er nu wie uit!?

Volgens de Amerikaanse minister van Energie zullen de sancties tegen de pijpleiding niet lang meer op zich laten wachten. Hij zei daar het volgende over.
“De oppositie tegen de Nord Stream 2 is nog steeds zeer actief in de Verenigde Staten. Het Senaat zal een wetsvoorstel aannemen en het Huis van Afgevaardigden zal deze ondertekenen. En daarmee komen er sancties op de Nord Stream 2.”

Lees ook eens:   Geert Wilders (PVV); 'ZE WILDE MIJ VERMOORDEN!' Wat doet de VVD met een veroordeelde Terrorist?

https://nl.sott.net/article/4967-VS-dreigt-met-sancties-tegen-Nord-Stream-2

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥