...

20 oktober 2021

 

Schokkend: Top–Merken Van vitamines bevatten zoetstoffen, GGO’s en gevaarlijk chemicalien.

Schokkend: Top–Merken Van vitamines bevatten zoetstoffen, GGO’s en gevaarlijk chemicalien.

 

Wist je dat meer dan 97% van de vitaminen en supplementen die je gebruikt, giftige ingrediënten bevat? Bovendien worden de meeste van deze supplementen vervaardigd door grote farmaceutische bedrijven. Centrum is bijvoorbeeld gemaakt door de Pharma-gigant Wyeth, en Bayer HealthCare van aspirine-bekendheid maakt de One A Day-lijn. Unilever, Novartis, GlaxoSmithKline en andere grote farmaceutische bedrijven produceren ook supplementen.

ZIJN UW VITAMINEN EN SUPPLEMENTEN BESMET MET GGO’S?
Wist u dat supplementen van lage kwaliteit vol zitten met GGO’s? Het is het vuile kleine geheim van de supplementenindustrie.

De meeste vitaminen zitten vol met genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s), aspartaam, aluminium, van aardolie afgeleide kunstmatige kleuren en allerlei andere giftige additieven die letterlijk giftig zijn voor mensen, en vooral voor kinderen. In aanvulling op alle andere problemen in verband met GGO’s blijken deze uw darmbacteriën te doden.

GMO-VULSTOFFEN (TENZIJ VERMELD):
Gemodificeerd voedselzetmeel (maïs)
Maïszetmeel
Gehydrogeneerde sojaolie
Citroenzuur
Melkzuur
Xanthaangom
maltodextrine
Sojalecithine
GMO voedde varkensvlees / rundvleesgelatine
Wei / eiwit-eiwit van GGO-gevoerd rundvee / kippen
Natuurlijk aroma
Ascorbyl palmitate

Vitamine C is bijvoorbeeld veelal afkomstig van maïs. We weten allemaal dat 85% van de verbouwde maïs genetisch gemodificeerd is. Dus het is vrij accuraat om te zeggen dat de meeste vitamine C die wordt gebruikt in vitaminesupplementen waarschijnlijk wordt gemaakt van GGO-maïs.

Bovendien is vitamine E meestal afkomstig van soja; en omdat de meeste soja GMO is, is de vitamine E waarschijnlijk ook. Soja is erg problematisch omdat het oestrogeen in het lichaam nabootst.

Stearinezuur en magnesiumstearaat

Meer dan 90% van alle vitaminesupplementen bevatten magnesiumstearaat.

Lees ook:   Kinderen Zullen Niet Zeggen Dat Ze Angst Hebben, Ze Zeggen 'Mijn Buik Doet Pijn!'

Een studie gepubliceerd in Immunology wees uit dat stearinezuur de activiteit van onze natuurlijke killercellen, T-cellen, zou kunnen onderdrukken, wat zou kunnen leiden tot “verlies van membraanpotentiaal en uiteindelijk tot celfunctie en levensvatbaarheid.” Daarnaast wordt het stearinezuur gebruikt om de conserveringsmiddelen te maken wordt meestal genomen uit katoenzaad, canola of palmolie die afkomstig zijn van gg-gewassen.

Titaandioxide

Titaniumdioxide wordt vaak gebruikt als kleurstof om supplementen en cosmetica een schoon, wit uiterlijk te geven. Het onderzoek laat nu zien dat blootstelling aan dit metaal (samen met andere metalen) kan leiden tot problemen met de immuunfunctie in het lichaam. Titaandioxide is recentelijk geclassificeerd als een IARC Group 2B carcinogeen dat mogelijk kankerverwekkend is voor de mens.

Natrium B- enzoaat

Mensen zouden zich moeten realiseren dat benzeen is gekoppeld aan verschillende soorten kanker. Natriumbenzoaat kan benzeen vormen als het wordt ingenomen met ascorbinezuur. Natriumbenzoaat bleek cellen en DNA te beschadigen.

Kunstmatige kleuren

Kunstmatige kleuren zijn in verband gebracht met veel gezondheidsproblemen zoals kanker en hyperactiviteit bij kinderen. Veel populaire merken bevatten giftige kleurstoffen zoals FD & C Blue No. 2 Aluminium Lake en FD & C Red No. 40 Aluminium Lake, beide potentiële neurotoxinen.

Andere ingrediënten om te vermijden in vitamines en supplementen

Andere te vermijden vulmiddelen in supplementen: methylcellulose, carnaubawas, silica, sorbitol, benzoëzuur, natriumbenzoaat, goms, plasdone-producten, povidon, zetmeel (maïs), natriumzetmeelglycolaat, talk, gepregelatineerd zetmeel, croscarmellose, (alles met propyl of ethyl) Hydroxypropylcellulose, ethylcellulose, crospovidon, schellak, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaat, laurethsulfaat, kaliumsorbaat, acrylamiden, gistextract, glazuur,

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten