web analytics

God gaf ons medicijnen, neem het – deze vrucht voorkomt hartaanvallen en beroertes, geneest diabetes

Recept voor medicinale bosbessendrank. Blueberry is een natuurlijke remedie tegen hartaanvallen en beroertes. Het is een natuurlijk probioticum. Het reguleert de bloedsuikerspiegel, dus het is goed voor de behandeling van diabetes.

Verbetert het bloedbeeld en geneest bloedarmoede op natuurlijke wijze. Blueberry is een echte bom voor het versterken van de immuniteit. Het verlaagt het cholesterolgehalte in het bloed, voorkomt trombus en verstopping van bloedvaten.

Blueberry zit vol met vitamine A, C, E. Het heeft sporenelementen en mineralen. Bosbes reguleert hoge bloeddruk en voorkomt beroertes en hartaanvallen. Bosbes is de grootste antioxidant, het heeft antitumor eigenschappen.

Het is uitstekend in de strijd tegen vrije radicalen in het lichaam. Het bevat polyfenol. Bosbes houdt de darmflora gezond, het is uitstekend geschikt voor het behandelen van de werking van darmen, maag, lever en alvleesklier.

Het is rijk aan vezels, die de goede bacteriën in de darmen voeden, dus het is een uitstekend probioticum. Bosbes versterkt botten, verbetert het gezichtsvermogen, behoudt de concentratie en versterkt de hersenen. Blueberry vermindert het risico op dementie en de ziekte van Alzheimer. De anticyanine die in bosbessen wordt aangetroffen, beschermt het lichaam en bestrijdt actief kankercellen, valt ze aan en vernietigt ze.

Lees ook:   Tekort aan vitamine D gelinkt aan ziekte van Parkinson

Gerelateerde artikelen

Back to top button