web analytics
11:11

GARDASIL HPV-VACCIN VAN MERCK DAT MENSEN DOODT

RECHTERLIJKE UITSPRAKEN BEVESTIGEN DAT HET GARDASIL HPV-VACCIN VAN MERCK MENSEN DOODT – HEEFT IEMAND ER ZELFS OP GEWEZEN?

Het beruchte humaan papillomavirus (HPV) -vaccin van Gardasil wordt wereldwijd gebruikt voor zowel meisjes als jongens, hoewel een Amerikaanse rechtbank zonder twijfel heeft beslist dat het vaccin mensen kan doden.

De familie Tarsell verloor zijn 21-jarige dochter toen ze stierf kort nadat ze dit vaccin hadden gekregen, en vanwege hun vastberadenheid om de vaccinmaker aansprakelijk te stellen, hebben ze bewezen dat dit vaccin gevaarlijk is en moet worden verwijderd uit het schema van vaccins .

Geen enkel gezin zou ooit zo’n beproeving moeten ondergaan, maar omwille van gerechtigheid voor Christina Tarsell won de familie Tarsell een ongelooflijk belangrijk oordeel. Haar verhaal wordt in het kort verteld, hier:

Hoi. Mijn naam is Christina Richelle Tarsell, maar mensen noemen me Chris. Ik vierde mijn 21e verjaardag in november 2007; Ik heb niet geleefd om mijn 22e te zien. Plotseling en op onverklaarbare wijze ben ik in juni 2008 in bed gestorven. In een autopsieverslag stond dat de oorzaak van mijn overlijden onbepaald was. Mijn familie wilde weten wat mij overkwam en onder leiding van advocaat Mark Sadaka voerden ze een uitgebreid onderzoek uit. Experts van wereldklasse op het gebied van immunologie, Dr. Yehuda Shoenfeld en cardiologie en elektrofysiologie, Dr. Michael Eldar hebben vastgesteld dat ik stierf aan een aritmie die werd geïnduceerd door een auto-immuunrespons op het HPV-vaccin Gardasil dat ik slechts enkele dagen voor mijn overlijden had ontvangen.

Ongelooflijk, bij wet, kunnen vaccinfabrikanten zoals Merck niet aansprakelijk worden gesteld voor verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door hun vaccins. Het enige verhaal dat mijn familie had, was het indienen van een claim tegen de Secretary of Health and Human Services om hen verantwoordelijk te houden.

Lees ook:   De rages van nieuwe recepten etc. verzinnen

Na acht lange jaren gaf de regering eindelijk toe dat we onze bewijslast hebben gehaald dat Gardasil mijn dood heeft veroorzaakt.

Dit is een precedent setting case. Ik ben iedereen heel dankbaar die, geleid door de waarheid en een hoger bewustzijn, mijn dood niet als een “toeval” zou laten afdwingen. Hier zijn de links naar de uitspraak van rechter Coster Williams en de herziene uitspraak van de Speciale Meester .

Bevestigd door het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS), dient de definitieve uitspraak als een waarschuwing dat het Gardasil-vaccin van Merck auto-immuunproblemen kan veroorzaken die plotselinge verzwakking en / of overlijden kunnen veroorzaken.

De definitieve uitspraak is bevestigd door het ministerie van Volksgezondheid en Human Services: het Gardasil-vaccin van Merck veroorzaakt auto-immuunproblemen die plotselinge verzwakking en / of overlijden veroorzaken . Deze uitspraak ondersteunt claims dat het vaccin gewoon te gevaarlijk is om te riskeren, en tot op heden weten we van minstens 271 jonge vrouwen die zijn gestorven na het krijgen van het vaccin en meer dan 57.520 meldingen van bijwerkingen van het vaccin .


Hun zaak werd voor het eerst behandeld door de Vaccine Court, een systeem dat is ontworpen om families te vergoeden voor schade die is aangericht door vaccins , terwijl het tegelijkertijd helpt om publieke controle en bewustwording van de verborgen gevaren van vaccins te voorkomen.

Vaccinfabrikanten betalen een accijns op dit systeem voor elk vaccin dat ze verkopen. Dit geld (kosten van zakendoen) wordt gebruikt om schade uit te keren aan geselecteerde gezinnen die medisch kunnen aantonen dat ze door een vaccin zijn beschadigd. Dit systeem beschermt vaccinfabrikanten tegen vervolging in een echte rechtbank en zorgt ervoor dat vaccins geproduceerd blijven worden voor het ‘goede van alles’.

Lees ook:   Tips die allergiepillen overbodig kunnen maken

De rechter in de zaak, rechter Williams een overwinning toegekend aan de Tarsells:

Verzoek om herziening wordt VERLEEND. Het besluit van de speciale kapitein om een ​​vergoeding te weigeren, is GEVESTIGD, en de zaak wordt GERESOVEERD aan de speciale meester voor verdere besprekingen in overeenstemming met deze beslissing …

En om de uitspraak te verduidelijken, merkte Special Master Christian J. Morgan op:

De conclusie en het bevel van het Hof vereisten een aanvullende overweging in overeenstemming met de juridische beginselen die door het Hof zijn geformuleerd voor het analyseren van het bewijsmateriaal in dit tragische geval over een vrouw, Christina Tarsell, die veel te jong stierf. Volgens de door het Hof gedicteerde benadering heeft mevrouw Tarsell recht op compensatie. De partijen moeten erop anticiperen dat er binnenkort een afzonderlijke schadevergoeding zal worden afgegeven. Op grond van Vaccinregel 28.1 (a) wordt het kantoor van de griffie opgedragen het gerecht van deze uitspraak op de hoogte te stellen.

Deze uitspraak zou een groot publiek nieuws moeten zijn en mensen zouden moeten weten dat dit vaccin zoveel verwonding, schade en zelfs de dood veroorzaakt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button