web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

De griep verdween in 2020, maar niet de griepprik …

De griep verdween in 2020, maar niet de griepprik – 20.000 verwondingen en sterfgevallen door griepprik als kinderen flauwvallen minuten nadat ze samen COVID-injectie en griepprik hebben gekregen

 

Voorafgaand aan de COVID-19-plandemie in 2020 was het jaarlijkse griepvaccin het gevaarlijkste vaccin in de Verenigde Staten wat betreft verwondingen en sterfgevallen geregistreerd in de VAERS-database ( Vaccine Adverse Events Reporting System ).

Toen de wereld te horen kreeg dat er in 2020 een dodelijk nieuw virus was aangekomen, verdween de griep in feite, omdat er gewoon niet genoeg mensen stierven om zowel de griep- als de COVID-sterftestatistieken op te blazen.

Volgens de CDC zijn hier het totale aantal doden door griep in de 5 jaar voorafgaand aan 2020:

  • 34.000 doden in het griepseizoen 2018-2019
  • 61.000 doden in het griepseizoen 2017-2018
  • 38.000 doden in het griepseizoen 2016-2017
  • 23.000 doden in het griepseizoen 2015-2016
  • 51.000 doden in het griepseizoen 2014-2015 ( Bron .)

Dit waren natuurlijk “geschatte sterfgevallen” die de CDC elk jaar berekende, en we hebben gedurende die 5 jaar vele malen gedocumenteerd dat deze aantallen enorm werden opgeblazen om het publiek bang te maken om elk jaar de griepprik te krijgen. Zien:

De verdwijning van de jaarlijkse griep die werd vervangen door COVID-19 toont corruptie op het hoogste niveau bij de CDC

Dit is het huidige aantal griepdoden sinds 2020 volgens de CDC :

Bron . Klik op “Jaarlijks” onderaan de tabel.

En toch, hoewel de geschatte griepsterfte van de CDC sinds 2020 met wel 5.000% is gedaald, bereikte het aantal verkochte griepvaccins in de VS eind 2020 een recordhoogte, de verkoopgegevens van het afgelopen jaar zijn beschikbaar, op 193,8 MILJOEN doses.

De pro-vaccinmenigte kan in de verleiding komen om te antwoorden dat de toename van de distributie van griepvaccins resulteerde in een afname van het aantal griepdoden, maar toen het griepseizoen 2021-2022 begon, verklaarden de bedrijfsmedia dat het griepseizoenvaccin van dit jaar GEEN goede match was voor de variëteiten van griepvirussen die circuleren, en dat dit een “slecht griepseizoen” zou worden.

Van  NBC-nieuws :

Een slecht passende griepprik kan een slecht griepseizoen betekenen bovenop een Covid-golf

Door Akshay Syal, MD en Berkeley Lovelace Jr.

De huidige griepvaccins lijken een slechte match te zijn voor de dominante stam tot nu toe dit griepseizoen, suggereert nieuw onderzoek, waardoor experts waarschuwen dat de Verenigde Staten een slecht griepseizoen kunnen krijgen, bovenop wat al aan het worden is weer een verwoestende golf van Covid-gevallen.

Vóór elk griepseizoen moeten wetenschappers voorspellen welke stammen het meest voorkomen en een griepprik ontwerpen die bij deze voorspellingen past.

De griepprik is nooit een perfecte match voor de griepvirussen die in een brede omloop terechtkomen, maar toch vermindert het vaccin het risico van een persoon op ernstige ziekte door de griep.

“Influenzavaccinatie is de beste bescherming tegen ernstige ziekten en aandoeningen”, zei hij. “Zelfs in deze jaren van mismatch zien we een hoge effectiviteit tegen ziekenhuisopnames en ernstige ziekten.”

Toch is de mismatch die Hensley tot nu toe heeft waargenomen opvallend. De laatste keer dat er zo’n significante mismatch was, was tijdens het griepseizoen 2014-15, zei hij. Toch voorkwam het vaccin dat seizoen bijna 40.000 ziekenhuisopnames en bijna 4.000 doden door de griep, schat de CDC. ( Volledig artikel .)

Sinds 2020 zijn er volgens de meest recente statistieken die afgelopen vrijdag 23 september 2022 aan de VAERS-database zijn toegevoegd, 20.190 gevallen van griepvaccinverwondingen ingediend, waaronder 185 doden, 498 blijvende handicaps, 237 levensbedreigende gebeurtenissen, 2255 bezoeken aan de eerste hulp, en 1095 ziekenhuisopnames. ( Bron .)

 

Aangezien het aantal aan VAERS gemelde gevallen slechts ongeveer 1% is, moet men zich afvragen of de griepvaccins meer mensen doden dan het “influenzavirus”.

Gevaarlijke nieuwe vaccincombinatie: COVID-injectie + griepprik

Dit griepseizoen beveelt het Witte Huis mensen aan om een ​​COVID-19-vaccin te krijgen op hetzelfde moment dat ze een griepprik krijgen. Biden COVID-adviseur Dr. Ashish Jha heeft zelfs in het openbaar verklaard dat dit is wat God wil dat iedereen doet.

 

 

Met behulp van een aantal verschillende zoektechnieken in VAERS om te proberen gevallen te vinden waarin mensen al zowel een COVID-19-vaccin als een griepprik hebben gekregen sinds deze aanbeveling werd gedaan, vond ik verschillende gevallen waarin mensen blijkbaar het advies van het Witte Huis en de CDC hadden opgevolgd ( gegeven in september 2021 ) en kreeg beide vaccins bij elkaar, en kreeg toen een bijwerking.

Ik was geschokt toen ik ontdekte hoeveel jonge kinderen deze twee injecties al tegelijkertijd hebben gekregen en hebben geleden!

De meest voorkomende bijwerkingen die deze kinderen ervaren die zowel een griepprik als een COVID-injectie tegelijkertijd hebben gekregen, zijn duizeligheid en flauwvallen binnen enkele minuten na het ontvangen van beide injecties.

Andere geregistreerde bijwerkingen waren myocarditis (hartziekte), ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg (encefalomyelitis), toevallen, convulsies, orgaanfalen, hartshock, huiduitslag, braken en gehoor- en gezichtsverlies.

Dit is een greep uit de veelheid aan gevallen die ik heb gevonden van kinderen die zowel een COVID-19-vaccin als een griepvaccin tegelijkertijd kregen. Deze lijst is NIET volledig, alleen degene die ik kon vinden (54).

Ik heb helaas geen manier gevonden om deze allemaal samen te voegen tot één zoekresultaat, maar ik heb het zaaknummer in VAERS in elke lijst genoteerd om te verifiëren dat deze allemaal uit de VAERS Government-database komen, dus de CDC en FDA weten hier alles van. .

En nu doe jij dat ook.

VAERS ID: 1713577 : 12-jarig meisje uit Virginia

Patiënte ondervond vasovagale syncope slechts enkele minuten na ontvangst van haar tweede Pfizer Covid-19-vaccin en het seizoensgriepvaccin samen. Ze stond in onze vaccin-wachtruimte en viel met haar hoofd op de betonnen vloer, maar kwam meteen weer bij bewustzijn. De hulpdiensten werden onmiddellijk gecontacteerd en kwamen 10 tot 15 minuten later aan. De EMT onderzocht haar en vond dat het niet absoluut noodzakelijk was dat ze naar de eerste hulp ging, omdat ze alert en responsief bleef. We vertelden haar moeder tekenen en symptomen van een hersenschudding om de komende 3 tot 4 dagen waakzaam te zijn en de eerste hulp te melden als haar status verandert.

VAERS ID: 1757449 : 17-jarige jongen uit Maine

Patiënt zegt dat ze kort na vaccinatie “een black-out” kregen. Patiënt reageerde ongeveer 3 minuten niet. Patiënt zegt ook dat ze zich kort na de vaccinatie “duizelig” voelden.

VAERS ID: 1848995 : 7-jarige jongen uit Californië

Cliënt ontving het Pfizer COVID-vaccin (lot#FK1527) in de L-deltoïdeus en het Fluarix Quadrivalent Influenza Vaccine (Lot#3NA4M) in de R-deltoïde om ongeveer 1050 van vaccinator RN. Nadat de cliënt beide vaccins had gekregen, stond hij op om te wachten naast zijn moeder die haar COVID-vaccin van dezelfde vaccinateur kreeg. Door een beperkte voorraad stoelen op het mobiele evenement was er geen stoel beschikbaar om de cliënt te laten zitten terwijl hij wacht met zijn moeder. Om ongeveer 1055, toen de cliënt naast zijn moeder stond, begon hij over de vaccinatietafel te hangen en de cliënt van vaccinator RN hielp de cliënt op de grond. Cliënt verloor ongeveer 2 seconden het bewustzijn. RN beoordeelde niet-belemmerde luchtwegen, geen ademnood, en tilde de benen van de cliënt op terwijl hij op de grond lag. RN beoordeelde cliënt die zich presenteerde met milde bleekheid van het gezicht, geen diaforese, en pupillen gelijk en reactief. RN nam de vitale waarden van de cliënt op 1103 met BP 100/60 in de L-arm liggend, 70 HR en 16 RR. Lead RN beoordeelde cliënt om 1103 presenteerde A&O x4 en sprak in volledige zinnen, grip sterk en gelijk, dop opnieuw gevuld < 3 seconden, en huid roze en warm om aan te raken. De moeder van cliënt meldde dat de cliënt om 08.30 uur ontbeten had en een muffin had gegeten. Cliënt ontkende duizeligheid, snikken, hoofdpijn, gevoelloosheid of tintelingen. Cliënt werd geholpen naar een stoel zonder zwaartekracht en hoofd RN adviseerde de cliënt gedurende 30 minuten te observeren. De vader van cliënt meldde dat hij een voorgeschiedenis heeft van flauwvallen, maar meldde dat de cliënt in het verleden nog nooit is flauwgevallen. Lood RN voorzag de klant van water, sap en graham crackers. Cliënt nam slokjes van het water en sap en at zijn snacks op. Cliënt meldde aan Lead RN dat hij zich “nu goed voelde” en ontkende elke duizeligheid, SOB, hoofdpijn, gevoelloosheid of tintelingen. RN beoordeeld wanneer te f/u met PCP. Om 1140 verliet de cliënt de vaccinatieplaats met zijn ouders. Cliënt liep de vaccinatieplaats uit met een rustige en symmetrische gang.

VAERS ID: 1848851 : 8-jarig meisje uit Minnesota

Syncopale episode (flauwvallen) met daaropvolgend braken (braken)

VAERS ID: 1929158 : 11-jarig meisje uit Georgië

Patiënt kreeg Pediatric Pfizer-dosis in linker deltaspier. Ze kreeg toen Flucelvax in de rechter deltaspier. Na ontvangst van het tweede vaccin viel de patiënt flauw en verloor hij enkele seconden het bewustzijn. Ze werd snel wakker, at een snack en herstelde zich.

VAERS ID: 2019711 : 11-jarige jongen uit Arizona

Patiënt werd geknipt toen hij voorover in de stoel zakte en 15-20 seconden bewusteloos viel. Toen hij bijkwam, waren zijn ogen bloeddoorlopen en was hij gedesoriënteerd (niet zeker wat er gebeurde). Hij zei dat hij plotseling duizelig werd voordat hij een black-out kreeg. Dit is de eerste keer dat een patiënt ooit een black-out heeft gehad. Hij had ongeveer 2-3 uur voorafgaand aan het evenement een grote maaltijd gegeten en was voldoende gehydrateerd (het leek geen probleem met de bloedsuikerspiegel of hydratatie te zijn). Een paar uur later leek hij lichte koorts te hebben en kreeg hij 200 mg ibuprofen. Anders was hij prima de rest van de dag.

VAERS ID: 1831616 : 15-jarige jongen uit Ohio

Patiënt viel ongeveer 1 uur na zijn vaccinaties flauw in de winkel. Patiënt werd beoordeeld door EMS en er werd vastgesteld dat de patiënt slechts een paar uur voor de vaccins noedels had gegeten en licht in het hoofd was omdat hij niet in combinatie met vaccins had gegeten. Patiënt vertrok op eigen initiatief met ouders.

VAERS ID: 2021990 : 17-jarig meisje uit Californië

Patiënt verloor het bewustzijn zoals waargenomen door begeleidende voogd. Per voogd had patiënt ook een korte aanval en werd de huidskleur bleek. Aflevering duurde minder dan 1 minuut. Apotheker werd gewaarschuwd, maar patiënte was al weer bij bewustzijn en had geen epinefrine of interventies nodig. Aanbevolen onderhoofd van de patiënt in zittende positie om de bloedstroom te vergroten. Patiënt beet ook op de tong tijdens de episode. Aanbevolen verblijf van de patiënt voor nog eens 15 minuten voor observatie. Gevolgd met voogd op maandag 1/10/22 en geen verdere incidenten gemeld.

VAERS ID: 2436380 : 14-jarige jongen uit Colorado

ONTVANGEN FLUARIX EERST IN LINKER ARM DAARNA ONTVANGEN PFIZER BIVALENT – BEGIN MET Grijpen – TREKKING HAD TERUG – 5 SECONDEN NIET REAGEND – MISLUKKIG EN VERLIES VAN AL ZIJN KLEUREN-

VAERS ID: 1855102 : 9-jarige jongen uit Iowa

Kort nadat hij zijn vaccins had gekregen zat hij op een stoel en begon toen flauw te vallen en viel op de grond. Hij was ongeveer 5 seconden uit. Apotheker betrapte hem en liet hem op de grond zitten met zijn rug tegen de muur, stelde hem vragen zoals naam, waar hij was, met wie hij was. Zorgde voor water en een mueslireep en liet ze nog 30 minuten in de apotheek blijven. Kind kon zelfstandig opstaan ​​en kon zonder problemen zelf lopen. Met familie naar huis gegaan.

VAERS ID: 2440039 : 17-jarige jongen uit Californië

Patiënt leek korte tijd een aanval te hebben (naar schatting minder dan een minuut) nadat hij zijn vaccins had gekregen. De bijwerking gebeurde ongeveer een minuut na ontvangst van de vaccins. Bij het ontwaken voelde de patiënt zich normaal, afgezien van een lichte hoofdpijn en mogelijk enige moeite met ademhalen. Paramedici arriveerden en de moeder van de patiënt koos ervoor om hem naar de eerste hulp te brengen voor meer evaluatie.

VAERS ID: 1942394 : 8-jarige jongen uit Pennsylvania

pt kreeg 2 vaccins – griep en 2e covid-vaccin, pt viel flauw – gaf water en legde een ijszak op de rug

VAERS ID: 2043579 : 16-jarige jongen uit Michigan

Pt kreeg eerst pfizer-vaccin, gevolgd door flucelvax. Pt viel flauw na flucelvax (10 sec na flucelvax, <2 min na pfizer covid-vaccin). Pt was zweetdrijvend, hypotensief tot 67/49 op het dieptepunt, verschillende periodes van braken en was lusteloos. Pt ontkende SOB, mogelijke zwelling van de onderlip, maar niet in staat om verandering vanaf baseline te bepalen. EMS gecontacteerd, geen medische interventie gedaan.

VAERS ID: 1959935 : 8-jarig meisje uit Virginia

Na vaccinatie viel de patiënt flauw in de toedieningsruimte. Ze was slechts kort bewusteloos, volgens de immuniserende, toedienende technicus. Ze wilde water als ze bijkwam. Ze werd naar een Spoedeisende Hulp gestuurd omdat ze zei dat haar hoofd pijn deed. Beide ouders waren aanwezig. Weet het niet meer.

VAERS ID: 2446442 : 13-jarige jongen uit Indiana

De patiënt kreeg het ongeveer 4 minuten na ontvangst van de vaccincombinatie erg warm. Patiënt wachtte in de auto gedurende de voorgestelde wachttijd van 15 minuten. De verzorger van de patiënt verklaarde dat de patiënt ongeveer 5 minuten na het ontvangen van de vaccins een black-out kreeg in een aanvalachtig gedrag en ongeveer 25 seconden out was. Toen hij reageerde, braakte hij en klaagde hij over een algeheel gevoelloos gevoel.

VAERS ID: 2032631 : 11-jarig meisje uit Florida

De patiënt werd ongeveer 5 minuten na toediening van het vaccin licht in het hoofd. Ze begon toen te zweten en werd wit en viel uiteindelijk flauw. Nadat ze haar op de grond had gelegd, werd ze bijna onmiddellijk wakker.

VAERS ID: 1858332 : 8-jarige jongen uit Kentucky

pt. kreeg rond 15.10 uur twee vaccinaties. Direct na de injecties was hij in orde. Hij stond op om te wachten tot zijn vader was ingeënt. Na de eerste injectie van de vader viel de patiënt achterover tegen de plastic kar met voorraden en begon het bewustzijn te verliezen. Ik pakte hem meteen vast en hielp hem op de grond. Zijn moeder hielp me. Ik stak mijn hoofd uit de spreekkamer om mijn teamleider te roepen. Tegen de tijd dat ik me omdraaide, zat de patiënt in een stoel en volledig bewust en bij bewustzijn. Ik pakte een ventilator en begon koele lucht op hem te blazen terwijl mijn teamleider wat koele doeken pakte. Die werden achter in zijn nek en op zijn voorhoofd geplaatst. Hij was erg bleek, maar bleef bij bewustzijn. Ik gaf hem wat sinaasappelsap en flesjes water. Na ongeveer 15 minuten, zijn kleur was teruggekeerd en hij verliet de kamer met de hulp van zijn vader. Hij had gemeld dat hij nooit flauwgevallen of flauwgevallen was na een vaccin en hij heeft geen bekende medicijnallergieën.

VAERS ID: 2057988 : 14-jarige jongen uit Pennsylvania

patiënt kreeg een griepvaccinatie en een Pfizer covid-vaccinatie. Patiënt viel flauw na vaccinatie maar kwam snel weer bij bewustzijn

VAERS ID: 1858775 : 9-jarige jongen uit Kentucky

Nadat hij beide vaccins had gekregen, liep de patiënt met zijn moeder door de winkel en vertelde haar dat hij zich niet goed voelde. Patiënt viel flauw en stootte zijn hoofd. Patiënt plaste in zijn broek en voelde zich licht in het hoofd totdat de ambulance arriveerde en ze hem uitcheckten.

VAERS ID: 1885954 : 16-jarige jongen uit Missouri

De patiënt viel even flauw terwijl hij door een gangpad liep, ongeveer drie minuten nadat het vaccin was toegediend. Hij reageerde minder dan een minuut. Toedienende apotheker, dienstdoende manager en ouder waren bij de patiënt. Patiënt ging op een stoel zitten en wachtte tot de paramedici arriveerden. Paramedici controleerden de patiënt en adviseerden hem naar een ziekenhuis te gaan voor verdere observatie. Voor zover wij weten, heeft de ouder de patiënt naar het ziekenhuis gebracht.

VAERS ID: 1913283 : 14-jarig meisje uit Texas

Patiënte werd vanmorgen wakker en voelde zich erg duizelig, viel en raakte haar gezicht, waardoor een bloedneus en mogelijk breuk van neusbeenderen ontstond. Ze werd gezien op ER waar ze testen deden, haar een uur observeerden en haar naar ons kantoor stuurden

VAERS ID: 1914226 : 9-jarig meisje uit Californië

Patiënt stortte ongeveer een paar minuten na vaccinatie in. Ogen waren open en nog bij bewustzijn. Moeder stond naast haar en ving haar op. Ze bleef een paar minuten op de grond liggen om zich weer te concentreren en ging toen op een stoel zitten om uit te rusten.

VAERS ID: 1912790 : 10-jarige jongen uit North Dakota

Duizelig en flauw, ging zitten en kreeg een coldpack met sinaasappelsap en crackers. Resultaat: pt meldt zich “beter dan voorheen” te voelen na 15 minuten.

VAERS ID: 2005824 : 15-jarige jongen uit Indiana

ATIENT HEEFT EERST PFIZER ONTVANGEN, DAARNA GRIEP. HIJ VALLEN MOMENTEN NA HET TWEEDE VACCIN. ZIJN LEERLINGEN WAREN ZEER UITGEZET. HIJ KWAM BINNEN SECONDEN BINNEN EN HAD WAT WATER. Hij viel weer flauw en begon stuiptrekkingen te krijgen. HIJ KWAM BINNEN SECONDEN OPNIEUW.

VAERS ID: 1868039 : 9-jarige jongen uit Texas

Patiënt viel kort na vaccinatie flauw. 911 werd gebeld. EMT kwam en deed ECG en stelde vragen of de patiënt ergens allergisch voor is, een ziekte heeft en momenteel medicijnen gebruikt? Zijn moeder antwoordde nee op al deze vragen. Moeder meldde dat patiënte bezorgd was over de vaccins. Patiënt verloor enkele seconden het bewustzijn. Hij kwam weer bij bewustzijn. 911 werd onmiddellijk gebeld en de patiënt was in orde. Moeder laat haar twee andere kinderen van 5 en 12 ook Pfizer-vaccins krijgen

VAERS ID: 1876449 : 5-jarige jongen uit New York

Onmiddellijk na het toedienen van beide vaccins viel patiënt enkele seconden flauw. Toen hij wakker werd, voelde hij zich niet goed en begon te braken. Hij was erg bleek. Patiënte kreeg wat sinaasappelsap, wat leek te helpen. Patiënt bleef meer dan 15 minuten ter observatie en herstelde goed.

VAERS ID: 1732144 : 12-jarige jongen uit Washington

 Misselijkheid (gevoel van moeten overgeven); Wazig zicht; Hoog rinkelend geluid

VAERS ID: 1898199 : 9-jarig meisje uit Kansas

Patiënt viel onmiddellijk flauw na toediening van het tweede vaccin. (Fluarix). Haar hoofd ging recht naar achteren over de bovenkant van de stoel en ze hijgde 2 keer. Ik nam aan dat haar luchtweg beperkt was. Ondertussen kwam haar moeder naar haar toe, ging naast haar zitten en vroeg of ze een aanval had. Ik zei dat ik niet geloofde dat ze een aanval had. Moeder zei ook dat ze geen voorgeschiedenis had van epileptische aanvallen of flauwvallen. Precies op dat moment dook de jongedame op, volkomen alert en in staat om vragen van haar moeder te beantwoorden. Haar moeder zei dat ze koorts had en daar even wilde zitten. Ze vroeg of ik haar bloeddruk mocht meten en ik vertelde haar dat ik niet geloofde dat we een monitor hadden. Ze vertrokken na ongeveer 10 minuten.

VAERS ID: 1826456 : 17-jarige jongen uit Oregon

pijn op de borst, kortademigheid, waarschijnlijk myocarditis

VAERS ID: 2140504 : 7-jarig meisje uit Nebraska

Vanaf ongeveer 2 dagen na het vaccin begon de patiënt hoofdpijn te melden. De hoofdpijn was ernstig genoeg om medicatie, ijs, rust, verwijdering uit haar klaslokaal op school en medische interventie te vereisen. Er zijn verschillende behandelingen geprobeerd, maar ze blijft frequente hoofdpijn en migraine melden, die optreden bij een of meer van de volgende: gevoeligheid voor geluid en licht, misselijkheid, nekpijn en spanning, vermoeidheid. Patiënte zag PCP en werd verwezen naar neurologie. Patiënte heeft een neurologische follow-up omdat de symptomen aanhouden en haar dagelijkse activiteiten verstoren.

VAERS ID: 1870113 : 11-jarig meisje uit Minnesota

Patiënt gepresenteerd aan kliniek als inloop voor een COVID-19-vaccin en griepvaccin. Patiënt ontving beide vaccins zoals hierboven aangegeven. Patiënte stond op en liep naar de deur waar ze flauwviel door syncope. Geëvalueerd door Dr. met monitoring 30+ minuten na de episode. Patiënt vertrok met familie naar huis. Patiënt presenteerde zich later bij de ED in de woonplaats voor evaluatie vanwege bezorgdheid over een hersenschudding door de val.

VAERS ID: 1948381 : 11-jarige jongen uit Texas

Covid19 en griepvaccin werden gegeven op 17 november 2021. Op 6 december begon de patiënt hevige hoofdpijn te onderschrijven die gedurende 7 dagen op en neer ging en slaperigheid. Op 13 december werd opgenomen na MRI bevestigde tekenen van acute gedissemineerde encefalomyelitis (ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg.) Patiënt werd gestart met hoge doses steroïden gedurende ten minste 5 dagen in de patiënt, waarna steroïden werden afgebouwd.

VAERS ID: 1925239 : 8-jarig meisje uit Minnesota

Op zondag 21 november werd de patiënte wakker met lichte hoofdpijn, pijn in het lichaam en braken elke keer dat ze voedsel at of vloeistoffen dronk. Ze had die dag temperaturen tussen de 99-100. Op maandag 22 november had ze een bloedneus die volgens de ouders oncontroleerbaar was en ongeveer 30 minuten aanhield. Dit heeft ze nog niet eerder gehad. Ze kreeg ook nekpijn op 22 november, voornamelijk en nekflexie. Ze had maandagavond een temperatuur van 101. De volgende dag, 23 november, had ze nog steeds een extreem slechte eetlust met lichte hoofdpijn, ze braakte ’s ochtends één keer na Tylenol en bleef klagen over een stijve nek. Ze bleef temperaturen hebben in het bereik van 99. Ze brachten haar naar de spoedeisende hulp die haar doorverwezen naar ED, ontslagen na ondersteunende zorg. De volgende dag, woensdag 24 november, ze leek te verbeteren tot ongeveer 75% van normaal. Dit ging door tot 28 november. Op zondag 28 november werd ze wakker met hevige nekpijn en stijfheid en een 10/10 hoofdpijn, de ergste van haar leven. Ze braakte x1 voordat ze ging eten, maar heeft op dat moment misschien een paar slokjes water gehad. Vervolgens werd vastgesteld dat ze een arteriële veneuze misvorming in de medulla had met een duidelijke focus van bloeding.

VAERS ID: 1902125 : 5-jarig meisje uit South Carolina

Patiënte kreeg beide vaccins in ons kantoor op 22-11-21 en rond 18.00 uur die avond begon ze met koorts en urticaria (netelroos). Haar koorts liep op tot 102 en haar ouders behandelden het met Tylenol en Motrin roterend.

VAERS ID: 1993435 : 11-jarige jongen uit Georgië

Ontvangen COVID-vaccin nr. 1 (Pfizer voor 5-11 jaar) op 22-11-21 en twee dagen later op 21-11-2011, zeggen ouders toen hem werd gevraagd om een ​​eenvoudige taak uit te voeren, hij werd aanzienlijk emotioneel, gelegd op garagecementvloer, opgerold en bleef 2-3 uur huilen. Zulke afleveringen heeft hij nog niet eerder gehad. De emotionele episodes blijven zich herhalen sinds 24/11/21.

VAERS ID: 1954575 : 10-jarig meisje uit Missouri

De aanval vond 20-30 minuten na de basketbalwedstrijd plaats. Had een aflevering waarin ze de adem inhield terwijl ze stond en een lege blik had. Patiënte viel toen op de grond en had schokkende bewegingen in de bovenste ledematen. duurde ongeveer 5 seconden. klaagde daarna over duizeligheid.

VAERS ID: 2204294 : 9-jarige jongen uit Californië

Cliënt en zijn moeder meldden dat de cliënt duizeligheid en zwakte ontwikkelde, “alsof hij geen kracht had”, ongeveer 5 uur na het vaccin dat 15-20 minuten duurde. Cliënt en zijn moeder ontkenden andere symptomen. De moeder van de cliënt gaf hem water en paracetamol.

VAERS ID: 1928586 : 11-jarig meisje uit Iowa

Patiënte kreeg beide injecties en een paar minuten later viel ze achterover. Een verpleegster in de wachtkamer voelde dat ze 2 aanvallen (5 minuten) had. Nadat ze viel was ze wakker en coherent. Een ambulance werd gebeld en vervoerde haar naar de eerste hulp.

VAERS ID: 1942056 : 8-jarig meisje uit Virginia

Een paar uur na het 2e COVID-19-vaccin kreeg mijn dochter een trek in het gezicht op haar rechterwang. Haar schot werd toegediend in haar linkerarm. Het is dag 5 en hij is er nog steeds. Ze heeft al een paar dagen lichte hoofdpijn, pijn en zwelling op de plaats van de injectie. Dag 3 werd ze wakker met buikpijn, hoofdpijn, keelpijn en koude rillingen (geen temperatuur). Dit duurde ongeveer 24 uur.

VAERS ID: 2233852 : 11-jarige jongen uit Michigan

Case-patiënt had het eerste Pfizer COVID-19-vaccin op 18-12-2021 en het begin van de ziekte voor MIS-C was op dezelfde dag. Case had COVID-19 met milde symptomen ongeveer 4 weken voor het begin van MIS-C. Case-patiënt voldeed aan de casusdefinitie voor MIS-C met bewijs van klinisch ernstige ziekte die ziekenhuisopname, koorts, multisysteem-orgaanbetrokkenheid (cardiaal, hematologisch en GI) vereist. De patiënt kreeg een hartshock, pijn op de borst, buikpijn, braken, diarree, conjunctivale injectie en verschillende verhoogde ontstekingsmarkers (zie kader 19 hieronder). De patiënt werd behandeld met IVIG, ASA, steroïden en epinefrine en overleefde na een ziekenhuisopname van 4 dagen (1 dag op de PICU).

VAERS ID: 1968450 : 10-jarig meisje uit Alaska

een paar minuten na de toediening van het vaccin vertelde patiënte haar moeder dat ze het gevoel had dat ze niet kon horen en dat ze een visuele stoornis had omdat ze niet uit haar linkeroog kon zien. Patiënt braakte toen eenmaal. Ze werd geëvalueerd door RN en MD van het personeel en een volledige set van vitale functies werd genomen. Ze werd nog eens 15 minuten geobserveerd en kreeg te horen dat ze de rest van de dag moest rusten en moeder kreeg de opdracht om ons kantoor te bellen met eventuele vragen.

VAERS ID: 1970404 : 9-jarige jongen uit Alaska

Een technicus diende de griep- en covidvaccins toe en liep toen terug naar de apotheek. Ongeveer een minuut later meldde iemand in de lobby een noodgeval, ik (apotheker) ging naar de lobby om de zaak te bekijken. Patiënt lag op de grond en leek wakker te worden, zijn moeder zei dat ze dacht dat hij stuiptrekkingen had en viel toen flauw. Patiënt verklaarde dat hij moeite had met ademhalen en erg bleek was. Ik heb 10 ml benadryl 12,5 mg/5 ml oplossing toegediend. Patiënt meldde misselijkheid en bereid om te braken, maar hij braakte niet. Ik bleef bij de patiënt om hem te controleren op veranderingen terwijl zijn moeder 911 belde, de patiënt zei dat hij zich niet beter of slechter voelde. EMS arriveerde kort daarna en nam de zorg over. De familie van de patiënt weigerde vervoer naar het ziekenhuis via EMS, maar zei wel dat ze daarna naar het ziekenhuis zouden rijden. Van belang,

VAERS ID: 1989874 : 10-jarige jongen uit Wyoming

Ongeveer 5 minuten na het ontvangen van beide vaccinaties had de patiënt wat vader, een arts, beschreef als focale aanval. Patiënt verstijfde en verloor even het bewustzijn.

VAERS ID: 1992041 : 16-jarige jongen uit Virginia

Patiënt kreeg het Pfizer covid-19-vaccin in zijn linkerarm. Hij wisselde van stoel en ik gaf hem zijn griepvaccin in zijn rechterarm. Hij begon te bloeden, dus ik verwijderde het verband en hield druk met een watje. Het bloeden stopte en er was een striem en de patiënt begon zich licht in het hoofd te voelen en alsof hij een black-out zou krijgen. Patiënt leek bleek en buiten zinnen. 911 gebeld en patiënt stopte het hoofd tussen de knieën en dronk water. Op de grond gelegd met de voeten omhoog. Vitale functies beoordeeld. Patiënt meldde een beter zicht, maar echode nog steeds mild in de oren. Conditie verbeterd voor aankomst van EMS.

VAERS ID: 2042836 : 6-jarige jongen uit Massachusetts

Mijn zoon begon met tussenpozen oogongemakken te ervaren, afwisselend van het ene oog naar het andere. Hij beschreef het gevoel als zodanig dat hij met zijn vingers in zijn oog moest blijven wrijven of tikken om verlichting te krijgen. Hij zei dat het erg afleidend en ongemakkelijk is. Hij noemde ook dat er af en toe lichtflitsen optreden.

VAERS ID: 2028700 : 17-jarig meisje uit Texas

Patiënte verloor even het bewustzijn en kreeg twee stuiptrekkingen waarna ze weer wakker werd en zich weer normaal gedroeg. Patiënt voelde zich daarna licht in het hoofd

VAERS ID: 2075279 : 13-jarige jongen uit Californië

Ca. 10 minuten na vaccinatie was patiënt bleek, klam, duizelig en zei dat hij moeite had om op adem te komen. Met zijn adem zei hij dat hij moeite had met zien en dat zijn arm gevoelloos aanvoelde. Zijn moeder verzocht de paramedici te bellen. Terwijl hij op paramedici wachtte, werd de bloeddruk van Pt genomen (94/63, 98). Pt mocht wat water drinken en er kwam weer kleur op zijn gezicht. Paramedici kwamen ca. 10-15 minuten na en gerapporteerde normale vitale functies en O2-verzadiging. Pt links naar huis.

VAERS ID: 2397848 : 12-jarig meisje uit Florida

Chronische auto-immuun urticaria dagelijks sinds begin februari, full body Angio-oedeem sporadisch sinds mei, gezicht vooral ogen en lippen

VAERS ID: 2069198 : 16-jarig meisje uit Californië

Patiënt meldde een beklemd gevoel op de borst en doffe pijn in het midden van de borst die varieerde in intensiteit die optrad 3 dagen na ontvangst van het COVID Pfizer-boostervaccin. Op 22-02-22 dacht de patiënt dat het verband hield met brandend maagzuur; de symptomen verbeterden echter niet met Pepcid. Ze werd dezelfde dag nog gezien op de spoedeisende hulp waar een ECG werd gemaakt en bleek tweelingafwijkingen te hebben. Ze werd vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis en kreeg een “GI-cocktail” voor refluxsymptomen zonder verbetering. Ze bleek op dat moment een verhoogd troponine van 86 te hebben. Patiënt kreeg ibuprofen toegediend en werd op de avond van 22-02-22 overgebracht naar een groter ziekenhuis. Troponine niveaus waren <6 op 1/25/22. De symptomen van de patiënt werden verlicht door Ibuprofen 400 mg.

VAERS ID: 2123895 : 14-jarig meisje uit Michigan

7e aangezichtszenuwontsteking. Patiënte werd wakker en kon haar oog aan de rechterkant van het gezicht niet sluiten en had gezichtsverlamming aan de rechterkant van het gezicht in wenkbrauw, wang en tong en hangend gezicht en kan niet lachen of fluiten. Dokter gaf haar ’s ochtends en’ s avonds 20 mg hydrocortison en kunsttranen en zal drie keer per week fysiotherapie doen.

VAERS ID: 2200520 : 5-jarig meisje uit Californië

Koorts – 100,5; Hoofdpijn; Vermoeidheid; Ander vaccin dezelfde datum, vaccinatiedatum 14 maart 2022; Dit is een spontane melding die is ontvangen van een contacteerbare melder(s) (consument of andere niet-behandelaar). Een 5-jarige vrouwelijke patiënt (niet zwanger) ontving bnt162b2 (BNT162B2), toegediend in de arm rechts, toedieningsdatum 14 maart 2022 16:00 (lotnummer: fl8095) op de leeftijd van 5 jaar als dosis 1, enkelvoudige voor covid-19-immunisatie ; griepvaccin (FLU), toegediend in de linkerarm, toedieningsdatum 14 maart 2022 (partij-/lotnummer: onbekend) als dosisnummer onbekend, enkelvoudig voor immunisatie. De patiënt had geen relevante medische voorgeschiedenis. Er waren geen gelijktijdige medicijnen. De volgende informatie werd gerapporteerd: PROBLEEM MET PRODUCTGEBRUIK (niet-ernstig) met aanvang 14 maart 2022, resultaat “onbekend”, beschreven als “Ander vaccin dezelfde datum, vaccindatum 14 maart 2022”; PYREXIA (niet-ernstig) met aanvang 15 maart 2022 12:00, resultaat “herstel”, beschreven als “koorts – 100,5”; HOOFDPIJN (niet-ernstig) met begin 15mrt2022 12:00, resultaat “herstellend”, beschreven als “Hoofdpijn”; VERMOEIDHEID (niet ernstig) met aanvang 15 maart 2022 12:00 uur, resultaat “herstel”, beschreven als “vermoeidheid”. Relevante laboratoriumtests en procedures zijn beschikbaar in de betreffende sectie. Therapeutische maatregelen werden niet genomen als gevolg van koorts, hoofdpijn, vermoeidheid. Aanvullende informatie: Covid-test na vaccinatie is neusuitstrijkje gedaan en resultaten waren negatief. Geen bekende allergieën en andere medische voorgeschiedenis gemeld. Er zijn geen vervolgpogingen mogelijk. VERMOEIDHEID (niet ernstig) met aanvang 15 maart 2022 12:00 uur, resultaat “herstel”, beschreven als “vermoeidheid”. Relevante laboratoriumtests en procedures zijn beschikbaar in de betreffende sectie. Therapeutische maatregelen werden niet genomen als gevolg van koorts, hoofdpijn, vermoeidheid. Aanvullende informatie: Covid-test na vaccinatie is neusuitstrijkje gedaan en resultaten waren negatief. Geen bekende allergieën en andere medische voorgeschiedenis gemeld. Er zijn geen vervolgpogingen mogelijk. VERMOEIDHEID (niet ernstig) met aanvang 15 maart 2022 12:00 uur, resultaat “herstel”, beschreven als “vermoeidheid”. Relevante laboratoriumtests en procedures zijn beschikbaar in de betreffende sectie. Therapeutische maatregelen werden niet genomen als gevolg van koorts, hoofdpijn, vermoeidheid. Aanvullende informatie: Covid-test na vaccinatie is neusuitstrijkje gedaan en resultaten waren negatief. Geen bekende allergieën en andere medische voorgeschiedenis gemeld. Er zijn geen vervolgpogingen mogelijk.

VAERS ID: 2411161 : 14-jarig meisje uit Californië

Ogen rolden achteruit, trilden, vielen 5 seconden flauw, kwamen weer bij bewustzijn en waren in de war over wat er gebeurde

VAERS ID: 2435987 : 8-jarige jongen uit Hawaii

Pijn op injectiepunt en aangrenzende oksel. Pijn in zijn arm en benen toen hij gisteren 22-8-2022 van school werd opgehaald, hij zei ook dat zijn armen en benen de hele dag erg pijn deden wanneer hij bewoog. Pijn door het hele lichaam gaat vandaag 23-8-2022 door. Verlies van eetlust. pt. is normaal gesproken de grootste eter in het gezin, maar hij zegt dat hij last heeft van zijn maag en dat hij niet kan eten. Misselijk: Hij werd misselijk en braakte. Verminderde eetlust gedurende 1 week.

VAERS ID: 2420144 : 4-jarig meisje uit Pennsylvania

maculopapulaire uitslag op de billen en benen en licht ook op de buik, beginnend ~30 minuten na vaccins in de linkerarm. Geen anafylaxie (geen netelroos, geen hypotensie, geen GI sx, geen piepende ademhaling). De uitslag begon de volgende 20-30 te vervagen. Niet volledig verdwenen na 1 uur wanneer ontladen

https://vaccineimpact.com/2022/the-flu-disappeared-in-2020-but-not-the-flu-shot-20000-injuries-and-deaths-from-flu-shot-as-children-are-passing-out-minutes-after-receiving-covid-shot-flu-shot-together/

Lees ook:   Wijzelf als barometer
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥