web analytics
...
Politiek-Elite

Nieuwe laboratoriuminformatie COVID-19

Nieuwe laboratoriuminformatie COVID-19
Gezondheid
Bekend buiten de Verenigde Staten heeft de Amerikaanse complottheoreticus Jerome R. Corsi, die eerder beroemd was geworden omdat hij beweerde dat Hitler naar Argentinië was gevlucht, over de geheime homoseksualiteit van Barack Obama en andere niet minder sensationele verklaringen, nu informatie gepubliceerd over het verband tussen de Amerikaanse wetenschapper over infectieziekten Anthony Fauci en de coronavirus pandemie.

Door de mens gemaakt of natuurlijk coronavirus
In zijn blog beweert Jerome Corsi dat de directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases of the USA ( National Institute of Allergy and Infectious Diseases, the NIAID ) Anthony Fauci ( Dr. van Anthony Fauci ) de intellectuele eigendom bezit die verband houdt met het nieuwe coronavirus. Corsi ondersteunde ook de versie dat het virus ‘in het laboratorium is gemaakt, misschien als een biologisch wapen’.

‘Waarom komt de naam Anthony Fauci voor in vier Amerikaanse patenten op het glycoproteïne-eiwit, dat blijkbaar in de SARS-virale envelop was ingevoegd om de huidige COVID-19-epidemie te creëren?’ – Corsi stelt een retorische vraag.

Drie van de genoemde corsi-patenten zijn geldig. De auteurs van het idee zijn Fauchi en zijn collega’s, maar ze behoren tot het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS ) voor de mogelijke behandeling van met hiv geïnfecteerde mensen. Mogelijke behandeling is gericht op het voorkomen van de chemische interactie tussen HIV en menselijke cellen, wat kan leiden tot de overdracht van het virus. De basis voor deze conclusie was een onderzoek uit 2008, uitgevoerd door wetenschappers van het Amerikaanse National Institute of Allergy and Infectious Diseases.

Lees ook:   Corona false flag en redenen waarom dat zo is...

Een waakzame Facebook- notitie in de nieuwsfeed rangschikte Jerome Corsi onmiddellijk als een verkeerde informatie. De beweringen van Corsi komen overeen met de beweringen van Fauci in de documentaire Plandemic: The Hidden Agenda Behind Covid-19 . Deze video van 26 minuten over de ‘verborgen bedoeling ‘ van het COVID-19- virus werd ook verwijderd van de YouTube- en Facebook- platforms .

In zijn artikel vermeldt Corsi een artikel van 31 januari, gepubliceerd door een groep Indiase wetenschappers van bioRxiv , een archief met voorlopige publicaties van onderzoeksartikelen. Een artikel dat niet werd beoordeeld en vervolgens werd ingetrokken, merkte het verband op tussen het eiwit dat aanwezig is in HIV en het nieuwe coronavirus.

Wie bent u, meneer Corsi
De 73-jarige Jerome Robert Corsi, een politiek waarnemer, schrijver en samenzweringstheorie, onder meer een Master of Arts en Ph.D. aan de Harvard University, heeft het Amerikaanse establishment een paar jaar oud gemaakt.

Sinds 2004, toen hij samen met Vietnam-veteraan John O’Neill schreef, publiceerde hij het boek Unfit for Command, dat leidde tot de nederlaag in de presidentiële race van John Kerry (John Kerry ), Corsi sleept regelmatig de Amerikaanse elite. Hij schrijft dat het Witte Huis niet geïnteresseerd is in het onthullen van de waarheid over de terroristische aanslagen in New York op 11 september 2001, dat de Verenigde Staten Iran helpen kernwapens te verwerven, dat fossiele brandstoffen een mythe zijn die is uitgevonden door oliemaatschappijen.

Corsi bereikte historische karakters in de politieke arena, dus Lyndon Johnson wist van het complot om president Kennedy te vermoorden en steunde hem zelfs. En hij zag eruit alsof hij Martin Luther King een ‘oplichter’ of ‘ransomware’ (shakedown-artiest) noemde.

Lees ook:   FOX BREAKING NEWS 23 april

Ongeveer zes jaar geleden verscheen zijn volgende bestseller, Hunting Hitler, waarin de auteur beweerde dat de Führer en zijn vrouw Eva (nee Brown) geen zelfmoord pleegden in de bunker, en met hulp van de Amerikaanse autoriteiten verdwenen ze in Argentinië.

Als vriend van Roger Stone, voormalig presidentieel adviseur van president Donald Trump, was Corsi betrokken bij het onderzoek van voormalig speciaal adviseur Robert Muller naar inmenging in de verkiezingen van 2016.

Corsi is niet de enige
De Amerikaanse media en sociale netwerken delen het standpunt van Jerome Corsi niet. Zijn publicaties worden nep genoemd en herinneren hem aan fouten uit het verleden. De schrijver staat echter niet alleen. Met name de voormalige adviseur van de secretaris-generaal van de VN voor chemische en biologische wapens, Igor Nikulin, heeft de kunstmatige oorsprong van het coronavirus correct onderbouwd in een interview met de hoofdredacteur van Pravda.Ru, Inna Novikova.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/health/1497971-covid_19_man_made/

Gerelateerde artikelen

Back to top button