web analytics
...

COVID-VACCIN: TWINTIG LANDEN SCHORTEN INJECTIES OP – MAAKT DAT U ‘AARZELEND’?

The Guardian: “Verschillende Europese landen zijn gestopt met het gebruik van het Oxford / AstraZeneca Covid-vaccin …”

The Guardian heeft een geheel nieuwe definitie van ‘meerdere’. Hun eigen artikel bevat de volgende landen: Oostenrijk, Estland, Letland, Luxemburg, Litouwen, Roemenië, Denemarken, Noorwegen, IJsland, Nederland, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Slovenië, Cyprus, Zweden.

Bulgarije en Thailand hebben de prik ook gestopt.

De reden voor de “pauze?” Bij een “klein” aantal mensen zijn bloedstolsels ontstaan.

En nu, terwijl ik dit schrijf, meldt de Wall St. Journal dat de medische toezichthouders van de Europese Unie hebben besloten dat alles in orde is – “de voordelen van de schoten wegen zwaarder dan de risico’s.” Standaard standaardtaal voor: “we hoeven de verwondingen of sterfgevallen door vaccins niet uit te leggen.”

Als je gelooft dat slechts een paar mensen met bloedstolsels ervoor hebben gezorgd dat 20 landen stopten met het geven van prikken, ik heb appartementen op Mars te koop.

Verborgen achter de firewall van de vaccin-instelling, vallen VEEL mensen omver.

En waarom zouden ze dat niet doen? Overheden en farmabedrijven hebben voor het eerst in de geschiedenis met spoed een nieuwe experimentele RNA-technologie in gebruik genomen. Voorafgaand aan de COVID-injectie waren alle pogingen om goedkeuring van RNA-technologie af te dwingen mislukt; gevaarlijke en dodelijke overreactie van het immuunsysteem was de reden.

Aangezien ik een van de weinige mensen ben die dit zegt, zeg ik het nog een keer: Bill Gates, Fauci en andere hondsdolle vaccinators zijn verliefd op RNA-technologie. Het zorgt ervoor dat vaccins veel sneller, gemakkelijker en goedkoper kunnen worden geproduceerd.

Voor elk vermeend virus kunnen bedrijven in een oogwenk een vaccin bedenken. Het duurt niet vier jaar. Het duurt drie maanden.

“We hebben net een virus ontdekt dat is overgestoken van ganzen. En hier is een nieuwe van paashazen. En er kwam net weer een nieuwe binnen vanuit Jupiter. Tegen Kerstmis hebben we de vaccins klaar. De zevende mutatie van SARS-CoV-2 heeft sinds gisteren zijn eigen vaccin. Als je de kinderen naar Disneyland wilt brengen, zoek dan een van die mooie roze busjes die in je stad geparkeerd staan, maak de kans en ontvang je bijgewerkte immuniteitscertificaat … “

Dan is er nog dit: de COVID-vaccins vervaardigd door AstraZeneca, Pfizer en Moderna zijn totaal niet effectief in het voorkomen van ernstige ziekten. MET OPZET.

Lees ook:   Decadentie: Europees Parlement wil 3,7 miljoen extra voor eigen limodienst met chauffeurs

Maanden geleden werd het in een NY Times-stuk van Peter Doshi en Eric Topol beschreven.

22 september 2020: “Deze Coronavirus-onderzoeken beantwoorden niet de enige vraag die we moeten weten” :

“Als u een coronavirusvaccin zou goedkeuren, zou u dan een vaccin goedkeuren waarvan u alleen wist dat het alleen mensen beschermde tegen de meest milde vorm van Covid-19, of een vaccin dat de ernstige complicaties ervan zou voorkomen?” [Aanwijzing: “meest milde” betekent hoesten, of koude rillingen en koorts, die zichzelf genezen zonder dat een vaccin nodig is.]

‘Het antwoord ligt voor de hand. Je zou je willen beschermen tegen de ergste gevallen. “

“Maar dat is niet hoe de bedrijven die drie van de toonaangevende kandidaten voor coronavirusvaccins testen, Moderna, Pfizer en AstraZeneca, wiens Amerikaanse rechtszaak is uitgesteld, het probleem benaderen.”

“Volgens de protocollen voor hun studies, die ze eind vorige week publiceerden, zou een vaccin kunnen voldoen aan de maatstaf voor succes van de bedrijven als het het risico op milde Covid-19 zou verlagen, maar er is nooit aangetoond dat het matige of ernstige vormen van de ziekte vermindert. , of het risico van ziekenhuisopname, opname op de intensive care of overlijden. “

“Zeggen dat een vaccin werkt, zou moeten betekenen dat de meeste mensen niet langer het risico lopen om ernstig ziek te worden. Dat is niet wat deze onderzoeken zullen bepalen. “

Het COVID-shot: gevaarlijk EN niet effectief.

Trumps coronavirus-taskforce kende de waarheid. Biden’s taskforce kent de waarheid. Maar het kan ze niet schelen.

De CDC en de WHO weten het. Het kan ze ook niet schelen.

Maar deze autoriteiten zijn erg nerveus, omdat drommen mensen het vaccin vermijden. Het is geen “aarzeling”.

Het is een totale afwijzing.

Verstandige afwijzing.

Het begon kort na de eerste introductie van het Pfizer-vaccin. NBC News, 31 december 2020:

“Een groot percentage van de eerstelijnswerkers in ziekenhuizen en verpleeghuizen heeft geweigerd het Covid-19-vaccin te nemen …”

“Ongeveer 50 procent van de eerstelijnswerkers in Riverside County in Californië heeft geweigerd het vaccin te nemen …”

“Anekdotisch heeft naar schatting 60 procent van de werknemers in het verpleeghuis in Ohio het vaccin al geweigerd …”

“Uit een onderzoek onder 2.053 brandweerlieden in New York City bleek dat meer dan de helft zei dat ze het Covid-19-vaccin zouden weigeren wanneer het voor hen beschikbaar kwam …”

En dat alles was lang voordat 20 landen de injectie stopzetten.

Lees ook:   Voedsel Fabrikanten en hun misleidende Ingrediënten

Ik sluit voorlopig af met twee uitspraken over de rol die vaccins hebben gespeeld bij het uitbannen van sterfgevallen door ziekten – omdat de ware geschiedenis ertoe doet:

“Het gecombineerde sterftecijfer van roodvonk, difterie, kinkhoest en mazelen bij kinderen tot vijftien jaar toont aan dat bijna 90 procent van de totale daling van de sterfte tussen 1860 en 1965 plaatsvond vóór de introductie van antibiotica en wijdverbreide immunisatie. Deels kan deze recessie worden toegeschreven aan verbeterde huisvesting en een afname van de virulentie van micro-organismen, maar verreweg de belangrijkste factor was een hogere gastheerresistentie door betere voeding. ” Ivan Illich, Medical Nemesis, Bantam Books, 1977

Robert F Kennedy, Jr .: “Na een eeuw aan geregistreerde gegevens uitgebreid te hebben bestudeerd, concludeerden de onderzoekers van Centers for Disease Control and Prevention en Johns Hopkins: ‘Vaccinaties zijn dus geen verklaring voor de indrukwekkende afname van sterfte door infectieziekten die in de eerste helft van van de twintigste eeuw ‘. “

Op dezelfde manier publiceerden epidemiologen (en man en vrouw) John en Sonja McKinlay in 1977 hun baanbrekende werk in het Millbank Memorial Fund Quarterly over de rol die vaccins (en andere medische interventies) speelden bij de enorme daling van 74% in sterfte die werd gezien. in de twintigste eeuw: ‘De twijfelachtige bijdrage van medische maatregelen aan de achteruitgang van de sterfte in de Verenigde Staten in de twintigste eeuw’. “

“In dit artikel, dat voorheen moest worden gelezen op Amerikaanse medische scholen, wezen de McKinlays erop dat 92,3% van de daling van het sterftecijfer plaatsvond tussen 1900 en 1950, voordat de meeste vaccins bestonden, en dat alle medische maatregelen, inclusief antibiotica en operaties,” lijkt weinig te hebben bijgedragen aan de algehele daling van het sterftecijfer in de Verenigde Staten sinds ongeveer 1900 – in veel gevallen enkele decennia nadat er al een duidelijke daling was ingezet en in de meeste gevallen geen waarneembare invloed hebben gehad ‘. “

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button