web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

WAAROM COVID-BELEID EEN OORLOG TEGEN DE MENSHEID IS

De tijd dringt nu snel voor de mensheid, tenzij we effectieve manieren kunnen vinden om onszelf te verdedigen. Een effectieve strategie hangt af van een correct begrip van de situatie – inclusief de enorme machtsverschuiving weg van de mensen, constitutionele regeringen en natiestaten naar grote banken, Big Pharma, Big Tech, Big Agra, mondiale bedrijven en niet-gekozen mondiale bureaucraten zoals Bill Gates en Klaus Schwab van het World Economic Forum .

Gates zei dat de wereld pas weer helemaal normaal kan worden als bijna alle 7+ miljard mensen zijn slecht geteste, genveranderende injectie krijgen die niet voldoet aan de vijf criteria om in aanmerking te komen als vaccin. Het is illegaal goedgekeurd onder de gebruiksvergunningen voor noodgevallen, die niet van toepassing zijn op injecties en niet kunnen worden gebruikt als er een effectieve behandeling is. Er waren vijf bewezen behandelingen en genezingen voor COVID in 2020 – tenminste één al in maart vorig jaar. Meer dan een dozijn landen zijn gestopt met het gebruik van het vaccin omdat het ernstige verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt – zelfs bij jonge mensen.

Klaus Schwab, auteur van het boek COVID-19: The Great Reset uit 2020 en het boek The Fourth Industrial Revolution uit 2017 , stelt een ‘grote reset’ en een ‘nieuw normaal’ voor tegen 2030, waarin we allemaal gelukkig zullen zijn om NIETS te bezitten en te huren alles (van wie?)! Vermoedelijk zal de 1% alles bezitten – en nog gelukkiger zijn! Door de geschiedenis heen werden mensen die NIETS bezaten “slaven” of “lijfeigenen” genoemd. Zullen we ‘gelukkig’ zijn om alleen maar te leven, omdat niet wordt verwacht dat veel mensen het steeds strengere COVID-beleid overleven? Waarom vindt deze vernietiging van onze rechten en economie plaats?

Deze machtsverschuiving van mensen / landen aan bedrijven / bureaucraten begon in de 20 ste eeuw en is versneld in de 21 ste eeuw – bewegen op warp snelheid nu onder de COVID “gezondheid” beleid. Het is belangrijk om hun plannen voor de mensheid en de waarschijnlijke resultaten nu onder de loep te nemen.

Je zult niets bezitten en gelukkig zijn – The Great Reset
The Great Reset | Davos Agenda 2021 IN VOLLE BEWEGING !!!
“Je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn” | The Great Reset biedt verdere waarschuwingen.
“Je zult NIETS BEZITTEN, en je zult GELUKKIG zijn” waarschuwt voor de risico’s van deze bizarre ideologie.

Jefferson en Jackson vochten tegen grote banken / Wilson ging in de Fed

We kunnen alleen begrijpen wat er nu gebeurt en de echte dreiging van het COVIDD-beleid alleen in de context van Amerika’s historische strijd tegen grote banken – de leidende globalisten van vandaag. Het verhaal van Amerika vanaf de oprichting tot vandaag kan worden samengevat als de strijd tussen grote banken en patriotten. De Amerikaanse Founding Fathers begrepen de bedreiging van banken voor de natie. We vergeten dat nu op eigen risico.

Minister van Financiën Alexander Hamilton stelde in 1790 voor om een ​​Bank of the United States op te nemen naar het model van de Bank of England. Thomas Jefferson was de derde Amerikaanse president van 1801 tot 1809. Het Forbes- artikel Thomas Jefferson waarschuwde de natie om op te passen voor de macht van de bankenciteert Jefferson als volgt: “Ik geloof dat bankinstellingen gevaarlijker zijn voor onze vrijheden dan staande legers”, schreef Jefferson. “Als het Amerikaanse volk ooit particuliere banken toestaat de uitgifte van hun valuta te beheersen, eerst door inflatie, dan door deflatie, zullen de banken en bedrijven die rond deze banken zullen opgroeien, de mensen alle eigendommen ontnemen totdat hun kinderen wakker worden. daklozen op het continent dat hun vaders hebben veroverd … De macht om geld uit te geven zal van de banken worden afgenomen en teruggegeven aan de mensen, aan wie het eigenlijk toebehoort. “

Banken veroorzaakten de huisvestingscrisis in 2008. COVID heeft 30-40 miljoen Amerikanen op de rand van dakloosheid gebracht .

Andrew Jackson was de zevende president van de VS van 1829 tot 1837. De bankenoorlog was de naam die werd gegeven aan de campagne die Jackson in 1833 begon om de TWEEDE BANK VAN DE VERENIGDE STATEN, die in 1816 gecharterd was voor 20 jaar, te vernietigen . Jackson zei tegen een delegatie van bankiers die de hercharter bespraken in 1832: “Je bent een hol van adders en dieven…. en bij de eeuwige God, ik zal je wegsturen. ” Jackson veto uitgesproken tegen de BANK RECHARTER BILL. Jackson werd overweldigend gekozen voor een tweede termijn. Het bankcharter liep af in 1836.

De bijeenkomst op Jekyll Islandlegt uit dat een geheime bijeenkomst van bankiers in 1910 de basis legde voor het Federal Reserve System. In 1923 ondertekende president Woodrow Wilson de wet waarmee het Federal Reserve System werd opgericht. De naam is een verkeerde benaming aangezien de Fed in privébezit is van banken. Wilson zei later: “Ik ben een zeer ongelukkige man. Ik heb onbewust mijn land verwoest. Een grote industriële natie wordt beheerst door haar kredietstelsel. Ons kredietsysteem is geconcentreerd. De groei van de natie en al onze activiteiten zijn daarom in handen van een paar mannen. We zijn een van de slechtst geregeerde, een van de meest volledig gecontroleerde en gedomineerde regeringen in de beschaafde wereld geworden – niet langer een regering door vrije mening, niet langer een regering door overtuiging en de stem van de meerderheid, maar een regering door de mening en dwang van een kleine groep dominante mannen. “

JFK heeft Fed verwijderd en de Amerikaanse schatkist hersteld

President John Kennedy diende van 1961 tot aan zijn moord in 1963. Kennedy herstelde de macht van de Amerikaanse schatkist om de Amerikaanse munt schuldvrij uit te geven, zoals voorgeschreven door de Amerikaanse grondwet. Dus hij had de macht van de Fed weggenomen om een ​​op krediet gebaseerde valuta uit te geven die nooit kan worden terugbetaald door individuen of de natie. Op 4 juni 1963 ondertekende JFK Executive Order 11110 om de Fed haar macht te ontnemen om tegen rente geld te lenen aan de Amerikaanse regering. Het bevel gaf het Amerikaanse ministerie van Financiën de constitutionele macht terug om schuldvrij in Amerikaanse valuta uit te geven.

De Executive Order gaf de VS de mogelijkheid om opnieuw hun eigen geld te creëren, gedekt door zilver. Echter, slechts vijf maanden nadat Kennedy werd vermoord, werden de Series 1958 “Silver Certificates” stopgezet. Misschien was de moord op JFK gedeeltelijk een waarschuwing aan toekomstige presidenten om zich niet te bemoeien met de controle van de particuliere Federal Reserve over de schepping van het geld van Amerika.

Een van de verklaarde doelen van de Fed was het stabiliseren van de dollar. Gecontroleerde sloop van het Amerikaanse rijk documenteert het verval van Amerika vanaf de oprichting van de Fed tot 9/11 en het COVID-beleid.

 

Machtsverschuiving van mensen / naties naar bedrijven / globalisten

Een goed begrip van de radicale Powershift die begon in de 20 ste eeuw, versneld in de 21 ste , en ging in overdrive met de COVID beleid is van essentieel belang nu. Het is een machtsverschuiving van de mensen, naties en constitutionele regering naar mondiale bedrijven en niet-gekozen mondiale bureaucraten die alleen de winstmotieven van bedrijven dienen en de rechten en behoeften van de mensheid negeren. De meeste mensen realiseren zich niet dat het COVID-beleid een paar niet-gekozen technocraten toestond om in feite elke natie te veroveren.

De machtsverschuiving van mensen naar mondiale technocraten is gedeeltelijk terug te voeren op deze stappen:

  1. Federal Reserve: de oprichting van de Federal Reserve gaf grote banken de macht die booms en busts creëerden om rijkdom van de massa naar de 1% over te dragen. De Depressie in de 20 ste eeuw, de Dot Com Crash in 2001, en de huisvesting crisis in 2008 zijn voorbeelden. De belangen van de natie waren ondergeschikt aan de hebzucht van grote banken.
  2. Rockefellers: De olie- en bankfamilie Rockefeller nam het Amerikaanse medische systeem over en verdreef de holistische geneeskunde om Big Pharma in staat te stellen te profiteren van op olie gebaseerde medicijnen en operaties. Het creëerde denktanks zoals de Council on Foreign Relations die het presidentiële beleid controleren, multinationale organisaties zoals de Verenigde Naties, de Wereldgezondheidsorganisatie en de Trilaterale Commissie die het mondiale beleid dicteren. Het introduceerde GGO-voedsel via Monsanto, wat de gezondheid van de natie heeft ondermijnd, waardoor auto-immuunziekten dramatisch zijn toegenomen . Het maakte de belangen van Amerika op de tweede plaats van die van Big Pharma, Big Agra en wereldorganisaties.
  3. Automatisering en globalisering: Bill Clinton was van 1993-2001 president van de VS. Toen hij de Noord-Amerikaanse vrijhandelsovereenkomst (NAFTA) ondertekende, luidde dat het tijdperk van globalisering in waarin de Amerikaanse productiebasis naar China werd overgebracht. Daarom zegt bijna alles in Amerika nu “Made in China”, terwijl het vroeger “Made in USA” zei. Omdat Indiase programmeurs voor minder zouden werken, stonden Amerikaanse banken hen toe programmeeropdrachten over te nemen, waardoor Amerikanen uit zescijferige banen werden verdreven. Onder globalisering dienen naties alleen bedrijven in plaats van hun mensen. Amerika ging van democratie naar corporatocratie. “Demo’s” is het Griekse woord voor “mensen”.
  4. Automatisering en kunstmatige intelligentie: automatisering elimineert hele klassen banen. Miljoenen banen in de transportsector in de VS zullen worden beïnvloed door zelfrijdende auto’s en vrachtwagens van Tesla. Elektrische auto’s zullen benzinestations failliet laten gaan. Zie De grote transformatie: robots zullen 20 miljoen banen verdringen in 2030 , ontmoeten ‘Digit’, een humanoïde robot-testpakket dat van stoep tot deur wordt afgeleverd , en kunstmatige intelligentie en algoritmen: voor- en nadelen .
  5. COVID-beleid: het levensvernietigende, maatschappijvernietigende, rechtenvernietigende, draconische, tirannieke, wereldwijde COVID-“gezondheids” -beleid heeft GEEN zin in termen van bestrijding van een virus waarvan de CDC zegt dat het minder dan 1% van de bevolking treft en waarvoor er zijn vijf bewezen goedkope behandelingen en genezingen. De vernietiging van levens die het beleid veroorzaakt, is echter volkomen logisch in het licht van het feit dat bedrijven niet langer zoveel mensen nodig hebben.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥