web analytics

Ex-USAF-Kapitein: UFO’s Hebben Malmstrom AFB Nuke-Systeem Gehackt, 10 Raketten Gedeactiveerd

Sinds 2020 is het aantal UFO-waarnemingen op veel locaties in de Verenigde Staten toegenomen. De recente verklaring over de aanstaande UFO-rapporten van de voormalige directeur van de nationale inlichtingendienst John Ratcliffe verraste iedereen. Hij zei dat sommige UFO-waarnemingen moeilijk uit te leggen zijn. Sommige functionarissen maken zich zorgen over het voortdurend spotten van UFO’s boven militaire bases. Is er een mogelijkheid dat de militaire acties worden gecontroleerd door deze UFO’s? Nog niet zo lang geleden geloofde de voormalige kapitein van de Amerikaanse luchtmacht, Robert Salas, dat UFO’s echt zijn en dat ze interfereren met het nucleaire programma van het leger.

Een 30 jaar durend onderzoek door UFO-onderzoeker Robert L. Hastings heeft schokkende informatie onthuld over de verbindingen tussen UFO en Nukes. Hij interviewde meer dan 50 functionarissen van het Amerikaanse leger, variërend van het lanceren van nucleaire raketten en het richten van officieren tot het onderhoudspersoneel voor raketten en de raketveiligheidspolitie. Volgens hem zijn de UFO-activiteiten boven de Amerikaanse legerbases sinds 1948 opgemerkt. Zijn bronnen vertelden hem dat voornamelijk de UFO-incidenten plaatsvonden bij “Malmstrom, Minot, FE Warren, Ellsworth, Vandenberg en Walker AFB’s, tussen 1963 en 1996. Andere bronnen waren gestationeerd op Wurtsmith en Loring AFB’s, waar B-52 nucleaire bommenwerpers waren gestationeerd tijdens het tijdperk van de Koude Oorlog. “

Een dergelijk incident dat door kapitein Salas werd genoemd, vond plaats op de ochtend van 16 maart 1967. Hij bevond zich op de luchtmachtbasis van Malmstrom in Montana in een ondergrondse capsule toen hem door de veiligheidstroepen werd verteld dat er een roodgloeiend object aan het front was gezien. poort van de basis.

Lees ook:   Ben je afstammeling van royalty? Zes dingen om te overwegen

 

Een van de vliegeniers genoot van de heldere ochtendhemel toen plotseling een ster uit de lucht verscheen, die zich zigzaggend bewoog. Toen kwam er een ander licht dat hetzelfde begon te doen. Hij belde de Flight Security Controller (FSC) en ze keken allebei naar de beweging van die vreemde lichten. Ze meldden zich bij Salas en hij vroeg hen die lichten in de gaten te houden.

Ten eerste ging het Salas niet aan omdat hij dacht dat zijn collega’s misschien een grapje maakten. Na enige tijd werd hij weer gebeld door de controller, en hij (FSC) schrok en schreeuwde. Ze keken naar een UFO die buiten de voorpoort zweefde.

‘Ik kan het niet echt omschrijven. Het gloeit rood. Wat moeten we doen? Zorg ervoor dat de site veilig is en ik bel de commandopost. Meneer, ik moet nu gaan, een van de jongens is net geblesseerd. “

Daarna verloor Salas de communicatie met de piloot en de bewaker. Hij nam onmiddellijk contact op met zijn commandant luitenant Fred Meiwald, die op dat moment sliep. Terwijl hij in gesprek was met luitenant Meiwald, ging er een veiligheidsalarm af, wat duidde op een probleem met het raketsysteem. Hij controleerde de kwestie en ontdekte dat er een ‘No-Go’-lampje was en dat er twee rode beveiligingslampjes brandden. Hij probeerde gewoon te begrijpen wat er mis ging, opeenvolgend gingen verschillende alarmen af ​​en verloren ze “een hele vlucht van tien ICBM’s naar een ‘No-Go’-toestand (onbruikbaar).”

Hij meldde het incident aan zijn commandopost en ontving informatie van de bewaker dat de man die de UFO had gezien ernstig gewond was geraakt . De bewaker vertelde hem ook dat de UFO de vorm van een schotel had en constant bij de voorpoort zweefde.

Lees ook:   COVID-19-STERFGEVALLEN: 1 OP DE 45 RH- EN 1 OP DE 8 RH + -PATIËNTEN (NYP / CUIMC)

“Ze zouden veel meer schade, permanente schade, aan onze wapensystemen kunnen hebben, en dat deden ze niet”, zei Salas. “Als ze ze wilden vernietigen, met alle krachten die ze lijken te hebben, dan denk ik dat ze die klus hadden kunnen klaren, dus persoonlijk denk ik niet dat dit een vijandige bedoeling was,” zei Salas.

Volgens vrijgegeven documenten van het incident voerde een team van ingenieurs van het bedrijf Boing een onderzoek uit, maar vond niets dat de reden kon bevestigen achter het falen van het raketsysteem. Robert Kaminski, die het team leidde, zei: “Er waren geen noemenswaardige fouten, technische gegevens of bevindingen die zouden verklaren hoe tien raketten op alarm werden geslagen” en “… er was geen technische verklaring die de gebeurtenis kon verklaren.”

Verschillende andere ingenieurs probeerden hun geluk te beproeven om de oorzaak van het falen van het raketsysteem te vinden, maar er werd geen sterk bewijs gevonden. Uiteindelijk kwamen ze tot de conclusie dat het systeem had kunnen falen als gevolg van een elektromagnetische puls (EMP) van een onbekende bron.

Robert L. Hastings verzamelde de informatie over het onderwerp van verschillende legerpersoneel, waaronder Staff Sgt. Louis D. Kenneweg, Airman 1st Class David Hughes, Staff Sgt. Joseph M. Chassey, luitenant-kolonel Robert Peisher (USAF Ret.)

Referenties:

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button